GamerManiac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό rpgακι έτσι ώστε να μπορω να παίζω.Εδώ και 6 Χρόνια έχω καραπορωθει με την dota σε σημείο που δεν φαντάζεστε αλλα τώρα επειδή είναι πολύς ο καιρός θέλω το Κατι διαφορετικό.Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι σιχαινομαι το Metin 2 αυτα.Περιμένω γνώμες
UpToDate_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Άρα θες mmorpg και όχι rpg Θα σου πρότεινα να περιμένεις για TERA:The Exiled Realm of Arborea ... αλλιώς πήγαινε σε Guild Wars 2. (αυτά θα βγουν σε λίγο καιρό- το 1ο είναι με μηνιαία πληρωμή,ενώ το 2ο free,απλά θα αγοράσεις το game)
GamerManiac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου φαίνεται απεχτο το τερα αλλα μηνιαία συνδρομή;Δεν είναι ξενερωμα;
pappous_soulis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Για MMORPG χωρίς συνδρομή περίμενε το Guild Wars 2. Για RPG κοίτα προς Witcher, Witcher 2 και Dragon Age Origins.
UpToDate_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου φαίνεται απεχτο το τερα αλλα μηνιαία συνδρομή;Δεν είναι ξενερωμα; Είναι το μαμημένο .. αλλά δικαιολογούνται για την δουλεία που έχουν ρίξει και όλα τα νέα πράγματα,βασικά εισάγουν μια νέα εποχή στα mmorpgs.. Γι' αυτό και εγώ αν έχω λεφτάκια στην άκρη θα ξεκινήσω TERA-αλλιώς Guild Wars 2
GamerManiac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα εκτός απο καινούρια mmorpg Έχετε κανένα άλλο παλιό να προτείνετε και που να παίζεται διαδικτυακα;
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 neverwinter nigts 2 και έχει άπειρα σενάρια συν τα expansion θα κάνεις μια ζωή για να το τελειώσεις.
kanesaxo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 neverwinter nigts 2 και έχει άπειρα σενάρια συν τα expansion θα κάνεις μια ζωή για να το τελειώσεις. +1 απτα καλυτερα του ειδους. +1 για Witcher/2, Dragons age origins και ερχεται σε κανα 3 μηνο το Diablo. Πως τα χουν κανει ετσι οι παλιοεταιριες, βγαζουν ταυτοχρονα Witcher 2 / Diablo iii.Να φαμε 10 ζευγαρια παντοφλες στο σβερκο...
pappous_soulis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 και ερχεται σε κανα 3 μηνο το Diablo. lol, wut? link?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 και ερχεται σε κανα 3 μηνο το Diablo. μην φας...
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 μην φας... OXI ??? ΓΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μ'αρεσει που προετοιμαστηκα,εκανα αναβαθμιση γιαυτο :lol: Πρωτο τριμηνο δεν εχει ανακοινωθει? ή κανω λαθος...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 τπτ δεν έχει ανακοινωθεί
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 E να τους πεσει ο σερβερ τοτε και να τους καουν τα μπακαπ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 E να τους πεσει ο σερβερ τοτε και να τους καουν τα μπακαπ. Τότε μπορεί να αργήσει περισσότερο. Έλα, δεν θα έχεις πρόβλημα για να παίξεις το Witcher 2 με την ησυχία σου.
Evilsmile Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ο,τι λεει ο τιτλος. Ενδιαφερομαι για mmorpg που δεν σε κανει να βαριεσαι ευκολα και ειναι καλα στημενο. Αν εχετε να προτεινετε κατι γραψτε το ! Ευχαριστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα