Προς το περιεχόμενο

Γιατι ειμαστε μεσα?

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω μολις ηρθα... ειχα παει για χλαπακιασμα σουβλακων :P

Αυριο το μεσημερι το 'χριστουγεννιατικο τραπεζι' (ελεος).

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατι δεν κανουμε ρεβεγιον εμεις? :-(:-(:-(

αυτό δεν είναι την πρωτοχρονιά? :o

Δημοσ.

1) δεν εχω λεφτα

2) δεν εχω (σταθερη) γκομενα...

το δευτερο εξαρταται απο το πρωτο αλλα το πρωτο ειναι αποτελεσμα του δευτερου.....

συμπερασμα: λεφτα και γκομενα δε πανε μαζι! :-)

Δημοσ.

Στις "ειδησεις" του STAR ελεγε για ρεβεγιον Χριστουγεννων και για το ποσο χρεωνουν τις φιαλες στα κεντρα "διασκεδασης". Don't blame me, blame THEM..:P

Δημοσ.
Να τα τσούξεις σπίτι σου με παρέα.Simple.

+1000000

Έκλεισε ένας φίλος μου στον Οικονομόπουλο (ΕΛΕΟΣ) για πρωτοχρονιά και μου είπε να πάω και ήθελε να του δώσω και προκαταβολή (που του ζήτησαν) για τραπέζι 6 άτομα 100 ευρώ!

Απλά ήμαρτον!

Καλύτερα να κοιμηθώ παρά να τα σκάσω για τον Οικονομόπουλο άσε που είμαι τις γνώμης ότι όλη η μιζέρια (πολύ Fake χαρά) μαζεύεται σε κάτι τέτοια μέρη...

Δημοσ.
+1000000

Έκλεισε ένας φίλος μου στον Οικονομόπουλο (ΕΛΕΟΣ) για πρωτοχρονιά και μου είπε να πάω και ήθελε να του δώσω και προκαταβολή (που του ζήτησαν) για τραπέζι 6 άτομα 100 ευρώ!

Απλά ήμαρτον!

Καλύτερα να κοιμηθώ παρά να τα σκάσω για τον Οικονομόπουλο άσε που είμαι τις γνώμης ότι όλη η μιζέρια (πολύ Fake χαρά) μαζεύεται σε κάτι τέτοια μέρη...

Μονο Οικονομόπουλος δεν ειναι αυτος άμα το τραπέζι έχει 600€. Μήπως σε πάνε στο Σπαταλόπουλο?

Πάντως εγω για σκυλαδικα αν μου δινανε 100€ θα το σκεφτομουνα πάρα πολυ αν θα παω (ανάλογα την παρέα).

Δημοσ.

Έχει καταντήσει αηδία να βγαίνεις αυτές τις μέρες, πολύ κίνηση και πολύ ακριβές τιμές(σε σύγκριση με τις υπηρεσίες και τους χώρους). Τέτοιες μέρες ό, τι πρέπει είναι να είσαι σπιτάκι με τους φίλους σου και πίνεις και όσο γουστάρεις:-D Πιο πολύ χαβαλέ θα κάνεις και δε θα νιώθεις και κοροιδάρα:-)

Δημοσ.

εγώ με την παρέα βγήκα αν και δεν με χάλαγε να χα κάτσει σπίτι, ζεστασιά, οικογένεια σειρές με τον αδερφο...

τωρά, μάι χέντ χέρτς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...