Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MacOs10

fermat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα μπει στο internet με το γνωστο σε όλους safari και ξαφνικά πάγωσε η οθόνη...Δεν ηξερα τι να κάνω και πάταγα διάφορα κουμπια.Τωρα με το που το ανοίγω κουνιουνται όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασιας και δε μπαίνει στο internet...Μπορει κάποιος να μου πει τι να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαρακτηριστικά τώρα δε τα έχω μπροστά μου,πάντως είναι ένος φίλου μου ο υπολογιστης και ειναι απο i-mac.Δεν μιλάω για i-phone...απλά πρέπει να πάω σπίτι του και να τον φτιάξω αλλά δεν έχω ιδέα απο mac.Επάνω έχει λειτουργικο macos10.

Ευχαριστώ

• Super Moderators

Τι εννοείς "κουνιουνται όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασιας";

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα.

Και έχω μια μικρή ιδέα από Macintosh.

Μήπως εννοείς ότι κουνιέται η επιφάνεια εργασίας όταν κουνάς το ποντίκι; Αν ναι, τότε κράτα πατημένο το Ctrl και γύρνα τη ροδέλα στο ποντίκι προς τα κάτω να έρθει στα ίσια της.

I'm just guessing, αλλά μήπως εννοεί ότι κουνιούνται τα εικονίδια στο Dock; Δηλαδή έχει ενεργοποιηθεί το Magnification;

Σ' αυτή την περίπτωση, δεξί κλικ στις γραμμές που χωρίζουν στο Dock τα Applications από τα Stacks και Turn off magnification.

Αυτή η λειτουργία μεγεθύνει (magnify) το desktop και κουνώντας το ποντίκι πηγαίνει την οθόνη όπου πας το ποντίκι. Κυρίως χρησιμοποιείται από άτομα με προβλήματα στην όραση. Εγώ πάντως που βλέπω σαν αητός, το χρησιμοποιώ συχνά :lol:

Αυτή η λειτουργία μεγεθύνει (magnify) το desktop και κουνώντας το ποντίκι πηγαίνει την οθόνη όπου πας το ποντίκι. Κυρίως χρησιμοποιείται από άτομα με προβλήματα στην όραση. Εγώ πάντως που βλέπω σαν αητός, το χρησιμοποιώ συχνά :lol:

ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΗΤΕ!Πρόσεχες μη πέσεις σε καμιά κολόνα :-D:-D

Συγγνώμη για το ολίγον offtopic

Και εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια, ειδικά για να διαβάσω κείμενα! Το θεωρώ από τα "μεγάλα μικρά" plus του MacOSX!

Επίσης, μπορείς να το ρυθμίσεις να κουνιέται η οθόνη όχι με την κίνηση του ποντικιού, αλλά όταν αυτό πηγαίνει προς τις πλευρές της οθόνης, κάτι που εμένα τουλάχιστον, με βολεύει περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...