Windows 7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω τα βιστα ουλτιμεητ 32μπιτ και εχω βαλει κωδικο προσβασης αλλα τν εχω ξεχασει κ δεν μπορω να ανοιξω το πι σι.μπορειτε να μ πειτε τι να κανω μηπωσ και καταφερω και γλυτωσω το φορματ???????πλιζζζζζζζ..........:-D:-D:devil::devil::lol::-):-D
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω τα βιστα ουλτιμεητ 32μπιτ και εχω βαλει κωδικο προσβασης αλλα τν εχω ξεχασει κ δεν μπορω να ανοιξω το πι σι.μπορειτε να μ πειτε τι να κανω μηπωσ και καταφερω και γλυτωσω το φορματ???????πλιζζζζζζζ..........:-D:-D:devil::devil::lol::-):-D Δεν χρειαζεται format φυσικα.Μπορεις να κανεις reset τον κωδικο με διαφορους τροπους.Ενας ειναι το trinity rescue kit.Boot απο το cd και σε λιγα λεπτα εισαι ετοιμος.
TechFind Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd
j1m4kos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μπες με ασφαλής λειτουργία ως administrator και άλλαξε τον .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.