paschalia Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά . Ποιές ταινίες μυστηρίου/παραψυχολογίας/κλπ έχετε δει και σας άρεσαν και θα τις προτείνατε ?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Identity (2003) Στην αρχη περιμενα να δω μιa κλασσικη αμερικανια slasher-splater-και_δεν_συμμαζευεται αλλα ευτυχως βγηκε κατι αλλο ευχαριστο... εχοντας βεβαια και την αμερικανικη "κουλτουρα" που το χαλαει λιγο. Blair Witch Project (1999) Τι να πω γι'αυτο... Οτι και να πω ειναι λιγο. Δεν ειναι τρομακτικο αλλα ειναι φανταστικο... Υ.Γ Δεν θυμαμαι τωρα κατι αλλο αλλα δεν γινεται να προτειμω μονο 2 ταινιες.. Ι will return...
antonl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Σίγουρα είναι πάρα πολλές (οπότε πιθανότατα θα επανέλθω κι εγώ). Ρίξε μια ματιά στο The lost Room. Είναι mini σειρά (3 επεισόδια) κι εγώ θα την έλεγα μάλλον μυστηρίου παρά Sci-fi που την αναφέρει το imdb.
slipknot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 The baby's room aka La habitación del niño ισπανική πολύ καλή.Την είχα δει αργά και τα 'χα κλάσει.Θα δυσκολευτείς να την βρεις όμως...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 The baby's room aka La habitación del niño ισπανική πολύ καλή.Την είχα δει αργά και τα 'χα κλάσει.Θα δυσκολευτείς να την βρεις όμως... Την βρηκα σε τορενταδικο εγω.. Αξιζει ?
slipknot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ναι για μένα είναι πολύ καλή.Είχα βρει μάλιστα ένα παλαιότερο τόπικ εδώ και την πρότειναν αρκετοί χρήστες.
paschalia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Το Μπλερ προτζεκτ το είχα δει πρπ όταν είχε πρωτοβγεί και δεν μπορώ να πω ότι μ'ενθουσίασε και ιδιαίτερα. Το Λοστ ρουμ το έχω δει και μ'ενθουσίασε αρκετά,αν και το τέλος άφησε πολλά ερωτήματα . (Θα γίνει σειρά κανονική τελικά ή μπααα ?) Είδα χτες το ''The Passengers'' . Πολύ ωραία ταινία ,την συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ωραία πλοκή και μπόλικο μυστήριο . Αλλιώς αρχίζει και αλλιώς καταλήγει . Το μόνο κακό της είναι ότι, επειδή έχουν προηγηθεί δυο άλλες πρπ σχετικές ταινίες , ίσως θεωρηθεί άλλο ένα ''σικουελ'' τους . Αλλά ταυτόχρονα είναι διαφορετική από αυτές , έχει κάτι που οι άλλες δυο δεν είχαν .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν ταιριάζει σ'αυτό που ψάχνεις αλλά θα πρότεινα το Donnie Darko Eπίσης μυστηρίου (και μυστήρια) ταινία είναι το Memento
Panathinaikara Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Να προτείνω επίσης το Fallen με Denzel , μυστηρίου ψιλοαστυνομικό θριλερ +2 gia Donnie Darko Και τσέκαρε λιγάκι και το 9th gate
Αmbient Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 The baby's room aka La habitación del niño ισπανική πολύ καλή.Την είχα δει αργά και τα 'χα κλάσει.Θα δυσκολευτείς να την βρεις όμως... +1000 και από εμένα αν καταφέρεις να την βρείς...πάντως και εμένα μονο αυτή μου κάνει μπαμ, αμα θυμηθω θα επανέλθω και εγώ....
polonos1313 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 The Orphanage ή El Orfanato και το The Girl Next Door (2007) imdb rate : 7.1 Γράφω την χρονολογία γιατί υπάρχει και ενα comedy με αυτό το τίτλο
orangepictures Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνω απολυτα πως το identity ηταν μια πολυ δυνατη ταινια με ενα πολυ δυνατο τελος.Οι ερμηνιες ηταν απο αξιοπρεπεις εως πολυ καλες.η μουσικη του alan Silvestri εδωσε ενα απιστευτο κλιμα στην ταινια,και επισης ειχε ενα γενικοτερα καταπληκτικο κλιμα και μια ανατροπη αξια αυτου που περιμενεις να δεις. Επισης προσωπικα δε θα μπορουσα να παραλειψω τον χρησμο της πεταλουδας με τον ριτσαρν γκιρ.Υπεροχο κλιμα και πολυ ψαρωτικη ταινια,υπεροχο μονταζ και δυνατες ερμηνιες
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τη μέρα της μαρμότας!!! Λεμε για την ίδια??? Με τον Bill Murray? Διότι αν και πολύ καλή ταινία, δεν νομίζω να είναι Ταινία μυστηρίου-παραψυχολογίας. Να συμφωνήσω και γω για το The baby's room. Αν το βρείτε ρίξτε του μια ματιά.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Είδα χτες το ''The Passengers'' . Πολύ ωραία ταινία ,την συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ωραία πλοκή και μπόλικο μυστήριο . Αλλιώς αρχίζει και αλλιώς καταλήγει . Το μόνο κακό της είναι ότι, επειδή έχουν προηγηθεί δυο άλλες πρπ σχετικές ταινίες , ίσως θεωρηθεί άλλο ένα ''σικουελ'' τους . Αλλά ταυτόχρονα είναι διαφορετική από αυτές , έχει κάτι που οι άλλες δυο δεν είχαν . Τι παπαρια θεε μου!!! Σασπενς για γελια, αποδω μεχρι το νησι του Λοστ βρωμαγε Δραματικο, μελουρα απο τις λιγες, ισαγια του Angel Eyes της Jlo Προσπαθησε να κανει ενα αξιοπρεπες μιγμα αλλα το ικανοποιητικο καστς δεν απετρεψε την ταινια απο το να βγει ψιλοανοστη. Καλη σκεψη, καλη προσπαθεια, δεν εφτασε ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.