Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ανασυγκρότηση

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω ανασυγκρότηση από τα windows στον εξωτερικό μου και δεν έκανε.

Έκανα τελικά ανασυγκρότηση με το Defraggler.

Μετά έκανα ανάλυση με τα windows και μου βρήκε ότι χρειάζομαι πάλι ανασυγκρότηση και ότι υπάρχουν πολλά κατακερματισμένα αρχεία.

Το ίδιο δείχνει και το tune up.

Αντίθετα η ανάλυση με το Defraggler δείχνει ότι ειναι ΟΚ.

Τι συμβαίνει??

• Moderators
Δημοσ.

Να βαλεις το O&O defrag, να το αφησεις να κανει ριζικη αναδιαταξη των αρχειων σου (παιρνει μεχρι και μερες για πολλα GB), αλλα μετα ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ταξη :P

Το χρησιμοποιω κι εγω εδω και τουλαχιστον 4 χρονια..

Και φυσικα να μην εμπιστευεσαι τα βλακωδη προγραμματα των Windows (ειδικα των Vista).

Δημοσ.

Μα τα vista δεν κάνουν σχεδόν ποτέ ανασυγκρότηση....

Μάλλον δεν έχεις βάλει καν Vista george...

Δεν μπορείς να κάνεις analyze αν χρειάζεται ανασυγκρότηση. (Ή δε το χω βρεί)

Δημοσ.
Μα τα vista δεν κάνουν σχεδόν ποτέ ανασυγκρότηση....

Μάλλον δεν έχεις βάλει καν Vista george...

Δεν μπορείς να κάνεις analyze αν χρειάζεται ανασυγκρότηση. (Ή δε το χω βρεί)

Γιατι ποιος ειπε οτι εχει Vista?:confused:

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια εχω Vista και εχουν ανασυγκτοτηστήρι.

Απλα ειναι αθλιο και δεν εχει καν γραφικη απεικονιση. [πολυ χειροτερο απο των XP]

Πριν προβεις σε συμπερασματα, ρωτα πρωτα καλου κακου ρε συ...

Aυτη τη φωτο τη βλεπεις?

http://i240.photobucket.com/albums/ff23/GeorgeMan/bm1.jpg

;)

Παντως δε μπορω να πω οτι εκατσα να σκασω και να το ψαξω, απλα αλλαξα ανασυγκροτηστηρι. :-)

Δημοσ.

Έχω βάλει από το πρωί το tine up να κάνει ανασυγκρότηση. Άντε να δούμε...

(όταν κάνω ανασυγκρότηση σε έναν δίσκο, είναι κακό να τρέχω να αρχεία του?)

Δημοσ.

Για ανασυγκρότηση το καλύτερο σε XP μακράν είναι το Perfect Disk. Είχα βρεί συγκριτικό απο user ξένου forum και τα σύγκρινε όλα. Δε θυμάμαι το link. Αλλά ήταν κατατοπιστικότατος

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι σε τι διαφέρουν όλα αυτά τα προγράμματα.

Στην μέθοδο ανασυγκρότησης? Στην ποιότητα ανασυγκρότησης (η ανασυγκρότηση είναι κάτι που μπορεί να γίνει καλά ή μέτρια?)

Στην ταχύτητα? Σε κάτι άλλο?

Δημοσ.

Στην μέθοδο αλλάζουν. Κάποια δε πειράζουν τα file system άλλα τα πειράζουν κ.α. Πχ των windows κάνει μόνο μεγάλα αρχεία.

Δημοσ.

Όταν κάνω ανασυγκρότηση, μετά τα αρχεία θα είναι για πάντα ανασυγκροτημένα και μόνο τα νέα αρχεία θα θέλουν ανασυγκρότηση?

Γιατί έκανα ανασυγκρότηση και 5 min μετά βρήκε ότι υπάρχουν αρχεία που χρειάζονται ανασυγκρότηση.

Δημοσ.

χαχαχαχα κλασικά. Δοκίμασε το perfect disk. Δε πρόκειται να ησυχάσεις με τις ανασυγκροτίσεις ποτέ. Πάντα βρίσκει τα system files αλλά ποτέ δε τα φτιάχνει κανένα πρόγραμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...