AbsolutOwner Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 παιζει κανενας ακομα l2 ? υπαρχει κανενας server σοβαρος ακομα να παιξω? σε φαση λ2 pride πλεον ολοι οι private πανω απο 3μηνο δεν μενουν...official ειναι p2w καθαρα(επειδη παιζω στο λεω) και πραγματικα μας φερνουν στα ακρα με το να ψαχνουμε παιχνιδια να παιξουμε.Προσωπικα εγω με την κοπελα μου κοιταμε την περιπτωση του wow η eso εκτος αν εχετε να προτείνετε καποιο αλλο....
galanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Gw2. Wow. Eso. Tera. Archeage. Νομίζω αυτά είναι μόνα αξιόλογα mmo μέχρι 2018 Edit ξέχασα bdo Επεξ/σία 6 Μαΐου 2017 από galanos
Gilmaru Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Αν έρχεστε από L2 και ψάχνετε κάτι αντίστοιχο υπάρχει το Archeage που λέει ο galanos, αλλά παίζει αρκετά p2w κι εκεί. Κοιτάξτε και Black Desert αν έχετε σχετικά καλό PC. 1
AbsolutOwner Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 gw2 άκουσα καλά λόγια.Tera δεν μας άρεσε καθόλου,Wow παίζαμε και παλαιότερα και το σκεφτόμαστε ,Eso το σκεφτόμαστε επίσης.bdo και archeage δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα αν και πρέπει να τους ρίξουμε μια ματιά.Τις καλύτερες κριτικές πιο τις έχει μέχρι στιγμής?
galanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Σίγουρα το bdo xaxaxax... Απλά και τα 2 είναι p2w.. Λιγότερο λίγο το Black desert.. Αλλα το archeage έχει πιο πολύ pvp Kai πολύ καλό αλλά pve final fantasy Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από galanos
AbsolutOwner Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 θα προτιμουσα λιγο περισσοτερο pve γιατι κουραστηκα 12 χρονια τωρα στο l2....Θα κατσω να κοιταξω video απο το bdo σιγουρα και ελπιζω να υπαρχει class healer...!
galanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 θα προτιμουσα λιγο περισσοτερο pve γιατι κουραστηκα 12 χρονια τωρα στο l2....Θα κατσω να κοιταξω video απο το bdo σιγουρα και ελπιζω να υπαρχει class healer...! δεν.....
Gilmaru Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει healer στο BDO. Υπάρχει λίγο heal, αλλά κλασσικός healer όχι. Το ίδιο ισχύει και για το GW2 btw. Αν θες περισσότερο pve oriented MMO κοίτα Final Fantasy XIV, ESO και GW2. Αν σου αρέσει το star wars ίσως μπορείς να δοκιμάσεις και το Star Wars: The Old Republic. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό σε pve φάση πάλι, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια που είναι λιγότερο δημοφιλή μεν, αλλά καλά και με ιδιαίτερο στυλ, π.χ. Wildstar, Secret World. Επιλογές υπάρχουν γενικά. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από Gilmaru 1
AbsolutOwner Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 <p>Δεν υπάρχει healer στο BDO. Υπάρχει λίγο heal, αλλά κλασσικός healer όχι. Το ίδιο ισχύει και για το GW2 btw.</p> <p> </p> <p>Αν θες περισσότερο pve oriented MMO κοίτα Final Fantasy XIV, ESO και GW2. Αν σου αρέσει το star wars ίσως μπορείς να δοκιμάσεις και το Star Wars: The Old Republic.</p> <p> </p> <p>Αν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό σε pve φάση πάλι, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια που είναι λιγότερο δημοφιλή μεν, αλλά καλά και με ιδιαίτερο στυλ, π.χ. Wildstar, Secret World.</p> <p> </p> <p>Επιλογές υπάρχουν γενικά. </p> Κάτι σε περισσότερο Healer μιας και βαριέμαι τα dps? Ξέρω είμαι από τους λίγους που θα στο έλεγαν αυτό! Δηλαδή ψάχνω κάτι για να φύγουμε από l2 και να αράξουμε casual και όχι hardcore progress... Ξέρω ότι όλα τα παιχνίδια έχουν και το casual αλλά αν θέλεις γίνεται tryhard αλλά να μην γίνεται και απαραίτητα με p2w.
AbsolutOwner Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 δυστυχώς έχουμε παίξει tera Και δεν μας τράβηξε το όλο θέμα και το FF που είδαμε livestreams δεν μας συγκίνησε. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές.
Balantakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κανενα δεν με τραβαει να παιξω, ξανα εβαλα συνδρομη wow, ΔΕΝ! Αγορασα ESO πηγα μεχρι λεβελ 22, πολυ ωραιo γενικα, αλλα δεν ξερω βαρεθηκα... Μονο το BDO σκεφτομαι να δοκιμασω 10 ευρω δεν εχει αυτο? (Starter's package?)... Oλα τα υπολοιπα δεν μου αρεσουν.. Παλι καλα που υπαρχει και το Path Of Exile!
sakisRho Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν Θελετε pve,το lord of the rings online πιστευω ειναι το καλυτερο,Πραγματικα τεραστιο παιχνιδι με ομορφα τοπια και δυνατο σεναριο.Για καποιον που το ξεκιναει τωρα θα του φανει ατελειωτο. Mην περιμενετε ομως να βρειτε πολλους Ελληνες.
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τις καλύτερες κριτικές πιο τις έχει μέχρι στιγμής? http://www.metacritic.com/game/pc/world-of-warcraft-legion http://www.metacritic.com/game/pc/final-fantasy-xiv-heavensward Οτι καλυτερο σε θεμα pve τουλαχιστον ειναι στα παραπανω με 3ο το guild wars 2 http://www.metacritic.com/game/pc/guild-wars-2-heart-of-thorns Δυστηχως ή ευτυχως αυτα τα παιχνιδια εχουμ μεινει(αντε και elder scrolls ή Lord of the rings για το γαμωτο). Κατι αλλα τυπου Tera, Archage,BDO,L2,wildstar και rift ενω ακομα ειναι φθηνες προτασεις(κυριως στο να μην τα πληρωσεις)περασαν οι μερες δοξας τους. Γενικα το mmo gaming δεν τραβαει πια γιατι υπαρχουν απειρες επιλογες στο pc σε σχεση με πιο παλια που καλυπτουν ολα τα γουστα,ολες τις καταστασεις(παντρεμενους,χωρισμενους,φοιτητες,ανεργους). Γιαυτο και περαν του lord of the ring 14 δεν υπαρχει εδω και ποσο καιρο αλλη αξιολογη προσπαθεια στον χωρο. Καμια εταιρεια δεν θελει να παρει το ρισκο να σκασει χοντρα φραγκα στο mmo gaming γιατι βλεπει οτι δεν τραβαει πια οπως παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα