Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόνο αυτό καταλαβαίνεται πόσο ελαφρύ είναι - γρήγορο και σταθερό.

Πανάρχαιο και εν δυνάμει επικίνδυνο, χωρίς να έχει updates από την Microsoft. Όμως ένα τέτοιο σύστημα πρέπει πχ να είναι για μήνες ανοικτό χωρίς reboot.

Μπορείς να εμπιστευθείς στα Windows XP μία πυρηνική βόμβα;;

Εγώ, όχι.

Υ.Γ. Πάλι καλά που σταμάτησε το support για Win95, θα σκεφτόντουσαν να τα εγκαταστήσουν.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο μη χρειαστει να ριξουν καμμια τορπιλλη σε κανενα εχθρικο πλοιο πριν τουσ επιτεθει και τους βγαλει κανα μηνυμα "ειστε βεβαιοι οτι θελετε να ριξετε την τορπιλλη? " θα τους φανε λαχανο

• Like 1
Δημοσ.
Πανάρχαιο και εν δυνάμει επικίνδυνο, χωρίς να έχει updates από την Microsoft. Όμως ένα τέτοιο σύστημα πρέπει πχ να είναι για μήνες ανοικτό χωρίς reboot.

Εγώ, όχι.

Υ.Γ. Πάλι καλά που σταμάτησε το support για Win95, θα σκεφτόντουσαν να τα εγκαταστήσουν.

Τώρα ο James Bond θα έχει χιλιάδες τρόπους να απενεργοποιήσει μία πυρηνική κεφαλή.

Οσα και tα κενα ασφαλείας σε ένα windows xp ή ακόμη χειρότερα 2000 σύστημα.

Δημοσ.

φανταστειτε τα vista...θα θελουν να μετακινισουν μια τορπιλη μερικεσ μοιρες..."ειστε σιγουροι πω θελετε να το κανετε αυτο?" και ξανα..."μα ειστε σιγουροι??" και στην εκτοξευση θα ζηταει και αδια απο τον administrator χχαχαχαχαχαχα....

αλλα οντος κατι θα ηξεραν κια το εκαναν...

• Like 1
Δημοσ.
αλλα οντος κατι θα ηξεραν κια το εκαναν...

Money money money money.

Πολλά € και $.

Δεν πας σε τέτοιο λειτουργικό όταν για τέτοιες δουλειές έχεις customised UNIX ή UNIX-like λειτουργικό.

Δημοσ.

Εγώ, όχι.

Εσυ σε τι λειτουργικο, θα εμπιστευοσουν μια πυρηνικη βομβα;

Δημοσ.
Κοροϊδεύετε αλλά αν είχαν linux θα έψαχναν ακόμα drivers για τα όπλα.

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ! Καλοοοοο!!!

Δημοσ.

Αχα οταν αρχιζουν τα ζορια το γυρναμε στους οδηγους για το linux, η κλαση astute τρεχει linux σε ποιο θα εμπαινες να πας να πολεμησεις?:devil:

Δημοσ.
Α γεια σου, αυτό θα είναι. Windows XP Submarine Edition.

Πέθαναααααααααααααα!!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εσυ σε τι λειτουργικο, θα εμπιστευοσουν μια πυρηνικη βομβα;

Όπως λέω επάνω, σε ένα δικό τους customised, ασφαλές, UNIX/Unix-like λειτουργικό.

Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο.

Δημοσ.

Πάντως θα το μάθουμε σύντομα αν αξιζε τον κόπο το ρίσκο.....

Αν ακούσετε για κανένα τσουνάμι ή καμία καταστροφή σε καμιά παραλιακή περιοχή, θα έχουμε το μυαλό μας για κανέναν βλάκα που εγκατέστησε drivers που δεν ήταν signed....

Δημοσ.

Παιδιά τα μηχανάκια στήνονται με συγκεκριμένα προγράμματα με ελάχιστες ελευθερίες από τους users να βάζουν χέρι δεξιά και αριστερά. Έχουν συγκεκριμένο σκοπό λειτουργίας. Από προσωπική μου εμπειρία ξέρω ότι η Microsoft τα λειτουργικά που τους δίνει έχουν πολλές από τις πίσω πόρτες κλειστές και συνάμα λείπουν πολλές 'χρωματιστές κορδέλες' (multimedia, etc.). Οπότε είναι αρκετά σταθερά.

Δημοσ.

Μπορει παρακαλω ο Χρηστης Grimpr ή καποιος αλλος να μας εξηγησει τι ακριβως κανει ενα Λειτουργικο Πραγματικου Χρονου όπως το Unix και σε πια βασικα σημεια διαφερει απο τα windows ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...