Προς το περιεχόμενο

καταστροφεις πολυτελων αυτοκινητων

rigasrigas1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν πάρκαρες στα Εξάρχεια ή στο Κολωνάκι, αν το πηρες μετρητοίς ή με δόσεις, αυτός που γραντζουνάει το αυτοκίνητο είναι ή πιτσιρικάς που το κάνει για τη κ$#$@λα της στιγμής ή απλά κομπλεξικός.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έχει σημασία αν πάρκαρες στα Εξάρχεια ή στο Κολωνάκι, αν το πηρες μετρητοίς ή με δόσεις, αυτός που γραντζουνάει το αυτοκίνητο είναι ή πιτσιρικάς που το κάνει για τη κ$#$@λα της στιγμής ή απλά κομπλεξικός.

Η σωστη λεξη ειναι αδικια....:P

Μια λεξη που ποτε δεν θα καταλαβει κανεις. Ουτε μιζερια, ουτε ζηλια, ουτε ματαιοδοξια.... απλα αδικια :cry::cry:

Υ.Γ Εγω μια χαρα ειμαι και χωρις αυτους τους υλιστικους "παραδεισους" .

Δημοσ.

ειναι θεμα κοινωνικης αδικιας,

ειναι θεμα "οτι εχω καγιεν και σας παταω για τη πλακα μου",

πολλοι το χουν επαγελμα τις γρατζουνιες,

για αυτο ωνασηδες φυλαχτειτε,

Δημοσ.
ειναι θεμα κοινωνικης αδικιας,

ειναι θεμα "οτι εχω καγιεν και σας παταω για τη πλακα μου",

πολλοι το χουν επαγελμα τις γρατζουνιες,

για αυτο ωνασηδες φυλαχτειτε,

Σε περίπτωση που σε δει (λέμε μια στις χίλιες) κάποιος να του γρατσουνας το αυτοκίνητο έχεις σκεφτεί το τι μπορεί να επακολουθήσει;

Δημοσ.
Η σωστη λεξη ειναι αδικια....:P

Μια λεξη που ποτε δεν θα καταλαβει κανεις. Ουτε μιζερια, ουτε ζηλια, ουτε ματαιοδοξια.... απλα αδικια :cry::cry:

Υ.Γ Εγω μια χαρα ειμαι και χωρις αυτους τους υλιστικους "παραδεισους" .

Εφόσον κάποιος δεν έχει ανάγκη απο υλιστικούς παραδείσους για ποιο λόγο να γρατζουνίσει το αυτοκίνητο?? Αυτό δείχνει ξεκάθαρα κόμπλεξ.

Μπορεί απλά να το κοιτάξει και να γελάσει με την ματαιοδοξία του κατόχου.

Δημοσ.

το να χαλας την περιουσια καποιου χωρις να σε εχει ενοχλησει σημαινει οτι εισαι καθυστερημενος ή 5 ετων κακομαθημενος

Δημοσ.
το να χαλας την περιουσια καποιου χωρις να σε εχει ενοχλησει σημαινει οτι εισαι καθυστερημενος ή 5 ετων κακομαθημενος

ΑΚριβώς. Σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ αυτόν που δεν τον ενδιαφέρουν οι "υλιστικοι παράδεισοι", αλλά μπορεί μια χαρουλα να ζήσει μόνος του, χωρίς αυτους. Δε χρειάζεται να καταστρέψει τα πράγματα των άλλων.

Δημοσ.

Διάφοροι γνωστοί μου έχουν απαντήσει στο ερώτημα "γιατί να πετάξει κάποιος μια περιουσία σε λαμαρίνες" λέγοντάς μου πως είναι ένα hobby κι αυτό. πχ. άλλοι πάνε ταξίδια, άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα, άλλοι παίζουν τένις, έτσι κι αυτοί την βρίσκουν με τα ακριβά αυτοκίνητα.

Εγώ δεν το πολυπίστεψα και σκέφτηκα ότι είναι μια δικαιολογία μόνο και πως το πραγματικό αίτιο είναι η επιθυμία αυτοπροβολής και μεγαλύτερης επιτυχίας στις γυναίκες.

