Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν αποθηκευεις τις επαφες σου στην συσκευη;

Συνηθως ολα τα κινητα εχουν θεσεις για 500 επαφες περιπου...

Δημοσ.

χρονια πολλα σε ολους!

το ερωτημα για μενα ειναι γιατι να μή μπορει κανεις να αποθηκευει στη sim ολα εκεινα τα δεδομενα που θελει να εχει μαζι του ανεξαρτητα απο συσκευη. δεν υπαρχει η δυνατοτητα για μεγαλυτερη μνημη ή εχουν καποιους λογους οι εταιρειες να μήν δινουν αυτη τη δυνατοτητα?

δλδ αν η καρτα sim δεν βολευει καθολου για αποθηκευση επαφων γιατι λετε οτι της δωθηκε αυτη η δυνατοτητα?:confused:

Δημοσ.

Η κάρτα SIM διατίθεται από τον παροχέα και αποτελεί την ταυτότητα για έναν συνδρομητή αφού περιλαμβάνει απαραίτητες πληροφορίες για αυτόν και για το δίκτυο του με το οποίο συνδέεται, καθώς και μια περιορισμένη ποσότητα μνήμης. Μια κάρτα SIM διαθέτει έναν μικροεπεξεργαστή, μια μνήμη ROM που χρησιμοποιείται για τις λειτουργίες του δικτύου (αναγνωριστικά, πιστοποίηση κτλ.) και μια μνήμη EPROM που την χρησιμοποιεί ο χρήστης για τα δικά του προσωπικά δεδομένα.

Δεν είναι κάρτα μνήμης όπως εσύ την εννοείς.

• Moderators
Δημοσ.

gfilippa, αυτο παντα το ειχα ως απορια.

Σκεφτομουν οτι θα επρεπε να εχει καποια μνημη και καποιον επεξεργαστη, αλλα που στο καλο χωρανε ολ αυτα? Αφου ενα κομματακι πλαστικο, με καποια ευλυγισία ειναι!!

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

η συνδεση μου (καρτοκινητο) ειναι σε μια sim πανω απο 15 χρονια.
Οι αριθμοι (επαφες μου) δεν ηταν ποτε αποθηκευμενες στη sim αλλα παντα στις συσκευες που ειχα κατα καιρους.
τωρα επειδη εχω γυρω στα 200 τηλ.νουμερα και απ'οσο ξερω δεν μπορω να τις μεταφερω στη sim (θυμαμαι οτι η χωρητικοτητα της ηταν πολυ μικρη),

τωρα εν ετη 2014 γνωριζετε αν οι νεες καρτες sim εχουν βελτιωμενη χωρητικοτητα απο τις παλιες? σκεφτομαι να παρω ενα νεο αριθμο (καρτοκινητο sim) και να τις μεταφερω εκει. θα χωρεσουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...