Gyrteroth Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Οτι θελει ο καθενας!Αλλος μεσα με την οικογενεια αλλος εξω με τους φιλους!Αλλα μαλλον με οικογενεια ειναι καλυτερα αυτες τις μερες..
Snolly Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Πιο φτηνά θα σας έρθει να πάρετε ένα αεροπλάνο να πάτε έξω για 5 μέρες παρά να βγείτε 2-3 φορές στην Αθήνα αυτές τις μέρες.
little loulou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 τι καλυτερο απο την οικογενειακη θαλπωρη... εξαλλου οταν θα γυρισω πατρα δεν θα εχω ιντερνετ οποτε πρεπει να παρω τη δοση μου αυτες τις μερες!
Billys100 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 παντως ακουσα προχτες στο star νομιζω,οτι τα κεντρα φετος δεν χρεωνουνν νταμπλ'ντοτ...
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ φέτος είπα ότι δεν θα βγω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Χριστούγεννα οικογενειακά και Πρωτοχρονιά με φίλους...
geovard Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Και γιατί θα πρέπει να "ευτυχήσω" μέσα στις γιορτές?Δεν μπορώ να το κάνω τις άλλες μέρες? Ή μήπως θα στενοχωρηθεί ο Χριστούλης που δεν τιμάω τη γεννησή του πηγαίνοντας στα σκυλάδικα? Όλα φίλοι μου είναι μέσα στο μυαλό μας και στη νοοτροπία του Έλληνα να επηρεάζεται απο τον διπλανό του.Μπορείς να είσαι καλά σε ένα μπαράκι με τους φίλους σου ή να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου και εγω πάντα ψάχνω τρόπους (χωρίς να ειναι οικονομικοί οι λόγοι) ώστε να περάσω καλά αυτές τις μέρες με κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα.
kfyros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί να μην είμαστε μέσα?? Μόνο για επισκέψεις σε εορτάζοντες και φίλους, δε μας φτάνουν για να πάμε όλες οι γιορτές. Άσε που δεν αντέχεται και το ντουμάνι και η πολυκοσμία. Τα κάναμε αυτά για πολλά χρόνια. Τώρα πλέον δεν τα γουστάρουμε... Σε εστιατόριο χωρίς ντουμάνι περνάμε πολύ καλύτερα. Αλλά κυρίως σε σπίτια - γιορτές..
adamakos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 γιατι ειμαστε μεσα ??? 1) ο κυριοτερος λογος γιατι πριν λιγες μερες εγινα μπαμπας οποτε υπαρχουν ''τεχνικες'' δυσκολιες 2) γιατι δεν αξιζει . να παω σε ενα μαγαζι να πληρωσω για να με σπρωχνουν, να μην μπορω να παρω ανασα και να μου σερβιρουν οτι ναναι? προτιμω ή ενα καλο εστιατοριο ή σπιτι με φιλους/οικογενεια
kfyros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Καλότυχο adamako... Και καλά ξενύχτια φίλε :-) (υπομονή, για κανένα εξάμηνο θα είναι)...
adamakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Να σου ζήσει ρε Adamakos Να σου ζήσει!!! Καλότυχο adamako... Και καλά ξενύχτια φίλε :-) (υπομονή, για κανένα εξάμηνο θα είναι)... ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.