Προς το περιεχόμενο

Γιατι ειμαστε μεσα?

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι θελει ο καθενας!Αλλος μεσα με την οικογενεια αλλος εξω με τους φιλους!Αλλα μαλλον με οικογενεια ειναι καλυτερα αυτες τις μερες..

Δημοσ.

Πιο φτηνά θα σας έρθει να πάρετε ένα αεροπλάνο να πάτε έξω για 5 μέρες παρά να βγείτε 2-3 φορές στην Αθήνα αυτές τις μέρες.

Δημοσ.

τι καλυτερο απο την οικογενειακη θαλπωρη...:-) εξαλλου οταν θα γυρισω πατρα δεν θα εχω ιντερνετ οποτε πρεπει να παρω τη δοση μου αυτες τις μερες!:P

Δημοσ.

Εγώ φέτος είπα ότι δεν θα βγω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Χριστούγεννα οικογενειακά και Πρωτοχρονιά με φίλους...

Δημοσ.

Και γιατί θα πρέπει να "ευτυχήσω" μέσα στις γιορτές?Δεν μπορώ να το κάνω τις άλλες μέρες? Ή μήπως θα στενοχωρηθεί ο Χριστούλης που δεν τιμάω τη γεννησή του πηγαίνοντας στα σκυλάδικα? Όλα φίλοι μου είναι μέσα στο μυαλό μας και στη νοοτροπία του Έλληνα να επηρεάζεται απο τον διπλανό του.Μπορείς να είσαι καλά σε ένα μπαράκι με τους φίλους σου ή να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου και εγω πάντα ψάχνω τρόπους (χωρίς να ειναι οικονομικοί οι λόγοι) ώστε να περάσω καλά αυτές τις μέρες με κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα.

Δημοσ.

Γιατί να μην είμαστε μέσα??

Μόνο για επισκέψεις σε εορτάζοντες και φίλους, δε μας φτάνουν για να πάμε όλες οι γιορτές.

Άσε που δεν αντέχεται και το ντουμάνι και η πολυκοσμία.

Τα κάναμε αυτά για πολλά χρόνια. Τώρα πλέον δεν τα γουστάρουμε...

Σε εστιατόριο χωρίς ντουμάνι περνάμε πολύ καλύτερα.

Αλλά κυρίως σε σπίτια - γιορτές..

Δημοσ.

γιατι ειμαστε μεσα ???

1) ο κυριοτερος λογος γιατι πριν λιγες μερες εγινα μπαμπας οποτε υπαρχουν ''τεχνικες'' δυσκολιες

2) γιατι δεν αξιζει . να παω σε ενα μαγαζι να πληρωσω για να με σπρωχνουν, να μην μπορω να παρω ανασα και να μου σερβιρουν οτι ναναι? προτιμω ή ενα καλο εστιατοριο ή σπιτι με φιλους/οικογενεια

Δημοσ.
Να σου ζήσει ρε Adamakos :-)

Να σου ζήσει!!! :-D

Καλότυχο adamako...

Και καλά ξενύχτια φίλε :-):-) (υπομονή, για κανένα εξάμηνο θα είναι)...

ευχαριστω πολυ παιδια

να ειστε καλα !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...