Όμως επειδή μπορεί εγώ να μην μπορώ να τους καταλάβω (όπως δεν μπορώ να καταλάβω και αυτους που μαζεύουνι γραμματόσημα) και να ήταν αλήθεια ότι είναι απλά ένα hobby, θα ήθελα την γνώμη σας.

Δημοσ.

Μέχρι πολύ πρόσφατα, πίστευα πως τα αυτοκίνητα είναι εργαλείο που όλα κάνουν την ίδια δουλειά (εδώ βάζω τελεία--->). Τώρα πιστεύω πως τα ακριβά αυτοκίνητα είναι εργαλείο που κάνουν την ίδια δουλειά με τα φθηνά ή τα παλιά, μόνο που είναι ασφαλή.

Αυτό το διαπίστωσα όταν είχα κλείσει για ενοικίαση ένα smart και μου έδωσαν ένα a3 1.8. Το χρειαζόμουν για 200km στην εθνική (σε δρόμο που τον κάνω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα με το δικό μου corsa του 96), πήγαινα ελαφρώς πιο γρήγορα κατά μέσο όρο αλλά ένιωθα πως ότι και να γίνει το αυτοκίνητο "πατάει" καλά στον δρόμο. Βέβαια πλήρωσα την ασφάλεια σε βενζίνη, 18lt/200km.

Για το θέμα, θεωρώ πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέψει οτιδήποτε που δεν του ανήκει, ωστόσο επειδή μάλλον το θέμα πηγάζει από τα πρόσφατα γεγονότα τα θεωρώ απώλειες για τη μία από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Δημοσ.

Ας παιρνει ο καθενας για οποιο λογο θελει ενα καλο αυτοκινητο ενα καλο σπιτι ρουχο κλπ....

Ο αλλος για ποιο λογο πρεπει να παει και να του το καταστρεψει εκτος απο ζηλεια κομπλεξισμο και διανοητικη αναπηρια ?

Αν υπαρχουν γυναικες που θα μπουν σε ενα καλο αμαξι μονο για το αμαξι ειναι αξιες της μοιρας τους

Με το να παμε να γρατσουνισουμε το καλο αμαξι για να μην μπουν γυναικες ή για να πληρωσει αυτος που το εχει και δεν το εχουμε εμεις τι νοημα εχει περα απο κομπλεξ κακια και ηλιθιοτητα ?

Δημοσ.

Επισης αν καποιος αγορασει ακριβο αμαξι για να μπορεσει να βαλει γκομενα στο αμαξι του ειναι αξιος της μοιρας του.. Ενα ακριβο - καλο αυτοκινητο το παιρνεις πρωτα απο ολα για εσενα (επειδη το κ@υλωνεις, ασφαλεια κλπ) και μετα για ολα τα αλλα.. Ακομα και για επιδειξη να το εχει παρει, αυτο δεν δινει δικαιωμα σε κανεναν μουλο να του κανει ζημια! Αν δεν μπορεις να το παρεις, απλα κοιτα το (οπως και καθε πραγμα εννοειται)

Δημοσ.

Σαφως δεν ειναι σωστο να καταστρεψεις μια ξενη περουσια οσο και πλουσιος να ειναι ο αλλος γιατι........Δεν εχει νοημα. Εχει τα λεφτα να τη φτιαξει η να την ξαναγορασει. Ο στοχος πρεπει να ειναι ο ιδιος, η γρατζουνια να γινει στο "καθαρο" προσωπο του ετσι ωστε να νιωσει τι σημαινει κοινωνικη αδικια...:devil::devil::devil::devil::devil:

Φιλικα παντα:-D

Δημοσ.

Γδέρνω και σπάω τζάμια σε αυτοκίνητα μόνο όταν είναι παρκαρισμένα σε πεζοδρόμια πάνω σε οδηγούς τυφλών,ράμπες αναπήρων η απλώς πιάνουν κάθετα όλο το πεζοδρόμιο αναγκάζοντας τους πεζούς να βγαίνουν μέσα στην λεωφόρο να περπατήσουν.Αν κάποια φορά το βρείτε σπασμένο στην πάροδο Αγ.Δημητρίου μην μου θυμώσετε.

Δημοσ.

Δε σε εχει ορισει κανεις ουτε αστυφυλακα ουτε τιμωρο ουτε εκδικητη

Υπαρχουν νομιμες διαδικασιες για ολα αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...