Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

btw δεν το θεωρούσε ο περισσότερος κόσμος το Best Online PVP-based Game επειδή είχε την ατέλειωτη τεχνική ή το υπέρτατο Gameplay.. Ο λόγος που πατούσε τα άλλα Competitive online RP games σε αυτόν τον τομέα ήταν διότι το PVP (και το PK φυσικά) είχαν πολύ υψηλή συχνότητα και πολύ μικρά αντίποινα. Σε άλλα Games όχι μόνο υψηλά αντίποινα κουμπώνουν στον Player Killer, αλλά σε πάμπολλα σημεία δεν τον αφήναν καν να χτυπήσει άλλον παίκτη = Υπέρτατη ξενέρα.

Στο Lineage2 πήγαινες και στο Spawn που κάνουν οι παίκτες ενός λεπτού, για να τους υποδεχτείς άμα γούσταρες. ;)

(Υ.Γ: Αυτοί που παραπάνω λένε το Lineage2 ατέλειωτο Grind, και λίγο PvP.. καταφέρνουν και το περιγράφουν με τον 100% αντίθετο τρόπο. Πολύ Boting, ελάχιστο Qing και ατέλειωτο PvP το περιγράφεις. Εδώ να φανταστείς πως εδώ και χρόνια οι παίκτες του Official σπάζονται επειδή έχει γίνει PvP-Server και ο Official με όλες αυτές τις ανέσεις και αλλαγές στα shop.)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λιγα παιχνιδια εχουν σωστο PvP,το L2 μονο το siege εχει να επιδειξει κι αυτο καταντησε αρχαιο

PvP στο WoW δεν υπαρχει οποτε δεν το αναφερω καν

Απ'οσα εχω παιξει μονο το DaoC ειχε το καλυτερο PvP η μαλλον RvR για να ακριβολογουμε

Μετα η Mythic προσπαθησε να κανει ενα Daoc 2 με το Warhamner αλλα μπηκε στην μεση η EA και του αλλαξε τα φωτα...

Δημοσ.

Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα mmorpg αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω το κατάλληλο. Δοκίμασα λίγο το eve on line αλλά μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε αρκετά και με ξένισε το interface οπότε το παράτησα... Για το wow δεν το θέλω! Το guild wars σκέφτομαι προς το παρόν αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Εννοώ ότι κάνοντας μία βόλτα σε κάποιο e-shop είδα αρκετές διαφορετικές εκδόσεις. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό ή να μου προτείνει κάποιο άλλο καλό mmorpg...

Ρίξε μια ματιά στο Darkfall, έχει free trial.

Eίναι sandbox και αυτό σαν το EVE.

Δημοσ.

btw δεν το θεωρούσε ο περισσότερος κόσμος το Best Online PVP-based Game επειδή είχε την ατέλειωτη τεχνική ή το υπέρτατο Gameplay.. Ο λόγος που πατούσε τα άλλα Competitive online RP games σε αυτόν τον τομέα ήταν διότι το PVP (και το PK φυσικά) είχαν πολύ υψηλή συχνότητα και πολύ μικρά αντίποινα. Σε άλλα Games όχι μόνο υψηλά αντίποινα κουμπώνουν στον Player Killer, αλλά σε πάμπολλα σημεία δεν τον αφήναν καν να χτυπήσει άλλον παίκτη = Υπέρτατη ξενέρα.

Στο Lineage2 πήγαινες και στο Spawn που κάνουν οι παίκτες ενός λεπτού, για να τους υποδεχτείς άμα γούσταρες. ;)

(Υ.Γ: Αυτοί που παραπάνω λένε το Lineage2 ατέλειωτο Grind, και λίγο PvP.. καταφέρνουν και το περιγράφουν με τον 100% αντίθετο τρόπο. Πολύ Boting, ελάχιστο Qing και ατέλειωτο PvP το περιγράφεις. Εδώ να φανταστείς πως εδώ και χρόνια οι παίκτες του Official σπάζονται επειδή έχει γίνει PvP-Server και ο Official με όλες αυτές τις ανέσεις και αλλαγές στα shop.)

Σοβαρο pvp το L2?? Αν ειναι δυνατον μην τα πεις πουθενα αυτα θα μας παρουν με τις ντοματες :P Θυμαμαι επαιζα cronicle 3 και επρεπε να πατας τα ss mε το χερι συνεχεια..ελεος δηλαδη αν ειναι δυνατον εβγαινα απο το net με αγκυλωση στα δαχτυλα. Το PK ηταν αθλιο γιατι οταν πεθαινες εχανες 4% του exp το οποιο για να το παρεις ειχες σκοτωσει ατελειωτα mobs..επαιζα σε server x30 και νευριαζα να χανω τοσο exp δηλαδη στον official που ειναι x1 πρεπει να κανεις μια εβδομαδα grind για αυτο το χαμενο exp στα μεγαλα lvl? Επαιξα και wow το οποιο ειχε απειρως καλυτερο συστημα pvp αλλα και πολυ πιο δυσκολο, στο l2 το pvp ηταν 1)πατημενο control 2)2-2-3-4-1-2-1-2-1-2 τα οποια ηταν τα skill που χρειαζοταν να πατησεις, αν ειχες daggera και εβλεπες tank του εκανες αερα και με τα δυο χερια ενω στο wow ο αντιστοιχος daggeras μπορει να νικησει ενα tank γιατι βγαζει πολυ dps, οι τοξοτες του L2 εκοβαν φετες του μαγους και το πιο ωραιο ηταν τα raid...πηγαινες να φας valakas η antharas και καθοσουν 4 ωρες να κανεις το ιδιο βαρετο rotation 1-2-1-2-1-2-1-2-1 μεχρι να πεσει η ατελειωτη ζωη του boss.

Βεβαια στο wow αν και καλυτερο τα εσκαγες καθε μηνα και μου ετρωγε πολυ χρονο οποτε γι'αυτο και το εχω παρατησει και αυτο, καθε 2 μηνες με ποναγαν πολυ τα 25 ευρω που εσκαγα

Δημοσ.

Σοβαρο pvp το L2?? Αν ειναι δυνατον μην τα πεις πουθενα αυτα θα μας παρουν με τις ντοματες :P Θυμαμαι επαιζα cronicle 3 και επρεπε να πατας τα ss mε το χερι συνεχεια..ελεος δηλαδη αν ειναι δυνατον εβγαινα απο το net με αγκυλωση στα δαχτυλα. Το PK ηταν αθλιο γιατι οταν πεθαινες εχανες 4% του exp το οποιο για να το παρεις ειχες σκοτωσει ατελειωτα mobs..επαιζα σε server x30 και νευριαζα να χανω τοσο exp δηλαδη στον official που ειναι x1 πρεπει να κανεις μια εβδομαδα grind για αυτο το χαμενο exp στα μεγαλα lvl? Επαιξα και wow το οποιο ειχε απειρως καλυτερο συστημα pvp αλλα και πολυ πιο δυσκολο, στο l2 το pvp ηταν 1)πατημενο control 2)2-2-3-4-1-2-1-2-1-2 τα οποια ηταν τα skill που χρειαζοταν να πατησεις, αν ειχες daggera και εβλεπες tank του εκανες αερα και με τα δυο χερια ενω στο wow ο αντιστοιχος daggeras μπορει να νικησει ενα tank γιατι βγαζει πολυ dps, οι τοξοτες του L2 εκοβαν φετες του μαγους και το πιο ωραιο ηταν τα raid...πηγαινες να φας valakas η antharas και καθοσουν 4 ωρες να κανεις το ιδιο βαρετο rotation 1-2-1-2-1-2-1-2-1 μεχρι να πεσει η ατελειωτη ζωη του boss.

Βεβαια στο wow αν και καλυτερο τα εσκαγες καθε μηνα και μου ετρωγε πολυ χρονο οποτε γι'αυτο και το εχω παρατησει και αυτο, καθε 2 μηνες με ποναγαν πολυ τα 25 ευρω που εσκαγα

Μάλλον είναι λίγο περίεργο να σχολιάζεις ένα παιχνίδι χωρίς πραγματικά να το έχεις παίξει.

Κατά την προσωπική μου άποψη, από το c4 και μετά το lineage 2 έγινε σε μεγάλο βαθμό διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό πού ήταν μέχρι τότε.

Επίσης, κατά τη γνώμη μου και πάλι, έχοντας παίξει σε πάνω από 15 διαφορετικούς servers με διαφορετικά rates (από official μέχρι x50000) το νόημά του το παιχνίδι το βρίσκει όταν τα rates είναι κοντά στο x5-x10.

Από κει και κάτω και από κει και πάνω χαλάνε άσχημα οι ισορροπίες.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω όμως ότι το lineage 2 είναι το top MMORPG κλπ.

Δημοσ.

btw δεν το θεωρούσε ο περισσότερος κόσμος το Best Online PVP-based Game επειδή είχε την ατέλειωτη τεχνική ή το υπέρτατο Gameplay.. Ο λόγος που πατούσε τα άλλα Competitive online RP games σε αυτόν τον τομέα ήταν διότι (...)

Σοβαρο pvp το L2??

Φίλε έφυγε o Στράτoς και παρέλυσε o Kratos.

Αν ειναι δυνατον μην τα πεις πουθενα αυτα θα μας παρουν με τις ντοματες :P Θυμαμαι επαιζα cronicle 3 και επρεπε να πατας τα ss mε το χερι συνεχεια..ελεος δηλαδη αν ειναι δυνατον εβγαινα απο το net με αγκυλωση στα δαχτυλα.

This is... Point & Click. Αν παίξεις C9 στο οποίο δεν κάνεις SPAM, εσένα που σε ψυχολογώ ναι μεν δεν θα πάθαινες αγκύλωση αλλά δεν θα μπορούσες και να παίξεις.

/συμπέρασμα mode off

Το PK ηταν αθλιο γιατι οταν πεθαινες εχανες 4% του exp το οποιο για να το παρεις ειχες σκοτωσει ατελειωτα mobs..

Γι'αυτό τα σπάει το PVP/PK system.. γιατί τσούζει τον ατάλαντο. Όχι x1 αλλά x-10 θα ήθελα να έπαιζα στον Lionna. Να πέφτει ο carebear που δεν έκανε καν accept το War και δεν πρόλαβε καν το BSOE, και να κοπανάει το desk και να νιώθω τα vibes από Ρωσία. :-)

επαιζα σε server x30

Και δε μας είπες, Lineage 2 έπαιξες;

στο l2 το pvp ηταν 1)πατημενο control 2)2-2-3-4-1-2-1-2-1-2 τα οποια ηταν τα skill που χρειαζοταν να πατησεις, αν ειχες daggera και εβλεπες tank του εκανες αερα και με τα δυο χερια ενω στο wow ο αντιστοιχος daggeras μπορει να νικησει ενα tank γιατι βγαζει πολυ dps, οι τοξοτες του L2 εκοβαν φετες του μαγους και το πιο ωραιο ηταν τα raid...πηγαινες να φας valakas η antharas και καθοσουν 4 ωρες να κανεις το ιδιο βαρετο rotation 1-2-1-2-1-2-1-2-1 μεχρι να πεσει η ατελειωτη ζωη του boss.

Είναι Game του 2003. Άψογο Grindy Team/Solo Gameplay για βάρβαρα νευρικά γκευμερόνια μέχρι 2007. Από εκεί και πέρα να αγιάσει η Κορέα μας, μας έβγαλε άλλα διαμαντάκια και το L2, το Point & Click, και η πιανόλα των F keys αφαιρέθηκε από τη ζωή μου. Άψογο όσο κράτησε, και δε μετανιώνω ούτε λεπτό που του αφιέρωσα (ειδικά του Lionna).

Τι να αρχίσω metin2 η lineage η wow?

Το κέντημα το σκέφτηκες; Σε ρωτάω για ευνόητους λόγους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω παιχει c9 ειναι καλο η σαν το l2?.. Τον ορο cc=crowd control τον εχεις ακουσει ποτε? γαιτι στο l2 δεν υπηρχε εκτος του root-sleep που παλι παλια δεν υπηρχε resistance στο sleep και οι mage επαιζαν sleep-spell-sleep-spell και οταν επαιξα wow εχασα τον μπουσουλα μεχρι νιωσω τι γινεται γιατι ειχα συνηθησει στο l2 που δεν ειχε . Ωραιο το pk αλλα αυτο που με χαλουσε ηταν το 4% exp loss. Εχεις παιξει αλλα παιχνιδια online η μονο l2? Στο l2 η μαλακια ηταν οτι ειχε λιγες armor και weapons αλλα ειχαν ωραιο σχεδιο, dc σε de αντρα που εβγαζε και τα φτερα στην πλατη, ολες οι heavy armors ηταν πολυ ωραιες στους humans μετα τα c grade. Αν επαιζες πιο παλια chronicle θα εβλεπες πως ηταν να πρεπει να πατας τα ss αρα αν δεν ξερεις μην λες, γιατι το βρηκες ετοιμο ;)

Γι'αυτό τα σπάει το PVP/PK system.. γιατί τσούζει τον ατάλαντο.

