Προς το περιεχόμενο

Που ειναι τα αρχεια?

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κ καλα Χριστουγεννα.

Ενας φιλος μου εκανε ενημερωσεις στο pc του και απο τοτε

δεν μπαινει στα win(xp home) αφου του λεει οτι πρεπει να τα ενεργοποιησει .

Αυτος δεν εχει το key αφου η μανα του το ειχε πεταξει παλιοτερα.

Πηρα λοιπον τον σκληρο του και τον εβαλα στο δικο μου pc για να μπω απο το δικο μου λειτουργικο στον σκληρο του και να σωσω ολα τα αρχεια που εχει , εικονες και τραγουδια αλλα δεν τα βρισκω πουθενα . Νομιζω επρεπε να ειναι στον φακελο documents nd settings-desktop ομως εκει μου βγαζει μονο κατι συντομευσεις.

Παιδια βοηθεια..Τωρα γιορτες να μεινει χωρις pc και να χασει τοσες photos αν κανω

στην τελικη format...:X

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα, το κλειδί το είχε περασμένο με την εγκατάσταση και αν τα έχει αγορασμένα, θα είναι και στο πλαϊνό μέρος του pc σε ένα αυτοκόλλητο. Αν δεν είναι έτσι, τότε είναι μαϊμού τα windows.

Τώρα για το backup των αρχείων.

Οι περισσότεροι χρήστες κρατάνε τα αρχεία τους στα Έγγραφα και στην Επιφάνεια εργασίας πράγμα που δυσχεραίνει το backup σε περίπτωση κρασαρίσματος του λειτουργικού.

Το path για τα XP είναι:

{ΔΙΣΚΟΣ}:\Documents and Settings\{ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ}\Επιφάνεια εργασίας(Desktop) ή Τα Έγγραφά μου(My Documents)

και όχι Documents and Settings\desktop

Αν είχε κωδικό στον user τότε μπορεί να μην τα βλέπεις.

Μπορεί, όπως λέει ο j1m4kos να τα έχει σε άλλον φάκελο ή δίσκο και στην επιφάνεια να έχει μόνο συντομεύσεις. Δες που δείχνουν οι συντομεύσεις, αγνοώντας το γράμμα το δίσκου φυσικά.

Δημοσ.

micos000 Thanxxx.....Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα μου ελεγε οτι δεν εχω αδεια να μπω στον φακελο κ εκανα στην τυχη δεξι κλικ και αλλαξα κατι ρυθμισεις για admin και τα βρηκα ολααα.....Τωρα το μονο προβλημα ειναι οτι οταν βαζω τον σκληρο πισω στο pc του φιλου μου δεν μου αναγνωριζει το δισκο. Εβαλα κ εναν δικο μου τα ιδια κανει. Η mobo ειναι Asrock Κ8VM800 αλλα δεν την βρισκω στο site για να κατεβασω drivers και bios.

Δημοσ.
micos000 Thanxxx.....Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα μου ελεγε οτι δεν εχω αδεια να μπω στον φακελο κ εκανα στην τυχη δεξι κλικ και αλλαξα κατι ρυθμισεις για admin και τα βρηκα ολααα.....Τωρα το μονο προβλημα ειναι οτι οταν βαζω τον σκληρο πισω στο pc του φιλου μου δεν μου αναγνωριζει το δισκο. Εβαλα κ εναν δικο μου τα ιδια κανει. Η mobo ειναι Asrock Κ8VM800 αλλα δεν την βρισκω στο site για να κατεβασω drivers και bios.

Την πιο κοντινή σε αυτή που λες είναι η K8Upgrade-VM800. Αν είναι αυτή κατέβασε τους ανάλογους οδηγούς από ASROCK.

Αν δεν είναι αυτή, προσπάθησε να βρεις το ακριβές μοντέλο με αυτόν τον τρόπο.

EDIT:

Μήπως είναι GIGABYTE και όχι ASROCK?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...