foufoutios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ σωστη προσεγγιση του θεματος.. Ας βγουμε ολοι με ενα ροπαλο στο χερι και να κοπαναμε ο,τι μας ενοχλει.. Αν και εχει γινει ξανα αυτη η κουβεντα και δεν οδηγησε καπου και βγαινουμε και εκτος θεματος.. Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να καταστρεφει την περιουσια του αλλου, για κανεναν απολυτως λογο.. Πολυ θα θελα να πιασει ο ιδιοκτητης στα πρασα τον λακακα την ωρα που το κανει και να του σπασει τα μουτρα Οσο για το να μην γινεται ζημια στο αμαξι αλλα στον ιδιοκτητη επειδη εχει κατι ακριβο, δειχνει τους λογους που πολλοι τα κανουν αυτα.. καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα, ζηλεια και πολλα μα πολλα ψυχολογικα προβληματα..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δε σε εχει ορισει κανεις ουτε αστυφυλακα ουτε τιμωρο ουτε εκδικητη Υπαρχουν νομιμες διαδικασιες για ολα αυτα Εχεις ενα δικιο, αλλα ξεχνας κατι. Αυτοι ειναι ο νομος.
aledjo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Διάφοροι γνωστοί μου έχουν απαντήσει στο ερώτημα "γιατί να πετάξει κάποιος μια περιουσία σε λαμαρίνες" λέγοντάς μου πως είναι ένα hobby κι αυτό. πχ. άλλοι πάνε ταξίδια, άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα, άλλοι παίζουν τένις, έτσι κι αυτοί την βρίσκουν με τα ακριβά αυτοκίνητα. Εγώ δεν το πολυπίστεψα και σκέφτηκα ότι είναι μια δικαιολογία μόνο και πως το πραγματικό αίτιο είναι η επιθυμία αυτοπροβολής και μεγαλύτερης επιτυχίας στις γυναίκες. Όμως επειδή μπορεί εγώ να μην μπορώ να τους καταλάβω (όπως δεν μπορώ να καταλάβω και αυτους που μαζεύουνι γραμματόσημα) και να ήταν αλήθεια ότι είναι απλά ένα hobby, θα ήθελα την γνώμη σας. εκτος απο ακριβα αυτοκινητα ειπα για για ακριβα ρουχα. γιατι περνουν ακριβα ρουχα? σε ερωτηση που εκανα σε εναν απο αυτους η απαντηση ηταν "ειναι πιο καλα ρουχα απο τα φθηνα" τωρα το πως εννοουνε "το πιο καλα" ακομα δε το εχω καταλαβει... σκιζονται πιο δυσκολα? εχουν 24bit χρωματα σε σχεση με τα φθηνα που ειναι 16bit? και να σας πω το αλλο.... οταν ημουν φοιτητης στη επαρχια, οι ντοπιοι ΝΟΙΚΙΑΖΑΝΕ κοστουμια για το ΣΑββατοβραδο! οσο για το χομπυ, και γω ειχα καποτε το "χομπυ" (μαλακια της ηλικιας) να μαζευω mp3. μαζευα μαζευα οσπου ηρθε η στιγμη και αναρωτηθηκα γιατι τα μαζευω και ενιωσα μ.... ετσι για να βγαλω αυτη την ιδεα απο πανω μου και να μη νιωθω ενοχες, εγινα DJ.... για να νιωσω δικαιολογημενος για το χρονο που ειχα χασει. τουλαχιστον εβγαλα και κανενα φραγκο απο το χομπυ μου... τωρα αυτα τα χομπυ που λενε για τα ακριβα αυτοκινητα ειναι βλακειες. για να εχεις χομπυ τα ακριβα αυτοκινητα πρεπει να τα χειριζεσαι οπος τα γραμματοσημμα. δηλαδη να εχεις μπολικα και να τα αλλαζεις σαν τα πουκαμισα. αυτο μπορουν μονο οσοι ΕΧΟΥΝ λεφτα. δε μπορει ο γειτονας να βαζει δοσεις για να παρει ενα ακριβο αυτοκινητο και να πει οτι το κανει απο χομπυ... να σας ρωτησω και κατι αλλο, αυτοι που ΔΕΝ εχουν ουτε σπιτι, ουτε δουλεια, ουτε στον ηλιο μοιρα, γιατι κανουν 5-8 παιδια? για χομπυ το κανουν? συλλογη? για να βγαινουν μετα στη τηλεοραση και να κλαιγονται?
