katerina_a_86 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Προσπάθησα να κάνω ανασυγκρότηση από τα windows στον εξωτερικό μου και δεν έκανε. Έκανα τελικά ανασυγκρότηση με το Defraggler. Μετά έκανα ανάλυση με τα windows και μου βρήκε ότι χρειάζομαι πάλι ανασυγκρότηση και ότι υπάρχουν πολλά κατακερματισμένα αρχεία. Το ίδιο δείχνει και το tune up. Αντίθετα η ανάλυση με το Defraggler δείχνει ότι ειναι ΟΚ. Τι συμβαίνει??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Να βαλεις το O&O defrag, να το αφησεις να κανει ριζικη αναδιαταξη των αρχειων σου (παιρνει μεχρι και μερες για πολλα GB), αλλα μετα ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ταξη Το χρησιμοποιω κι εγω εδω και τουλαχιστον 4 χρονια.. Και φυσικα να μην εμπιστευεσαι τα βλακωδη προγραμματα των Windows (ειδικα των Vista).
SwAToNeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μα τα vista δεν κάνουν σχεδόν ποτέ ανασυγκρότηση.... Μάλλον δεν έχεις βάλει καν Vista george... Δεν μπορείς να κάνεις analyze αν χρειάζεται ανασυγκρότηση. (Ή δε το χω βρεί)
onty Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μα τα vista δεν κάνουν σχεδόν ποτέ ανασυγκρότηση....Μάλλον δεν έχεις βάλει καν Vista george... Δεν μπορείς να κάνεις analyze αν χρειάζεται ανασυγκρότηση. (Ή δε το χω βρεί) Γιατι ποιος ειπε οτι εχει Vista?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εχω Vista και εχουν ανασυγκτοτηστήρι. Απλα ειναι αθλιο και δεν εχει καν γραφικη απεικονιση. [πολυ χειροτερο απο των XP] Πριν προβεις σε συμπερασματα, ρωτα πρωτα καλου κακου ρε συ... Aυτη τη φωτο τη βλεπεις? http://i240.photobucket.com/albums/ff23/GeorgeMan/bm1.jpg Παντως δε μπορω να πω οτι εκατσα να σκασω και να το ψαξω, απλα αλλαξα ανασυγκροτηστηρι.
SwAToNeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Χρειάστηκες να κάνεις ανασυγκρότιση; Ότι είναι άθλιο είναι δεν έχεις άδικο.
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Χρειάστηκες να κάνεις ανασυγκρότιση; Γιατί να μη χρειαστεί, Linux είναι;
SwAToNeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 http://www.vistajuice.com/2007/02/windows_vista_defrag_tool_is_c.php And don't worry about sluggish performance while the automatic defrag is on - it wont happen... Defrag runs only while your computer is idle.
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Έχω βάλει από το πρωί το tine up να κάνει ανασυγκρότηση. Άντε να δούμε... (όταν κάνω ανασυγκρότηση σε έναν δίσκο, είναι κακό να τρέχω να αρχεία του?)
SwAToNeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Για ανασυγκρότηση το καλύτερο σε XP μακράν είναι το Perfect Disk. Είχα βρεί συγκριτικό απο user ξένου forum και τα σύγκρινε όλα. Δε θυμάμαι το link. Αλλά ήταν κατατοπιστικότατος
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αναρωτιέμαι σε τι διαφέρουν όλα αυτά τα προγράμματα. Στην μέθοδο ανασυγκρότησης? Στην ποιότητα ανασυγκρότησης (η ανασυγκρότηση είναι κάτι που μπορεί να γίνει καλά ή μέτρια?) Στην ταχύτητα? Σε κάτι άλλο?
SwAToNeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στην μέθοδο αλλάζουν. Κάποια δε πειράζουν τα file system άλλα τα πειράζουν κ.α. Πχ των windows κάνει μόνο μεγάλα αρχεία.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Όταν κάνω ανασυγκρότηση, μετά τα αρχεία θα είναι για πάντα ανασυγκροτημένα και μόνο τα νέα αρχεία θα θέλουν ανασυγκρότηση? Γιατί έκανα ανασυγκρότηση και 5 min μετά βρήκε ότι υπάρχουν αρχεία που χρειάζονται ανασυγκρότηση.
SwAToNeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχα κλασικά. Δοκίμασε το perfect disk. Δε πρόκειται να ησυχάσεις με τις ανασυγκροτίσεις ποτέ. Πάντα βρίσκει τα system files αλλά ποτέ δε τα φτιάχνει κανένα πρόγραμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.