Vapir Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για κινητό είναι αυτό? :ρ οχι , old school side scroller ακόμα παίζω summoner class , βρήκαν το αδύνατο σημείο μ χΔ Θα προσπεράσω το Albion Online δεν μου λέει κάτι, περιμένουμε για Crowfall soft-launch τελος του χρόνου και Camelot Unchained και Pantheon το 2018. Το Ashes of Creation δεν το βλέπω ούτε για 2019.. και αν το ολοκληρώσουν.. ωχ αυτό το ξέχασα και έχω και account lol Δεν έχουμε τιπτ μάγκες... Secret word δοκίμασε κάνεις? όντως δεν έχουμε τπτ σοβαρό sw όχι , μακριά κ αλάργα , επειδή ξέρω τα γούστα σου πάνω κάτω μην ασχοληθείς καν
galanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Έπαιξα... Το καινούργιο που βγήκε.. Άντεξα 5 λεπτά και delete... Warframe παίζω πολύ χαλαρά... Για. Να δω τo expansion όταν μπει που θα γίνει το open world
galanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 BTW! To dark and light https://m.youtube.com/watch?v=lejk2k3xhnw ! Βγαίνει σήμερα σε ernly..
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 ωραίο φαίνεται. Απο Σεπτέμβρη θα φτιάξω pc για mmo , ελπίζω να έχει βγει κάτι αξιόλογο προς το παρόν θα παίξω albion online μιας και το έχω και dfo και poe όποιος απ τα 3 με κολλήσει καλύτερα θα το κάψω χαχΜου κάνει εντύπωση το albion , το έφτιαξαν απίστευτα απο τις beta , τότε ενώ μου άρεσε το consept (open world pvp/pk drop items etc) με χάλαγε η εκτέλεση , τώρα βλέπω ποιο fluid gameplay και γενικά όλα πάνε ποιο γρήγοραΑγόρασα ένα νησί κ έβαλα φάρμα με καρότα (food για τα άλογα) , αύριο θα βάλω να εκτρέφω άλογα (mounts) να βγάλω καμια συνδρομή στο μπαμ μπαμ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και βλέπουμε
Eupedo88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ισως αγορασω κ γω το Albion σε κανα μηνα μετα τις διακοπες.. εχω ακουσει για πολυ grind κτλ και οτι ειναι εν μερη p2w μιας και μπορεις να αγορασεις gold Galanos για το albion αναφαιρεσε; αυτο που διεγραψες στο 5λεπτο? Οπως και να εχει σε κανα μηνα κ αν, μιας και θα υπαρχει κ πιο πληρη εικονα για το παιχνιδι μεχρι τοτε.
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ισως αγορασω κ γω το Albion σε κανα μηνα μετα τις διακοπες.. εχω ακουσει για πολυ grind κτλ και οτι ειναι εν μερη p2w μιας και μπορεις να αγορασεις gold Galanos για το albion αναφαιρεσε; αυτο που διεγραψες στο 5λεπτο? Οπως και να εχει σε κανα μηνα κ αν, μιας και θα υπαρχει κ πιο πληρη εικονα για το παιχνιδι μεχρι τοτε. πριν το πάρεις δες stream και να το δοκιμάσεις αν ειναι εύκολο σε κανα φίλο σου η θα σου αρέσει full η θα το συχαίνεσαι , όπως πχ το lineage 2 τότε , ή σου γινόταν εθισμός η συχαινόσουν κ το όνομα εμένα μ αρέσει προς το παρόν , θα δούμε Όχι για το secret world λέει απότι κτλβ Απλά 2 πράγματα για το albion 1 θέλει διάβασμα έστω κ λίγο να καταλάβεις τι κάνεις ή το ιδανικό να μπεις σε μια guild long term χωρίς guild δεν πας πουθενά απότι λένε, θα θες να μεταφέρεις stuff στις μαύρες περιοχές (open pk/pvp) και θα τρως gank , εκεί χάνεις ακόμα και το gear που φοράς Αυτό βέβαια ειναι κ το ωραίο κομμάτι του παιχνιδιού , 0 teleport και πρέπει να δουλέψεις για τα πάντα λοοοολ , βαριόμουν το πήγαινε έλα κ πήρα τα υλικά για 3 κτήρια xD
galanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δε θυμάμαι... Το abilion δεν έχω γνώμη... Καθώς. Μπήκα από Account φίλου... Και δεν άντεξα 2 λεπτά.. Είμαι. Γραφικάκις...
galanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 http://store.steampowered.com/app/487120/Citadel_Forged_with_Fire/ Αυτό το ξέρει κανείς?
Hykman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μπήκε κάνεις σήμερα στο Citadel? Ναι εγω για ενα λεπτό ... 40αριδες σερβερSurvivor παιχνιδι...δεν ειναι για εμενα θέλω MMO !!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα