Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το Albion έχει παρατείνει το release του ήδη 2 φορές. Ακόμα έχει αρκετά θέματα στο core design/gameplay του και είναι υπερβολικά grindy χωρίς ενδιαφέρον.

γιαυτό το λέω, γιατι να κάτσω να grindάρω δεν έχω πρόβλημα , αλλα να φάω wipe και μετά πάλι απ την αρχή grinding ε όχι , δεν παίζει με την καμία

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω επαιξα στο alpha πιο πολυ, ειμαι σε guild με 20-30 actives και παιζαμε πολλα sieges. Μετα απο ενα σημειο ολο το game κρινεται στο gear και αυτο με ξενερωσε καθως δεν ειναι μονο το grind για να τα φορεσεις αλλα και για να τα φτιαξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι παντός από ότι βλέπω όπως και περιση ψάχνουν ένα mmo.. Άλλοι γυρνάνε wow και ξανά το παρατάνε.. Λίγοι γύρισαν archeage.. Εγώ δεν την παλεύω.. Άλλοι bdo...

Δημοσ.

Όλοι παντός από ότι βλέπω όπως και περιση ψάχνουν ένα mmo.. Άλλοι γυρνάνε wow και ξανά το παρατάνε.. Λίγοι γύρισαν archeage.. Εγώ δεν την παλεύω.. Άλλοι bdo...

Έπαιξα wow πρόσφατα με το Legion (είχα να παίξω από vanilla) και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μπροστά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μειωναν το RNG και γενικα το εκαναν λιγο πιο ευκολο (δηλαδη να μην χρειαζεται 5 αιωνες ή 50κ €) για full gear θα γυριζα στο ArcheAge χωρις δευτερη σκεψη. Πλεον δεν εχω υπομονη να κατσω να φαρμαρω για μηνες...

• Like 1
Δημοσ.

Albion περιμενω και εγω να βγει επισημα.

Παιζω σε καθε beta να δω τις αλλαγες αλλα δεν πολυασχολουμαι για να μην καω.

Δεν μπορεις να παιξεις solo ομως και δεν εχω βρει καμια ελληνικη guild.

Βαριεμαι να μιλαω αγγλικα. Γυρναω απο την δουλεια και θα ηθελα να χαλαρωσω, να πω καμια κουβεντα χαλαρα.

Δημοσ.

Αν μειωναν το RNG και γενικα το εκαναν λιγο πιο ευκολο (δηλαδη να μην χρειαζεται 5 αιωνες ή 50κ €) για full gear θα γυριζα στο ArcheAge χωρις δευτερη σκεψη. Πλεον δεν εχω υπομονη να κατσω να φαρμαρω για μηνες...

Και εγώ άμα το επερνε άλλη εταιρία.. Γύρναγα καπάκι

https://youtu.be/44HChA1Kkfk

Δημοσ.

Και εγώ άμα το επερνε άλλη εταιρία.. Γύρναγα καπάκι

https://youtu.be/44HChA1Kkfk

Και γω πιστεύω άμα δεν είχε το shop και ήταν απλά με subscription έτσι ώστε όλοι να ήταν στο ίδιο "playing level" θα ήταν τέλειο. 

Όχι όμως για την εταιρία φυσικά γιατί δεν θα ρουφούσε τόσα λεφτά από τον κοσμάκη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιζει κανενας ακομα l2 ? υπαρχει κανενας server σοβαρος ακομα να παιξω? σε φαση λ2 pride 

πλεον ολοι οι private πανω απο 3μηνο δεν μενουν...official ειναι p2w καθαρα(επειδη παιζω στο λεω) και πραγματικα μας φερνουν στα ακρα με το να ψαχνουμε παιχνιδια να παιξουμε.Προσωπικα εγω με την κοπελα μου κοιταμε την περιπτωση του wow η eso εκτος αν εχετε να προτείνετε καποιο αλλο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gw2. Wow. Eso. Tera. Archeage. Νομίζω αυτά είναι μόνα αξιόλογα mmo μέχρι 2018

Edit ξέχασα bdo

Επεξ/σία από galanos
Δημοσ.

Αν έρχεστε από L2 και ψάχνετε κάτι αντίστοιχο υπάρχει το Archeage που λέει ο galanos, αλλά παίζει αρκετά p2w κι εκεί.

Κοιτάξτε και Black Desert αν έχετε σχετικά καλό PC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...