rigasrigas1980 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 προσοχη στα πολυτελη αυτοκινητα σας!! υπαρχουν αρκετοι που προκαλουν ρωγμες με τα κλειδια τους ετσι απο ζηλεια μετα τι μπορει να κανει ο οδηγος? να το παει για βαψιμο? η ειναι υποχρεωμενος να κοιτα τις ρωγμες στο Χ5? χαιρετω τα εξαρχεια και στελνω τα σεβη μου
imr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Για αυτο δεν παιρνω porsche Αντε να στο γρατζουνισουν και να τρεχεις
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αυτοί που παίρνουν αυτά τα αυτοκίνητα δεν λυπούνται τόσα λεφτά? Γιατί τα παίρνουν? Πάντα είχα αυτή την απορία. Μήπως για να εντυπωσιάζουν και να έχουν περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες? [Εννοείται πως κατακρίνω την καταστροφή ξένης περιουσίας]
Tenshi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Vw polo = @@===0 Bmw 320 = @@================0 Porsche Carrera Gt3 = @@==============================================================================================0 Size matters! Πέρα απο την πλάκα,όποιος έχει απαίτηση να έχει στην κατοχή του ακριβή "κούρσα",πρέπει να έχει και γκαράζ.Αν αφήνεις στον δρόμο (και σε κοινή θέα) 50000 ευρώ,φλερτάρεις με τον κίνδυνο
teo64x Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 [Εννοείται πως κατακρίνω την καταστροφή ξένης περιουσίας] + Vw polo = @@===0 Bmw 320 = @@================0 Porsche Carrera Gt3 = @@==============================================================================================0 Μιλάμε πλέον για καταστροφή ξένης π....ας!
afentiko7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα άλλο ζήλια γιατί ο ντι κάπριο είναι πιο όμορφος από μένα και άλλο γιατί εσένα ο μπάρμπας σου είχε λεφτά και κληρονόμησες εργοστάσιο (περιμένω απαντήσεις του στυλ ρε μόνος μου τα βγαλα τα λεφτά). Το ένα έγινε από τη φύση, το άλλο έγινε από ανθρώπους. Τώρα μπας και παίζει γκομενικό θέμα και στο γρατζούνισαν Τώρα για να φυλάγεσαι. α) μην ανεβαίνεις σε πεζοδρόμιο , εκνευρίζει πολλούς. β)μην πας στα εξάρχεια με x5 @κατερίνα εξαγοράζουν τη μισθωτή σκλαβιά. Πόσα άτομα των 700 ευρώ ξέρω με κάμπριο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουν με τι αλλο να επιδειχτούν? Καπιτάλες τύπου, χατζηιωάννου, σωφέρ κυκλοφορούν με σμαρτάκια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 προσοχη στα πολυτελη αυτοκινητα σας!!υπαρχουν αρκετοι που προκαλουν ρωγμες με τα κλειδια τους ετσι απο ζηλεια μετα τι μπορει να κανει ο οδηγος? να το παει για βαψιμο? η ειναι υποχρεωμενος να κοιτα τις ρωγμες στο Χ5? χαιρετω τα εξαρχεια και στελνω τα σεβη μου ρε μπας και έχουν αθηναϊκές πινακίδες?
tolis_01 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 η ειναι υποχρεωμενος να κοιτα τις ρωγμες στο Χ5? Εγώ θυσιάζομαι. Άσε μου το X5 να κοιτάω εγώ τις γρατζουνιές (και βαθουλώματα, δεν με πειράζει )
aledjo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αυτοί που παίρνουν αυτά τα αυτοκίνητα δεν λυπούνται τόσα λεφτά?Γιατί τα παίρνουν? Πάντα είχα αυτή την απορία. Μήπως για να εντυπωσιάζουν και να έχουν περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες? [Εννοείται πως κατακρίνω την καταστροφή ξένης περιουσίας] οι ανθρωποι που περνουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι για λυπηση. 1) ενας γειτονας δεν εχει σπιτι να μενει, ειναι παντρεμενος με ενα παιδι και ζει στο ιδιο σπιτι (3 δωματια) με τους γονεις της γυναικας του και εχει παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ενα αυτοκινητο 48.000 ευρω. 2) ενας ξαδερφος (ευτυχως δε μοιαζουμε σε τιποτα) ειναι 25, δουλευει απο τα 18 σερβιτορος σε ταβερνα (και αυτο θα συνεχισει) και εχει παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ενα τζιπακι 58.000 ευρω! ασχετα που αγοραζει ρουχα με 200 ευρω κτλ... και μενει με τους γονεις του και εχει ενα δωματιο ισα ισα να χορεσει ενα μονο κρεβατι... απορω σε ποια ξενοδοχεια πηγενει τις πολλες γυναικες που λεει οτι εχει. θα εχει κανει συμβολαιο με το χιλτον να πληρωνει με δοσεις... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
slipknot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ρε μπας και έχουν αθηναϊκές πινακίδες? quoted for pwnage
Garnele Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Λεφτά είχες για να αγοράσεις το αυτοκίνητο, αλλά για να πληρώσεις πάρκινγκ για μερικές ώρες όχι; Σιγά μη σε λυπηθούν τα εξάρχεια με μερικούς χαιρετισμούς αν είσαι επιδειξίας τσιγκούνης. Ούτε εγώ.
The_Judas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 οι ανθρωποι που περνουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι για λυπηση. 1) ενας γειτονας δεν εχει σπιτι να μενει, ειναι παντρεμενος με ενα παιδι και ζει στο ιδιο σπιτι (3 δωματια) με τους γονεις της γυναικας του και εχει παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ενα αυτοκινητο 48.000 ευρω. 2) ενας ξαδερφος (ευτυχως δε μοιαζουμε σε τιποτα) ειναι 25, δουλευει απο τα 18 σερβιτορος σε ταβερνα (και αυτο θα συνεχισει) και εχει παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ενα τζιπακι 58.000 ευρω! ασχετα που αγοραζει ρουχα με 200 ευρω κτλ... και μενει με τους γονεις του και εχει ενα δωματιο ισα ισα να χορεσει ενα μονο κρεβατι... απορω σε ποια ξενοδοχεια πηγενει τις πολλες γυναικες που λεει οτι εχει. θα εχει κανει συμβολαιο με το χιλτον να πληρωνει με δοσεις... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Οι συγκεκριμμένοι είναι απαράδεκτοι! Εγώ πάντοτε βάζω σε προτεραιότητα την αγορά σπιτιού και κατα δεύτερο λόγο στο αυτοκίνητο. Αυτοί ενδιαφέρονται περισσότερο για το φαίνεσθαι και για το πως θα εντυπωσιάσουν τους γείτονες... Αν όμως κάποιος βγάζει 10-20.000€ το μήνα για ποιο λόγο να μην πάρει αυτοκίνητο των 50.000€?
leftermann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 αν βγάζει 10-20.000 τον μήνα, ίσως να έχει λόγο. Ανάλογα και τον λόγο για τον οποίον βγάζει 10-20 χιλιάρικα βέβαια...
Fan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 οι ανθρωποι που περνουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι για λυπηση. 1) ενας γειτονας δεν εχει σπιτι να μενει, ειναι παντρεμενος με ενα παιδι και ζει στο ιδιο σπιτι (3 δωματια) με τους γονεις της γυναικας του και εχει παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ενα αυτοκινητο 48.000 ευρω. 2) ενας ξαδερφος (ευτυχως δε μοιαζουμε σε τιποτα) ειναι 25, δουλευει απο τα 18 σερβιτορος σε ταβερνα (και αυτο θα συνεχισει) και εχει παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ενα τζιπακι 58.000 ευρω! ασχετα που αγοραζει ρουχα με 200 ευρω κτλ... και μενει με τους γονεις του και εχει ενα δωματιο ισα ισα να χορεσει ενα μονο κρεβατι... απορω σε ποια ξενοδοχεια πηγενει τις πολλες γυναικες που λεει οτι εχει. θα εχει κανει συμβολαιο με το χιλτον να πληρωνει με δοσεις... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Αυτοί περνάνε ωραία, έχουν ωραίες γκόμενες και πολλές και πολλοί τους ζηλεύουν. Εσύ (εμείς) τώρα περιμένουμε σαν μίζεροι πότε θα έρθει ο καιρός που να μην τα βγάζει πέρα οικονομικά για να χαρούμε.
aledjo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ενταξει ο ξαδερφος ειναι μακακας αλλα δεν περνει το λαιμο του κανεναν ουτε ενοχλει κανεναν. ο γειτονας ομως που εχει οικογενεια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.