Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα νιωθω τον εαυτο μου γερο για να ξανακολλησω με Mmo. Και αυτο το καταλαβα κανοντας μια τελευταια προσπαθεια μετα απο προτασεις των συμφορουμιτων Mamatereza και Wintaxt για Wildstar και Final Fantasy XIV a realm reborn. Και τα δυο παρα πολυ ωραια Mmo αλλα δυστηχως καταλαβα οτι οσο ηταν να καω σε Mmo καηκα λιγοτερο με το Rift αλλα πολυ περισσοτερο με το Wow απο Tbc μεχρι και Cataclysm(μεχρι Firelands)τα γνωστα 25man heroic raids. Ισως δοκιμασω το επομενο expansion του Wow οταν με το καλο βγει και αν δω οτι αξιζει απλα και μονο για την νοσταλγια και κυριως επειδη μου αρεσει παρα πολυ ο κοσμος και αρκετοι ηρωες του Warcraft.

Δημοσ.

Προσωπικα νιωθω τον εαυτο μου γερο για να ξανακολλησω με Mmo. Και αυτο το καταλαβα κανοντας μια τελευταια προσπαθεια μετα απο προτασεις των συμφορουμιτων Mamatereza και Wintaxt για Wildstar και Final Fantasy XIV a realm reborn. Και τα δυο παρα πολυ ωραια Mmo αλλα δυστηχως καταλαβα οτι οσο ηταν να καω σε Mmo καηκα λιγοτερο με το Rift αλλα πολυ περισσοτερο με το Wow απο Tbc μεχρι και Cataclysm(μεχρι Firelands)τα γνωστα 25man heroic raids. Ισως δοκιμασω το επομενο expansion του Wow οταν με το καλο βγει και αν δω οτι αξιζει απλα και μονο για την νοσταλγια και κυριως επειδη μου αρεσει παρα πολυ ο κοσμος και αρκετοι ηρωες του Warcraft.

Μετά το κάψιμο το τελευταίο στο archeage ... Που Γιά εμένα ήταν από τα καλύτερα mmo που έχουν βγει απλά το γαμησε η trion.... Pay2win σε βαθμό εμετού ... Έχω δοκιμάσει τα παντα και αυτά που είπες και εγω νιώθω γέρος για να κολλήσω .... 28 είμαι :ρ τα έχω δοκιμάσει ολα στα που είπες πολυ μέτρια ..... Ψευτο παιζω τώρα gw2 ... Δεν με τραβάει .. Αν και ειναι αρκετά καλο .... Και περιμένω χειμώνα ... Να δω black desert , bless , Icarus online .. Το black desert το είδα σε κορεατικό .. Εχει τρέλα γραφικά ... Ειναι παρά πολυ καλο φτιαγμένο γιατι τρέχει σε 64 bit .....
  • Like 1
Δημοσ.

To Black desert όντως δείχνει τέλειο αλλά απο ότι ακούγεται στο "endgame" δεν έχει και πολύ content.

To Bless πάλι φαίνεται σαν ένα από τα "κλασσικά - generic" korean mmo.Δεν το έχω ξανακούσει πουθενά.

Προσωπικά περιμένω το Blade and soul EU όπως και τόσοι άλλοι.Το έπαιξα στην κινέζικη version και στην "ανεπίσημη".

Υπάρχει και το skyforge αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Ήθελα να παίξω berserker εκεί αλλά δεν είναι ένα από τα αρχικά classes οπότε θα πέρναγε αρκετός χρόνος για να το ξεκλειδώσω με τον paladin.

Δοκίμασα και το Moonlight blade της tencent (wuxia themed mmo ) αλλά δεν κατάφερα να δω ποτέ το Character creation screen.

Δημοσ.

Όταν σου λέω τα έχω δοκιμασία ολα ... Σου λέω ολαααααα ..... Το skyforge δεν το συζητώ το τι epic fail ειναι ... Άστο ....

Το black .. Δεν έφτασα end game ... Αλλά από οτι είδα ειναι πολυ lineage .. Siege , karma . Πέφτουν items όταν εχεις κάρμα και τέτοια .... Αλλά ρε φίλε effe , γραφικά δεν υπάρχουν ... Blade and soul δεν μου αρεσει καθόλου , έχω παίξει αρκετά δεν μάρεσει καθόλου ... Δες YouTube Icarus online

Δημοσ.

Προς το παρων casual Wildstar περιμενοντας το f2p και τους μπολικους φιλους μου που θα μπουν τοτε. Επισης αραια και που ESO και περιμενω με ανυπομονησια το expansion του GW2. Tελος για πρωτη φορα θα μεινω μακρια απo καινουριο expansion του wow.

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρων casual Wildstar περιμενοντας το f2p και τους μπολικους φιλους μου που θα μπουν τοτε. Επισης αραια και που ESO και περιμενω με ανυπομονησια το expansion του GW2. Tελος για πρωτη φορα θα μεινω μακρια απo καινουριο expansion του wow.

Τι θα παιχτει με το wildstar? Κατι ειδα,αλλα δεν προσεξα πουθενα ημερομηνια launch στο free to play

Δημοσ.

Το Skyforge φαινεται πολύ ωραίο σαν παιχνίδι. Λίγο που το δοκίμασα ενθουσιάστηκα αρκετά

όχι όχι όχι όχι όχι ... Εχει μόνο pve sucks !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...