EvilEyes Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Γιατί όχι ? Από ποιο παιχνίδι είναι αυτές οι φωτογραφίες;
chek2fire Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 από το final fantasy 14 η νέα του έκδοση κυκλοφορεί τώρα σε λίγες βδομάδες.
ntinos19 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Για πείτε κανά καλό mmorpg game για κάψιμο... Δοκίμασε TERA και RaiderZ, και τα 2 είναι παρόμοια παιχνίδια.
BiZi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Πιο πολύ κάψιμο από το Dota2 δύσκολα να βρεις. το dota2 δεν ειναι mmorpg...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Και μιας και είναι των ημερών, μπορείς να δοκιμάσεις και το Neverwinter. (Open Beta)
haris013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ψάχνω και εγώ να αρχίσω ένα mmo rpg με παρέα(αλλο 1 άτομο αρχικά) και δεν ξέρω τι να αρχίσω. το μόνο που έχω παίξει και ασχοληθεί ήταν παλιά το lineage 2 interlude το οποίο όμως έχει πεθάνει και το 'εχω βαρεθεί. τι μπορώ να αρχίσω ? δοκίμασα lotro αλλά μου φάνηκε τεράστια μούφα,δεν κατάλαβα καν γιατί είναι mmo,μονο pve είχε και quests και γενικά το βρήκα ανούσιο σαν game. υπάρχει τίποτα αξιόλογο που να μοιάζει σαν το l2 σε σημεία όπως να πηγαινεις παρέα για farming,να έχει pvps,items,weapons σαν κάτι τέτοιο δηλαδή. έχω ακούσει για το tera ως τώρα.κατι άλλο που να αξίζει να ασχοληθείς και να έχει υποστήριξη-κόσμο?
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα! Ύστερα από χρόνια και αφού πλέον έχω άφθονο χρόνο, θέλησα να ξεκινήσω κανένα MMO διότι κάθε μεσημέρι τη βγάζω απλά πατώντας κλικ εδώ μέσα. Θα με ενδιέφερε να έχει και ελληνικό κόσμο μέσα, διότι μάλλον θα το βαρεθώ αν δε βρω κανέναν να περνάει η ώρα.
SlackulatoR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οι περισσότεροι Έλληνες είναι στο GW2 και στο Tera απ'όσο γνωρίζω, ίσως τα μόνα που έχουν αρκετό κόσμο ατόν τον καιρό.
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ξεκίνησα Rift τελικά. Έπαιξα λιγάκι. Είμαι 8 lvl. ingame: GeorgePal Σε έχω ήδη κάνει add wintaxt.
firstroad Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έψαχνα το κατάστημα του steam και έπεσα πάνω στο Ucharted waters online και το κατέβασα, πολύ ωραίο παιχνίδι και ξεχωριστό, δεν κερδίζει ο πιο πλούσιος όπως στο Seafight και έχει πολύ καλή εξέλιξη, παρόλα αυτά θα ήθελα να μου πείτε καμία άλλη ιδέα και για κάποιο άλλο παιχνίδι, τα δύο πιο γνωστά που βρήκα είναι τα pirates of the burning sea και το Bounty Bay online που έχει εκπληκτικά γραφικά. Περιμένω τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα