Vamire666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο σε θέμα σκέφτηκα να το ανοίξω εγώ Όσοι έχουν ιστοσελίδες να γράψουν ένα δυο πράγματα όπου θέλουν να πουν όπως με το τι ασχολείται το site αν σκέφτονται να κάνουν καμιά αλλαγή και γενικά αν ψάχνουν άτομα για συνεργασία η θέλουν να τους πούμε την γνώμη μας Αυτά από μένα αααα Edit: Να βάζετε και link για τα site's σας παιδιά.
alexpant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Α Πάρα πολύ ωραίο θέμα ! Συγχαρητήρια Vamire666! Λοιπόν αρχίζω εγώ! Έχω ένα site με στίχους το οποίο θα το δημοσιοποιήσω στις 1/1/09! Είναι ένα πόρταλ με φόρουμ και χρειάζομαι moderators να με βοηθείσουν κυρίως στην καταχώρηση στίχων! Το φόρουμ είναι SMF!!! Σας παρακαλώ εαν κάποιος θέλει να ασχοληθεί εθελοντικά ...ας μου στείλει μήνυμα
Vamire666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Α Πάρα πολύ ωραίο θέμα ! Συγχαρητήρια Vamire666!Λοιπόν αρχίζω εγώ! Έχω ένα site με στίχους το οποίο θα το δημοσιοποιήσω στις 1/1/09! Είναι ένα πόρταλ με φόρουμ και χρειάζομαι moderators να με βοηθείσουν κυρίως στην καταχώρηση στίχων! Το φόρουμ είναι SMF!!! Σας παρακαλώ εαν κάποιος θέλει να ασχοληθεί εθελοντικά ...ας μου στείλει μήνυμα Ευχαριστώ Καλό είναι να υπάρχει και κάποιο link για τα site's τα οποία μιλάμε
nik1992 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 φτιαχνω ενα πορταλ για υπολογιστες και τεχνολογια και ψαχνουμε ατομα να modαρουν και ΠΟΛΛΟΥΣ να γραφουνε... Το πορταλ δεν ειναι ακομα ετοιμο οποτε οποιος θελει να το ει ας στειλει πμ καλυτερα. Επισης ψαχνω moders και κανεναν να βοηθησει να ανεβει λιγο το schooliki.com , να βοηθησει στην διαφημιση - προωθηση αναβαθμιση, οτιδηποτε.
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό εδώ το έφτιαξα το καλοκαιράκι.Θα καταλάβετε για τι είδους ιστοσελίδα πρόκειται μόλις μπείτε....
snik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό εδώ το έφτιαξα το καλοκαιράκι.Θα καταλάβετε για τι είδους ιστοσελίδα πρόκειται μόλις μπείτε.... Επειδη ψαχνω αυτο το template του joomla μηπως μπορεις να μου πεις πως λεγεται;
basilis5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Α Πάρα πολύ ωραίο θέμα ! Συγχαρητήρια Vamire666!Λοιπόν αρχίζω εγώ! Έχω ένα site με στίχους το οποίο θα το δημοσιοποιήσω στις 1/1/09! Είναι ένα πόρταλ με φόρουμ και χρειάζομαι moderators να με βοηθείσουν κυρίως στην καταχώρηση στίχων! Το φόρουμ είναι SMF!!! Σας παρακαλώ εαν κάποιος θέλει να ασχοληθεί εθελοντικά ...ας μου στείλει μήνυμα ψαξε το λιγο φιλε, μην σε κηνυγανε για πνευματικα δικαιωματα δες τι εχει συμβει και με τα γνωστα olga.net kithara.gr
alexpant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αμα είναι το stixoi.info θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και καιρό!
Vamire666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ψαξε το λιγο φιλε, μην σε κηνυγανε για πνευματικα δικαιωματαδες τι εχει συμβει και με τα γνωστα olga.net kithara.gr Απο την στιγμή που θα γράφει το όνομα του στοιχουργου δεν νομίζω να διατρέχει τέτοιους κινδύνους... Πάντως ναι είναι καλό να το ψάξει και λίγο μην τον πάρουμε στο λαιμό μας Οπότε +1 και σε μένα σε αυτό που λες
alexpant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Απο την στιγμή που θα γράφει το όνομα του στοιχουργου δεν νομίζω να διατρέχει τέτοιους κινδύνους...Πάντως ναι είναι καλό να το ψάξει και λίγο μην τον πάρουμε στο λαιμό μας Οπότε +1 και σε μένα σε αυτό που λες Πως να το ψαξω ομως
Vamire666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Πως να το ψαξω ομως http://www.makemusic.gr/forum/archive/index.php/t-108.html εδω δες Αλλα καλό είναι να ρωτήσεις και τον δικηγόρο σου τι ακριβώς παίζει
alexpant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Και αμα γίνει αυτό που λέτε θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμω αν το καταλάβουν;
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά θα σου στείλουν ειδοποίηση και αν δε σταματήσεις θα πληρώσεις πρόστιμο...
Vamire666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Και αμα γίνει αυτό που λέτε θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμω αν το καταλάβουν; Ε ναι έτσι θα σε αφήσουν? Αν και η λογική μου λέει οτι για στοίχο δεν έχεις πρόβλημα αν βέβαια βάζεις και τα ονόματα τον στοιχουργων Δεν τους τρως λεφτά ισα ισα που θα κάνεις και ενα είδος διαφημίσεις ας πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.