De@th L0rd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχουν νομιμες διαδικασιες για ολα αυτα Με τις οποίες δε βάζει κανείς μυαλό και το 90% τις παρακάμπτει. Σβήσε ένα σπασμένο φανάρι-τζάμι,γδαρμένο φινίρισμά ,μέσω γνωστού! Χα.
DarkOrion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ρε φίλε, και είναι λογική αυτό? Και εμένα μου την σπάει όταν ο άλλος τα κάνει όλα αυτά ή όταν μπαίνει μπροστά μου στο φανάρι για στροφή (πραγματικά πόσο σπαστικο? δλδ αυτός είναι ο έξυπνος και όλοι εμείς οι βλάκες που περιμένουμε στην ουρά μας? Πάνω από τους μισούς Έλληνες το κάνουν), αλλά δεν πάω να του εμβολίσω τα αμάξι επειδή εγώ έχω μεικτή, έτσι προς παραδειγματισμό (παράδειγμα αναφέρω, δεν έχω μικτή, αλλά αυτοί όντως που την σπάνε). Και αν σε πιάσει ένας να του σπάς το τζάμι και σε σαπίσει στο ξύλο (no offence), μετά θα πας να απευθυνθείς στον νόμο? Ο άλλος που παρκάρει όπως παρκάρει είναι μ@λ@κας. Γιατί γίνεσαι και εσύ 2 φορές μ@λ@κας? (δεν θέλω να παρεξηγηθείς, απλά σου λέω το σκεπτικο μου). Εγώ πχ, είχα παρκάρει κανονικά όχι σε κεντρικό δρόμο, σε μια γειτονιά σε στενά. Ούτε εμπόδιζα το πεζοδρόμιο, ούτε έκλεινα parking, ούτε ήμουν στην στροφή. Σε μία γειτονιά είχα παρκάρει όπως και αρκετοί άλλοι, και γενικά δεν εχοχλούσα κανέναν. Και γύρισα και βρήκα το αυτοκίνητό μου γρατζουνισμένο σε πορτα, φτερό, καπώ και αν έχετε το θεό σας, μπροστά στο μικρό μεταλλικό κομμάτι που έχει το σήμα της εταιρίας του αυτοκινήτου. Δεν ήταν ακριβό, 14κ έκανε, εξάλλου είμαι και φοιτητής, τι να έχω. Αυτό το μαλακηστήρι που το έκανε μου κόστισε 600 ευρώ. Άμα τον έβλεπα την ώρα που το έκανε, θα είχα άδικο να του κάνω την μούρη κρέας? Δηλαδή αυτός την έχει δει ο νόμος και εγώ όχι?
foufoutios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αν σου σπασει κανενας το κεφαλι να δω τι θα κανεις.. φιλικα στο λεω παντα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μην μασατε ρε.... Οι πλουσιοι ειναι φλωροι δεν βαρανε.
foufoutios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 04 : 00 : 58----- Μην μασατε ρε.... Οι πλουσιοι ειναι φλωροι δεν βαρανε. Μην παιρνεις ορκο για αυτο.. Επισης ενα αυτοκινητο των 50 χιλ. ευρω μπορει να το παρει και καποιος της μεσαιας ταξης. Αυτοι βαρανε η οχι? Και απορω πραγματικα πως δεν μπορειτε να καταλαβετε την ηλιθιοτητα στο να κανετε ζημια στο αυτοκινητο του αλλου επειδη ετσι σας κ@υλωσε.. τι κομπλεξ ειναι αυτο πια?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Απορω ακομα πως δεν εχεις καταλαβει οτι κανω πλακα..:lol: Θα συνεχιζα αλλα κουραστικα. Προσωπικα αν καποιοι σπανε η δεν σπανε ακριβα αμαξια, δεν με ενδιαφερει καθολου.
