Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραίο φαίνεται. Απο Σεπτέμβρη θα φτιάξω pc για mmo , ελπίζω να έχει βγει κάτι αξιόλογο 
προς το παρόν θα παίξω albion online μιας και το έχω και dfo και poe 
όποιος απ τα 3 με κολλήσει καλύτερα θα το κάψω χαχ
Μου κάνει εντύπωση το albion , το έφτιαξαν απίστευτα απο τις beta , τότε ενώ μου άρεσε το consept (open world pvp/pk drop items etc) με χάλαγε η εκτέλεση , τώρα βλέπω ποιο fluid gameplay και γενικά όλα πάνε ποιο γρήγορα

Αγόρασα ένα νησί κ έβαλα φάρμα με καρότα (food για τα άλογα) , αύριο θα βάλω να εκτρέφω άλογα (mounts) να βγάλω καμια συνδρομή στο μπαμ μπαμ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και βλέπουμε 

Δημοσ.

Ισως αγορασω κ γω το Albion σε κανα μηνα μετα τις διακοπες.. εχω ακουσει για πολυ grind κτλ και οτι ειναι εν μερη p2w μιας και μπορεις να αγορασεις gold

Galanos για το albion αναφαιρεσε; αυτο που διεγραψες στο 5λεπτο?

Οπως και να εχει σε κανα μηνα κ αν, μιας και θα υπαρχει κ πιο πληρη εικονα για το παιχνιδι μεχρι τοτε.

Δημοσ.

Ισως αγορασω κ γω το Albion σε κανα μηνα μετα τις διακοπες.. εχω ακουσει για πολυ grind κτλ και οτι ειναι εν μερη p2w μιας και μπορεις να αγορασεις gold

Galanos για το albion αναφαιρεσε; αυτο που διεγραψες στο 5λεπτο?

Οπως και να εχει σε κανα μηνα κ αν, μιας και θα υπαρχει κ πιο πληρη εικονα για το παιχνιδι μεχρι τοτε.

πριν το πάρεις δες stream και να το δοκιμάσεις αν ειναι εύκολο σε κανα φίλο σου 

η θα σου αρέσει full η θα το συχαίνεσαι , όπως πχ το lineage 2 τότε , ή σου γινόταν εθισμός η συχαινόσουν κ το όνομα 

εμένα μ αρέσει προς το παρόν , θα δούμε 

Όχι για το secret world λέει απότι κτλβ

Απλά 2 πράγματα για το albion 

1 θέλει διάβασμα έστω κ λίγο να καταλάβεις τι κάνεις ή το ιδανικό να μπεις σε μια guild

long term χωρίς guild δεν πας πουθενά απότι λένε, θα θες να μεταφέρεις stuff στις μαύρες περιοχές (open pk/pvp) και θα τρως gank , εκεί χάνεις ακόμα και το gear που φοράς 

Αυτό βέβαια ειναι κ το ωραίο κομμάτι του παιχνιδιού , 0 teleport και πρέπει να δουλέψεις για τα πάντα  

post-353959-0-40200200-1500550843_thumb.jpg

λοοοολ , βαριόμουν το πήγαινε έλα κ πήρα τα υλικά για 3 κτήρια xD 

Δημοσ.

Δε θυμάμαι... Το abilion δεν έχω γνώμη... Καθώς. Μπήκα από Account φίλου... Και δεν άντεξα 2 λεπτά.. Είμαι. Γραφικάκις...

Δημοσ.

Μπήκε κάνεις σήμερα στο Citadel?

Ναι εγω για ενα λεπτό ... 40αριδες σερβερSurvivor παιχνιδι...δεν ειναι για εμενα θέλω MMO !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Warcraft παιζει κανεις? Εδω και 2 βδομαδες ξεκινησα παλι  απο την αρχη,

αλλα τωρα ξεπερασα και τα 60 λεβελ που ειχα φτασει τις αλλες φορες...

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω πριν 2 μερες το  ειχα αφησει απο πέρυσι το φθινόπωρο με εναν hunter 87 lvl και 2-3 μικροτερους που δοκιμαζα να δω τι μου ταιριαζει μολις παω 100 θα παρω το legion και θα αραξω μαλον στο wow 

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω πριν 2 μερες το  ειχα αφησει απο πέρυσι το φθινόπωρο με εναν hunter 87 lvl και 2-3 μικροτερους που δοκιμαζα να δω τι μου ταιριαζει μολις παω 100 θα παρω το legion και θα αραξω μαλον στο wow 

Εγω πηρα legion + 2 μηνες , πηγα 110 και grindarw  :-D

Περιμενω και Path Of Exile expansion στις 4 αυγουστου.

LocoDiceGR#2161 με κανει add οποιος θελει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...