Ναι δικιο εχεις...αν σου την επεφταν 2 στα ιδια lvl με grade items και οπλα με εσενα ( με ιδια enchant) ειχες πολλες ελπιδες..ετρωγες φοψο και to nearest μετα..πως ακριβως ξεχωριζεις το ταλεντο? η λυση ηταν να ετρεχες μεχρι να ξεμωβισεις και μετα να κανεις log-out η να κοπανας potion με την ελπιδα να μην εχουν οι αλλοι. Για πες μου εσυ γιατι σε κοβω pro τι θα εκανες?

Επεξ/σία από mourlo
Δημοσ.

Δεν εχω παιχει και c9 ειναι καλο η σαν το l2?.. Τον ορο cc=crowd control τον εχεις ακουσει ποτε? γαιτι στο l2 δεν υπηρχε εκτος του root-sleep που παλι παλια δεν υπηρχε resistance στο sleep και οι mage επαιζαν sleep-spell-sleep-spell και οταν επαιξα wow εχασα τον μπουσουλα μεχρι νιωσω τι γινεται γιατι ειχα συνηθησει στο l2 που δεν ειχε . Ωραιο το pk αλλα αυτο που με χαλουσε ηταν το 4% exp loss. Εχεις παιξει αλλα παιχνιδια online η μονο l2? Στο l2 η μαλακια ηταν οτι ειχε λιγες armor και weapons αλλα ειχαν ωραιο σχεδιο, dc σε de αντρα που εβγαζε και τα φτερα στην πλατη, ολες οι heavy armors ηταν πολυ ωραιες στους humans μετα τα c grade. Αν επαιζες πιο παλια chronicle θα εβλεπες πως ηταν να πρεπει να πατας τα ss αρα αν δεν ξερεις μην λες, γιατι το βρηκες ετοιμο ;)

Ναι δικιο εχεις...αν σου την επεφταν 2 στα ιδια lvl με grade items και οπλα με εσενα ( με ιδια enchant) ειχες πολλες ελπιδες..ετρωγες φοψο και to nearest μετα..πως ακριβως ξεχωριζεις το ταλεντο? η λυση ηταν να ετρεχες μεχρι να ξεμωβισεις και μετα να κανεις log-out η να κοπανας potion με την ελπιδα να μην εχουν οι αλλοι.Για πες μου εσυ γιατι σε κοβω pro τι θα εκανες?

Τώρα περιμένεις να σου απαντήσουμε σοβαρά;

Έτσι ακριβώς ξεχωρίζεις τον "ατάλαντο"

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς ξεχωρίζεις τον "ατάλαντο"

Καλα ενταξει δεν το συνεχιζω γαιτι δεν θα βγει ακρη.....την γνωμη μου την ειπα καλο το l2 αλλα σε αρκετα σημεια μπορουσε να ειναι καλυτερο και ειδικα στο pvp

Δημοσ.

και στο πρωτο c1 οσοι το προλαβαν σαν postage δεν ειχες τα μισα skill που ειχες στο c2 και?

μηπως ειχε περιορισμους στο pvp και δεν το ξερω? τα elf βαραγαν elf τα delf βαραγαν delf ολοι βαραγαν ΟΠΟΙΟΝ ηθελαν..αυτο ειναι το νοημα του pvp οχι το "ενας elfas δεν μπορει να βαρεσει αλλον elfa επειδη ειναι και τα δυο elf.."

εσυ παταγες τα ss με το χερι αλλοι βαζαμε σελοτειπ και αλλοι οδοντογλυφιδες η δουλεια γινοταν και ετσι

μεχρι το c4 το l2 ηταν balanced (τροπος του λεγειν δεν υπηρχαν κατι κουλα..)μετα απο εκει αρχισε το γελιο.. summoner age tank age (για 4 συνεχομενα chronicles)mage age (hail the enlightment baby ) και ξανα μανα tank age και ολα αυτα επειδη στην κορεα τα κλαψαρικα παιδακια στους 100.000 l2 official servers εκλαιγαν οπως στο c4 οταν οι summoners με bow εριχναν οτιδηποτε εμπαινε στο range του summon και του bow..

μετα εμφανιστηκε και το hide στα daggers το εκαναν abuse και το nerf που ελεγαν οτι θα πεσει ηταν να βαλουν +10 δευτερα παραπανω!

και φυσικα πανω απ ολα ειναι τα kamael disarm και αγιος ο θεος οι νεοι necro..

(και το καλο ερχεται..goddess of destruction αλλα γελια μεχρι και οι νανοι θα γινουν killing machines..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...