Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 αν εχεις κατι με τοσο μεγαλα γραμματα, τουλαχιστον make sure οτι ειναι γραμμενο σωστα.
firstroad Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 αν εχεις κατι με τοσο μεγαλα γραμματα, τουλαχιστον make sure οτι ειναι γραμμενο σωστα. ουπς, κάτι σχετικά με το παιχνίδι, κανείς; περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή από την κοινότητα του insomnia
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το ArcheAge θα έχει ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα με πειρατές, αλλά το παιχνίδι θα έρθει το 2014 απ'ότι φαίνεται.
golden33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεκινήσω κάποιο Mmorpg αλλά επειδή απέχω πολύ καιρό από τον χώρο (Lineage-C4) θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αν μπορείτε ποτείνετε μου κάποια games. Το μόνο που έχω δοκιμάσει τώρα τελευταία είναι το Guild Wars 2.
Fulgore1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Με συνδρομη World Of Warcraft Final Fantasy XIV online Χωρις Guild Wars 2 Rift Tera. Αυτα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω πως πάει και τι κόσμο έχει, άλλα μπορείς να δεις και το http://www.darkfallonline.com/
Rib21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Λοιπόν αφού πια έχοντας τερματίσει τα παιχνίδια που πραγματικά με ενδιέφεραν ψάχνω για ένα mmorpg ή mmo το οποίο θα με κάνει να καθηλωθω!!!θέλω να έχει μέλλον γεμάτους servers και άμα είναι f2p ή αγοραστο ή με συνδρομή δεν με νοιάζει αρκεί το παιχνίδι να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο multiplayer στυλ wow και το single να είναι απλά μια Προσθήκη!!!γενικά θελω κάτι σε στυλακι wow!!αν πάλι είναι κάτι που πρόκειται να βγει σύντομα κάνω υπομονή Το guild wars αξίζει??
t3llis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ριξε μια ματια και στο φρεσκοτατο Elder Scrolls Online 1
Rib21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μόλις τερμάτισα το skyrim και δεν ξέρω βαριέμαι πάλι τον ίδιο τύπο game όχι ότι δεν ήταν ωραίο αλλά κάνει και 50 ευρώ είναι και λίγο ακριβό!!! Το guild wars 2 έχει καθόλου κόσμο ή είναι ψόφιο??
DeiX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αν γουσταρεις wow τοτε δαγκωτο wildstar. Κανε το preorder και θα εχεις και beta access. Απλα κυκλοφορει 3 Ιουνιου οποτε λιγη υπομονη.
αυλοκόλαξ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Λοιπόν αφού πια έχοντας τερματίσει τα παιχνίδια που πραγματικά με ενδιέφεραν ψάχνω για ένα mmorpg ή mmo το οποίο θα με κάνει να καθηλωθω!!!θέλω να έχει μέλλον γεμάτους servers και άμα είναι f2p ή αγοραστο ή με συνδρομή δεν με νοιάζει αρκεί το παιχνίδι να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο multiplayer στυλ wow και το single να είναι απλά μια Προσθήκη!!!γενικά θελω κάτι σε στυλακι wow!!αν πάλι είναι κάτι που πρόκειται να βγει σύντομα κάνω υπομονή Το guild wars αξίζει?? 3 ιούνη βγαίνει το wildstar, είναι ότι πιο κοντινό σε wow έχω δει, το team έχει μπόλικα άτομα από το vanilla wow, ο raid designer ήταν rd και στο eq2, και από πλευράς end game content είναι κομπλέ, με 20ρι/40ρι raids, 2v2 3v3 5v5 arenas με elo, normal και rated bgs, practice arena/bgs, profs και διάφορα άλλα. στην μπετα δείχνει καλό για όποιον γούσταρε wow και τα άλλα mmo του φαίνονται μπάζα, όπως εμένα. ps είδα μέρικά boss από το 20ρι και μακάρι να τα αφήσουν και στο retail έτσι, έχει να πέσει qq..
harpwood Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 και το archeage δείχνει να λέει πολλά θα κυκλοφορήσει λένε σύντομα μέσα στο 2014
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα