Προς το περιεχόμενο

Wth? (Samsung Problem - sos)

@nte_13-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα προχθες ενα dvd-writer (Samsung) TSSTcorp CD DVDW SH-S223F . Το σύνδεσα κανονικα στον υπολογιστη μου. Ενω η συσκευη εμφανιζεται κανονικα στο my computer, και αναγνωριζει ολους τους δισκους, καθε φορα δεν κανει autorun και αναγκαζομαι να πηγαινω στο mycomputer και να κλικαρω πανω στον δισκο για να δω το περιεχομενο. Ελα ομως που οταν το κανω αυτο, κολλαει το συστημα και μετα απο λιγο εμφανιζεται το παρακατω... (και κανει αυτοματα restart μετα...)

30cbyme.jpg

Περασα τα νεα firmwares (απο sb00 πηγα sb01 και μετα sb02) αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Ουτε το dvd της συσκευης μπορω να δω (το official της samsung)..μου βγαζει συνεχεια το παραπανω σφαλμα. Ξερετε τι μπορεί να φταιει? Δεν εχω κανει καποιες ρυθμισεις, μονο το εχω συνδεσει και εχω περασει firmwares...

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Πάντως αυτό το "HTTP.sys' είμαι πολύ περίεργη να μάθω πως σχετίζεται με το dvd..

Εγώ ειμαι περιεργος να μαθω πως θα δουλεψω τη συσκευη :lol::lol:

-----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 06 : 51 : 38-----

Τίποτα παιδιά?

Δημοσ.

Τίποτα ?? Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ξέρετε κάτι αλλα αν μπορειτε δωστε εστω και ενα link (δεν ξερω που να ψαξω και τι...)

ευχαριστω :)

Δημοσ.
Να κάνουμε μία διευκρίνιση.

Πάντα σου βγάζει αυτό το μήνυμα με το HTTP.sys ?

Ναι παντα... γενικα αυτο το μηνυμα οχι μονο το http.sys ....

dark θα δοκιμασω αυτο π μ ειπες...

με chdisk θα φτιαξει τιποτα?

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 01 : 33 : 11-----

Τώρα που το θυμάμαι όταν έκανα μια εκκαθάριση με το ccleaner μου εβγαλε σφαλμα οτι λειπουν καποια dll files και κατι αλλα.... λετε να φτεει τιποτα απο αυτα...? γι'αυτο λεω αν θα φτιαξει τιποτα με chdisk...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...