chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Για μένα και τα τρια αξίζουν. Κατέβασε τα trial τους και δες τι σου αρέσει περισσότερο να ασχοληθείς.
gchris7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 To gw2 για εμένα ήταν το πιο βαρετό και ανούσιο mmorpg που έχω παίξει. Πρώτη φορά αγοράζω mmorpg και το παρατάω πριν καν φτάσω max level. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 το τερα ειναι το κλαυθτερο απο τα 3 που ειπες ,αλλα εχει θεματα με το end game του[αν και τωρα τα εχουν φτιαξει αποτι ακουσα].Οπως και να εχει αν και το gw2 μετα απο 7 ωρες συνολικα το εκανα unistall,Στο τερα πληρωνεις συνδρομη 13 ευρω τον μηνα και το κακο ειναι οτι δεν εχει πολυ κοσμο .Θα ηταν παιχνιδαρα πραγματικα και θα γινονταν της τρελης αν ηταν δωρεαν ,αλλα ποιος να δωσει τ ρα 13 ευρω τον μηνα οταν ολα τα αλλα ειναι free. Για να πω την αληθεια κανενα απο τα 2 αυτα δεν ηταν αριστο,ειχαν ολα τα προβληματα τους,οποτε καλυτερα να περιμενεις.Τωρα παιζω το secret world ,καλο μεχρι στιγμης. Παντως αν εχει trial το tera κοιτατο,δεν θα βαρεθεις το combat system του[στο guild wars το βαρεθηκα],εχει απιστευτα γραφικα και μεχρι τα max lvl του ειναι χορταστικο.ΟΠως ειπα ομως δεν εχει κοσμο..
gchris7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και για εμένα το Τερα είναι κάπως καλύτερο απο GW2, αλλά και αυτό άλλο ένα wow clone με action combat είναι. Λογικά θα παει σε free to play σε λίγους μήνες, γιατί δεν παιζει κανείς πλέον. Εγώ πάντως themepark mmorpgs με instances, tab target και μηδενικά sandbox στοιχεία δεν ξανά ακουμπάω. Τα σιχάθηκα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Αμα παει f2p το τερα θα γεμισει,φοβερο παιχνιδι για να περασει ετσι.Το gw2 εχει πολυ κοσμο ,αλλα λογο του hype Που ειχε και οτι ειναι f2p.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι,απλα θεωρω το tera καλυτερο.
vfragos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και για εμένα το Τερα είναι κάπως καλύτερο απο GW2, αλλά και αυτό άλλο ένα wow clone με action combat είναι. Λογικά θα παει σε free to play σε λίγους μήνες, γιατί δεν παιζει κανείς πλέον. Εγώ πάντως themepark mmorpgs με instances, tab target και μηδενικά sandbox στοιχεία δεν ξανά ακουμπάω. Τα σιχάθηκα. Έχε στο νου σου το Darkfall Unholy Wars, προς το παρόν βρίσκεται σε beta, θα κυκλοφορήσει σε 1+ μήνες περίπου. Πιο sandbox και hardcore δεν γίνεται. Επίσης είναι απο Έλληνες. Ριξτου μια ματιά εάν μπορέσεις πιστεύω ότι αξίζει. Βέβαια αυτό τουλάχιστον για αρχή ξεκινάει με μηνιαία συνδρομή δυστυχώς.
gchris7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Έχε στο νου σου το Darkfall Unholy Wars, προς το παρόν βρίσκεται σε beta, θα κυκλοφορήσει σε 1+ μήνες περίπου. Πιο sandbox και hardcore δεν γίνεται. Επίσης είναι απο Έλληνες. Ριξτου μια ματιά εάν μπορέσεις πιστεύω ότι αξίζει. Βέβαια αυτό τουλάχιστον για αρχή ξεκινάει με μηνιαία συνδρομή δυστυχώς. Ναι, το ξερω το Darkfall το εχω παιξει. Τωρα ειμαι και στην beta του DF UW. Μοναδικη ελπιδα για ενα κανονικο mmorpg μεσα σε ολα αυτα τα wow clones.
Gongor Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτό τ μήνα θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και σκέφτομαι να αρχίσω κανένα mmo ! Τι προτείνετε? (Κατεβάζω τ tera , έχω δει επίσης το guild wars 2 , age of wushu , blade and soul-beta) ? Έχω να ασχοληθώ 3 χρονάκια με mmo ! Έχω παίξει wow, age of conan , warhammer , (L2) , swtor - beta , οπότε κάτι ανάλογο :D ! Περιμένω προτάσεις! Επεξ/σία 20 Απριλίου 2013 από Gongor
sistah Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Blade and Soul το ξεχνας για Ευρωπη Για Age of Wushu προσωπικα δεν εχω αποψη αλλα δεν ειμαι fan του Asian Style MMO Neverwinter εχει open beta τελος του μηνα Το Tera ειναι free οπως και τα Aion/Star Wars The Secret World και GW2 σε B2P model αξιζουν Darkfall Unholy Wars αν ενδιαφερεσαι να πληρωνεις συνδρομη Δεν νομιζω να ξεχναω κατι worth of mention
wintaxt Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 TERA Απο εμενα με τα 1000 αν ψαχνεις για free!Το καλυτερο f2p συστημα μεχρι τωρα! Για πληρωμη απαξ GW2
Gongor Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Γενικά από κόσμο πως πάει το gw2 ? Έπαιξα λίγο tera χθες , δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα ! ( Σε ποιον server παίζετε στο tera? ) Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από Gongor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα