RoUf1An0s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμάζω το Everest και μου έχει κάποιες θερμοκρασίες π.χ. οι Cores στους 40 βαθμούς ( C2Q 6600 έχω ) και η CPU στους 30 βαθμούς . Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά που έχουν οι θερμοκρασίες των Cores από τη CPU ??? Δηλαδή όταν οι Cores είναι 40 και η CPU 30 ποιά είναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή μου ??? 40 ή 30 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει η θερμοκρασία της cpu. Εσένα πάντως σ ενδιαφέρουν τα cores. Η άλλη ίσως να ναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή σύμφωνα με τον (εξωτερικό) αισθητήρα της μητρικής ενώ αυτή των cores από τον ενσωματωμένο στη cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoUf1An0s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον έτσι είναι γιατί οι cores τώρα σε full stress βαράνε 65+ ενώ η cpu παραμένει 30 . Στο system stability test όμως του Everest το temperature που δείχνει είναι εκείνο της cpu και όχι των cores . Επείσης γιατί ο επεξεργαστής μου όταν δεν έχει φόρτο κατεβάζει τον πολλαπλασιαστή στο 6 απο τα 9 ? δλδ πάει κάπου στο 6χ286 απο το 9χ που είναι το κανονικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.