Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το gw2 όταν βγήκε πριν γίνει f2p είχε γαμάτο community.  Eγώ μιλάω καθαρά για θετικά και σοβαρά άτομα κ όχι για μαλακισμένα της φάπας που βρίζουν χωρίς λόγο και δημιουργούν προβλήματα , όχι για τις επιπτώσεις του community στα mmo. Για αυτά που λες δεν φταίει το καλό community , φταίνε οι άπληστες εταιριές που κάνουν τα πάντα να αυξήσουν το κέρδος ανεξαρτήτος αν καταστρέφουν το game και συνεχίζουν να αρμέγουν νεκρές αγελάδες για τα φράγκα

Πολυ σωστος.Και τωρα πια δεν υπαρχει τιποτα πια

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας,λεμε καποια ατομα να αρχισουμε μαζι ενα free to play mmorpg...θα θελαμε οσο γινεται να μπορουμε να παιξουμε και ως μικρα λεβελ(οχι οπως πχ σε σχεδον ολους του σερβερ του lineage που αν δεν εισαι τερμα λεβελ δεν πας πουθενα),οσο γινεται(αν και δυσκολο)να μην ειναι τοσο πολυ pay to win,και ως τελευταια προτιμηση να μην ειναι υπερβολικα βαρυ..Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

προφανως απο τα παραπανω που αναφερεις Δεν εχεις παιξει ποτε πραγματικο Lineage  παρα μονο Starwars-pvp-x9999 servers...!
Παιξει σε Low...οχι Official!οι Low εχουν ακομα κοσμο και αν σας αρεσει σαν παιχνιδι αξιζει.ΕΠισης ξεπροβαλουν συνεχεια αυτοι οι καινουριοι με το classic client!Πολυ καλυ ευκαρια επισης.Σε τετοιους σερβερ x5-x6-x7 Που δεν υπαρχει και vitality και αρα δεν ειναι x20...Εχεις και ξυλο απο τα 10-15 level και γεματες περιοχες σχεδον παντου...

τα παραπανω δεν στα λεω για να στην πω!Αλλα για να σου εξηγησω οτι αν σου αρεσει το L2 δες το και απο αυτη την οπτικη γωνια γτ ειναι ισως το πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι για να παιζεις με παρεα!

Δημοσ.

προφανως απο τα παραπανω που αναφερεις Δεν εχεις παιξει ποτε πραγματικο Lineage  παρα μονο Starwars-pvp-x9999 servers...!

Παιξει σε Low...οχι Official!οι Low εχουν ακομα κοσμο και αν σας αρεσει σαν παιχνιδι αξιζει.ΕΠισης ξεπροβαλουν συνεχεια αυτοι οι καινουριοι με το classic client!Πολυ καλυ ευκαρια επισης.Σε τετοιους σερβερ x5-x6-x7 Που δεν υπαρχει και vitality και αρα δεν ειναι x20...Εχεις και ξυλο απο τα 10-15 level και γεματες περιοχες σχεδον παντου...

τα παραπανω δεν στα λεω για να στην πω!Αλλα για να σου εξηγησω οτι αν σου αρεσει το L2 δες το και απο αυτη την οπτικη γωνια γτ ειναι ισως το πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι για να παιζεις με παρεα!

Εχω παιξει ως σε χ45 σερβερς οντως(σε αρκετα παλαια χρονικα,c4 νομιζω),γενικα ομως δεν ειναι τοσο αυτο που ψαχνουμε..Προτεινε καποιον συγκεκριμενο σερβερ ομως αν θες ετσι για να υπαρχει :P ...Ειδαμε το tera rising,καπως φανηκε καλυτερο...Υπαρχει καποια γνωμη για αυτο?

Δημοσ.

Tera επαιζα κανα μηνα...δεν με κρατησε ομως!
για low servers τσεκαρε Sites...l2 hopzone Και τετοια!
ΑΠο γνωστους και αν παιζεις χρονια θα γνωριζεις τον l2 e-global...ανοιξε τον απριλη ενας x7!εχεις 3-4 χιλιαρικα κοσμο!

Δημοσ.

Εχω ριξει  τρελλα  pvp  στον δρομο για τα  ant nest/cruma tower μιλαμε.... και να εχεις και τα mob να σε σκοτωνουν :-D

Αλλα αυτα ηταν τα ωραια :devil:

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερες. Μιας κ δεν εχω τι να παιξω σκεφτηκα να κατεβασω αυτα τα δυο mmo(Dark age of camelot κ ultima online) που αν και παλια ηταν αρκετα καλα στην εποχη τους. Παιζει κανενας αλλος? Γνωριζει καποιος αν εχουν κοσμο η ειναι νεκρα? Υπαρχει καποιο updated site με mmo populations κλπ?

Εχω βαρεθει ασχημα..τοσο που σκεφτομαι να ξαναπαιξω λιγο secret world και ισως να δω και το age of conan xD...............

Δημοσ.

Καλημερες. Μιας κ δεν εχω τι να παιξω σκεφτηκα να κατεβασω αυτα τα δυο mmo(Dark age of camelot κ ultima online) που αν και παλια ηταν αρκετα καλα στην εποχη τους. Παιζει κανενας αλλος? Γνωριζει καποιος αν εχουν κοσμο η ειναι νεκρα? Υπαρχει καποιο updated site με mmo populations κλπ?

Εχω βαρεθει ασχημα..τοσο που σκεφτομαι να ξαναπαιξω λιγο secret world και ισως να δω και το age of conan xD...............

Εγώ δοκιμάζω το FF14. Μπορείς να το βρεις στα 10€ στο steam με ένα μήνα μέσα. Νομίζω έχει και free trial.

Έχει πολύ όμορφο κόσμο/lore/story/pvE αλλά μη περιμένεις PvP. 

Θεωρείτε στα top 3 MMORPG αυτή τη στιγμή οπότε υποθέτω αξίζει να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Εγώ δοκιμάζω το FF14. Μπορείς να το βρεις στα 10€ στο steam με ένα μήνα μέσα. Νομίζω έχει και free trial.

Έχει πολύ όμορφο κόσμο/lore/story/pvE αλλά μη περιμένεις PvP. 

Θεωρείτε στα top 3 MMORPG αυτή τη στιγμή οπότε υποθέτω αξίζει να το δοκιμάσεις.

θα το σκεφτόμουν αν ήταν b2p , mmo χωρίς pvp και subscription ούτε καν , θα πρέπει να είναι κάτι πολύ special για να πληρώνω συνδρομή και expansions . Θα του ρίξω μια ματιά βέβαια , thx :)

Δημοσ.

Για το DaoC απο οσο ξερω μονο private servers παιζουν atm , προσφατα ξεκινησε ξανα ο classic Uthgard και εχει 1,5k κοσμο online . Κατεβασε το daoc portal και δες τι παιζει

• Like 1
Δημοσ.

θα του ρίξω μια ματιά. Πω πρέπει να φτιάξω pc επειγόντως, αν όχι bdo σίγουρα ένα overwatch θα το έπαιζα τώρα το καλοκαιράκι (δεν λέω οτι είναι mmo :-D αλλα απο την καταραμένη στιγμή που έπαιξα mmo (back in 2004) δεν μπορώ να παίξω με τίποτα single player  ). Μιλάμε είμαι σε τέτοια ξεραΐλα που μέχρι και wow σκέφτηκα να ξαναπαίξω, αλλα θυμάμαι την τελευταία φορά που το παράτησα γιατι ένιωθα μια αηδία και βαρεμάρα με το να logάρω καν. Καμία σχέση με την εποχή που το ευχαριστήθηκα (tbc-wotlk) 

Έχω φτάσει να τρώω ώρες κ ώρες τον τελευταίο καιρό ψάχνοντας τι θα παίξω κ τελικά να μην παίζω τίποτα αχχα

• Like 1
Δημοσ.

θα του ρίξω μια ματιά. Πω πρέπει να φτιάξω pc επειγόντως, αν όχι bdo σίγουρα ένα overwatch θα το έπαιζα τώρα το καλοκαιράκι (δεν λέω οτι είναι mmo :-D αλλα απο την καταραμένη στιγμή που έπαιξα mmo (back in 2004) δεν μπορώ να παίξω με τίποτα single player  ). Μιλάμε είμαι σε τέτοια ξεραΐλα που μέχρι και wow σκέφτηκα να ξαναπαίξω, αλλα θυμάμαι την τελευταία φορά που το παράτησα γιατι ένιωθα μια αηδία και βαρεμάρα με το να logάρω καν. Καμία σχέση με την εποχή που το ευχαριστήθηκα (tbc-wotlk) 

Έχω φτάσει να τρώω ώρες κ ώρες τον τελευταίο καιρό ψάχνοντας τι θα παίξω κ τελικά να μην παίζω τίποτα αχχα

Αν σε ψήνει private server wow Wotlk δες τον www.warmane.com.

Έχει 2 Wotlk servers  με ~6κ και 12κ πληθυσμό ο καθένας. Βέβαια με ότι συνεπάγεται ενας private server (πιθανότητα να κλείσει κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

τα έχω παίξει όλα παιδιά απο day 1 , εχω ρίξει πολλά 50ρια σε mmo (και βάλε .. πω πω τι χρήμα είχε φύγει στο age of conan .. νομίζω κοντά στο 60ρι το game και κανα 25ρι η κάρτα? lmaoooooooo) χαχ 
απλά κάποια δεν τα έχω παίξει γιατι δεν άντεξα για πολύ , πχ swtor ,age of conan κλπ όσο και να προσπάθησα να παίξω κάτι με χάλαγε κ έχω προσπαθήσει πολλές φορές με τις ξεραΐλες που πέφτουν 
τα μόνα mmo που έπαιξα για χρόνια για 10+ωρα τη μέρα ιδικά πιτσιρικάς ήταν l2, wow , όλα τα άλλα ακόμα κ αυτά που με πώρωσαν να κλείνω 10ωρα τη μέρα δεν κράτησαν , στην καλύτερη μήνες. 
Ακόμα καταριέμαι την περίπτωση του archeage , τόσο γαμάτο game κ το καταστρέψανε οι ξεφτίλες με το p2w system τους
:-D

Αν σε ψήνει private server wow Wotlk δες τον www.warmane.com.

Έχει 2 Wotlk servers  με ~6κ και 12κ πληθυσμό ο καθένας. Βέβαια με ότι συνεπάγεται ενας private server (πιθανότητα να κλείσει κτλ)

το μόνο mmo που έπαιξα priv ήταν το l2 επειδή την δεδομένη στιγμή ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο στους priv (δεκαετίες πίσω) 
Να παίξω wow priv ούτε για πλάκα, μόνο κ μόνο αυτό είναι αρκετό να μην χαλάσω ούτε 5 λεπτά σε αυτούς :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...