DarkOrion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Θα συνεχιζα αλλα κουραστικα. Προσωπικα αν καποιοι σπανε η δεν σπανε ακριβα αμαξια, δεν με ενδιαφερει καθολου. Αν το αμάξι όμως ήταν δικό σου, θα ενδιαφερόσουν. Και δεν το κάνουν μόνο στα ακριβά. Εδώ το κάνανε στο δικό μου, που κάνει 14 χιλιάρικα. Πόσο ανώριμος μ@λάκας ή κομπλεξικός ήταν αυτός που το έκανε?
rigasrigas1980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω κανει γρατζουνια ποτε, απλως υπαρχει ενας στη γειτονια που δεν εχει αφησει καγιεν , η Χ5, η πορσε αθικτη:devil: δυσκολο να τον πιασουν,, προσεχει πολυ, ειναι με μηχανακι, φορα κρανος, ελπιζω καποιος να τον πιασει αυτοφωρο, και να οδηγηθει στη δικαιοσυνη:mrgreen::mrgreen:
Toufas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 μηπως επειδη γραφεις σε ιαμβικο 15συλλαβο ?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παίρνω αμάξι πέρσι τον Ιουνιο οχι καγιεν κλπ... Το παρκάρω στη σχολή και τον Οκτωβριο κάποιος αποφασίζει με κλειδι να χαραξει όλο το φτερο και την πίσω πορτα. Κάποια στιγμη αποφασίζω να το φτιάξω 160 ευρω σουπερ φιλικη τιμη... Πριν 2 μηνες βλέπω στην αλλη πλευρα και τις 2 πορτες γρατζουνισμενες με κλειδι (λογικα άλλα 160 αν το φτιαξω) και το εκανε σίγουρα καποιος από τη γειτονια. Αυτό που θέλω να ευχηθω είναι να μην πιάσω ποτε αυτον που το έκανε ή καποιον που θα παει πάλι να το γρατζουνησει. Πραγματικα του το ευχομαι μέσα απο την καρδια μου.
afentiko7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είμαι 100% σίγουρος πως τα μη πολυτελή αυτοκίνητα τα γρατζουνάνε για γκομενοδουλειές. Και μπορεί να πήρε κάποιος κάπως άτσαλα τη στροφή. Δεν έχουν όλοι την όρεξη να σπάνε. Τώρα γιατί τα καίμε, τα μαγαζιά, τα αμάξια κλπ? Κατά πρώτον γιατί υπάρχει η ηλίθια νοοτροπία που λέει ο αλέντζο. Βέβαια θα μου πει κάποιος γούστο του καπέλο του. Οχι ακριβώς γιατί αυτός θα είναι πιο πρόθυμος να καθησει 2 ώρες παραπάνω να δουλέψει αφού έχει χρεωθεί, ενώ εγώ γουστάρω να πιω ποτάκι με την παρέα μου. Οπότε για να μη χάσω τη δουλειά αναγκάζομαι κι εγώ να δουλέψω 2 ώρες παραπάνω. Καλά ρε μπαγάσα που μένεις και έχουν όλη στη γειτονιά καγιέν και πόρσε? Και εγώ ελπίζω με τη σειρά μου να βλέπω να πολλ/ζονται οι φλεγόμενες μερσέντες. Εγώ προσωπικά κινούμαι με μμμ, αλλά όταν παίρνω το αμάξι παρακαλάω να δω κάποιον με κούρσα. Τότε ενώ είμαι με 60 πιάνω αριστερή και του πατάω φρενάκι σιγά σιγά για να τον τρομάξω. Οι περισσότεροι με τέτοια αμάξια κάτι μπούληδες είναι. Μη τους φοβάστε, ρε Γενικά προκαλείς με το να πηγαίνεις σε σχολές, εξάρχεια με αμάξια (ειδικά σε σχολές που έχουν και γαμώ τις συγκοινωνίες) επειδή είσαι τεμπέλης και θες να πουλήσεις μούρη στη γκόμενα. Α ξέχασα μωρέ κυκλοφορούν και πολλοί άπλυτοι μετανάστες στις συγκοινωνίες και οσο να ναι εσύ είσαι ανώτερης φυλής και γένους.
DarkOrion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Οι περισσότεροι με τέτοια αμάξια κάτι μπούληδες είναι. Μη τους φοβάστε, ρε Τώρα αυτό ειναι επιχείρημα ή απλά μας δείχνεις πόσο κομπλεξικός είσαι που δεν μπορείς να έχεις και εσύ? Ούτε εγώ έχω, αλλά δεν λέω τέτοιες αοριστολογίες... Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν είναι λόγος να του το σπάσεις επειδή είναι μπούλης. Ίσως του το σπας επειδή δεν φοβάσαι αφού είναι μπούλης, αλλά άμα ο πλούσιος μπούλης, φέρει τους bullies του και σε σαπίσουν στο ξύλο μετά, τότε να σε δω να επιχειρηματολογείς παρομοίως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.