Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισως να κανουν κατι μικρο για τους υπαρχοντες drivers για μερικα χρονια ακομα μεχρο τα mobo τους να ειναι "παλιας τεχνολογιας"....

και το site μια ανοιγει μια οχι

Δημοσ.

Σημερα δεν ανοιγει το site

Δηλαδη, το κλεισανε το μαγαζι; Δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση των κατοχων ενος motherboard της συγκεκριμενης μαρκας, καθως ερχονται τα seven. Ελααα τωρα, μην μου πειτε οτι δεν θα τα δοκιμασετε και θα μεινετε στα xp (vista)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος.Τι σχέση έχει το site της μητρικής με τους drivers που θα σταματήσουν;Αφού η μητρική στηρίζεται σε συγκεκριμένα υποσυστήματα τρίτων εταιριών.

Όσο πχ βγάζει η Ιntel,nvidia drivers για τα chipset της και οι λοιπές realtek για κάρτες ενσωματωμένες κτλ. ,τι πρόβλημα μπορεί να έχετε;

Αλήθεια με τις εγγυήσεις από πλαίσιο γιατί έχω μία abit που αγόρασα πριν 1 χρόνο τί θα γίνει;Αυτό με απασχολεί περισσότερο.

Δημοσ.

Αλήθεια με τις εγγυήσεις από πλαίσιο γιατί έχω μία abit που αγόρασα πριν 1 χρόνο τί θα γίνει;Αυτό με απασχολεί περισσότερο.

Αν κάτσει στραβή θα σου την αλλάξουν με μία ανάλογων ή καλύτερων δυνατοτήτων, αν δεν υπάρχει ούτε τέτοια, πιστωτικό.

Δημοσ.

Πες τα ρε De@th L0rd.

Με τις κάρτες γραφικών τους, το καταλαβαίνουν, με τα υπόλοιπα....

Οδηγούς για ένα τσιπ γράφει ο κατασκευαστής του. Σε εκείνου το site αναζητήστε την νεότερη έκδοση. Αν δεν δημοσιεύει (σπάνιες περιπτώσεις πχ ADI, IDT), υπάρχουν εξειδικευμένα site, καθώς και το windows catalog.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

:cry:αντιο abitαρα! οποιος δεν αγγιξε ΑΒΙΤ δεν ξερει απο o/c! μειναμε με τα ακριβα ασους και τα παρδαλα γιγαμπαιτ

και θα συνεχισουν τα προβατα να βαζουν και gpu asus,cooler asus,o8oνη asus,κουτι αsus μπλα μπλα asus κτλ:eek:

Δημοσ.

Και να πείς οτι βγάζει η gigabyte και η asus κάτι πραγματικά ποιοτικό πέρα από το μάρκετινκ....Γιαπωνέζικοι ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΟΥΑΟΥ ανακαλύψαμε τον ΤΡΟΧΟ!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι έλεγα να διασώσω την πεθαμένη μου ΙΡ35 Pro με κάτι που μου πρότεινε ο Tzimmys, αλλά τελικά αποφάσισα πως δεν θα μπω στη διαδικασία... Παίζει να τη βάλω σε αγγελία για 25-30 ευρώ κι όποιος μπορεί να τη φτιάξει ας την πάρει (έχει 2 στραβά socket pins).

Αντίο Abit :( ...

Δημοσ.

κρίμα και πέρασαν καλά board της από τα χέρια μου :P από IC7 Max3 era και μετά μέχρι την IP35 Pro... άντε τώρα DFi και Foxconn για κανένα καλό board...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η χρυσή εποχή για τους υπολογιστές μάλλον τελείωσε για τα καλά... Όσα βγάλανε οι εταιρείες, τα βγάλανε...

Δημοσ.

Το site τους αυτην την στιγμη ειναι ακομα on (για ποσο ακόμα; ), αλλα πολύ αργο και χειροτερο και απο το taxis net του δημοσιου :rolleyes:

Δημοσ.

Ακόμη τέλος εποχής; 4 εποχές έχουν αλλάξει κι αυτοί ακόμα να κλείσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...