Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συνθήκες είναι δύσκολες για ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο, εν μέσω της οικονομικής κρίσης πού διανύουμε. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις πάμπολλες πτωχεύσεις/συγχωνεύσεις/αναδιαρθρώσεις/απολύσεις εργαζομένων πού συμβαίνουν σε πολλούς τομείς, ενώ φυσικά η αγορά πληροροφορικής δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Τελευταίο «θύμα» της κρίσης είναι ο γνωστός κατασκευαστής motherboards, Abit, πού έχει μετα βίας ένα χρόνο ζωής μπροστά της.

Η USI (Universal Scientific Industrial), ο όμιλος στον οποίο ανήκε η Abit από το 2006 και έπειτα, ανακοίνωσε πως θα κλείσει οριστικά την εταιρεία στις 31 Δεκεμβρίου του 2009, εξ’αιτίας των συνεχώς μειούμενων πωλήσεών της. Αν και ορισμένα από τα πρόσφατα μοντέλα της Abit έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά στις τάξεις των hardcore χρηστών (π.χ. IP35 Pro), δεν ήταν αρκετά για να σώσουν την εταιρεία. Πέρυσι οι συνολικές πωλήσεις της ανήλθαν σε 2-3 εκατομμύρια motherboards, ενώ φέτος βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με αναφορές. Με ισχυρούς ανταγωνιστές όπως η Asus απέναντί της, ήταν πολύ δύσκολο για την Abit να διατηρήσει αρκετά μεγάλο μερίδιο της αγοράς, με αποτέλεσμα την απόφαση αυτή της USI.

Source.png Πηγή: noobwars.gr

Επεξ/σία από Vamire666
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τέτοιο αγοραστικό κοινό, πολύ άντεξε.

Δυστυχώς εμείς (κι εγώ μέσα φυσικά) έχουμε κολλήματα στο τι παίρνουμε, κι εταιρείες πέραν των καθιερωμένων (Intel, Asus, WD, κλπ) δύσκολα επιβιώνουν.

Δημοσ.

Ε όχι ρε φούστη μου... Πολύ κρίμα! Έχω την IP35Pro σε ένα PC και ήθελα να στήσω κι ένα άλλο και έψαχνα νέες motherboard της Abit, αλλά δεν έβρισκα σχεδόν τίποτα. Πολύ άσχημα νέα...

Ας ελπίσουμε να βρεθεί κανάς Άραβας να την αγοράσει μπας και σωθεί :D

Δημοσ.

Κρίμα. Αν και αναμφισβήτητα δεν είχε την ποιότητα των ASUS και DFI, ομολογουμένως ήταν μια καλή επιλογή για κάποιον που δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Δημοσ.
Ναι αλλά είχε βγάλει ξηγημένα πραγματάκια και κάποτε ήταν στις top εταιριουλες μην τα ξεχνάμε αυτά...

Πράγματι, ήταν μια εποχή που φιγουράριζε πρώτο όνομα - γενικά μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις! Κρίμα..

Δημοσ.
Κρίμα. Αν και αναμφισβήτητα δεν είχε την ποιότητα των ASUS και DFI, ομολογουμένως ήταν μια καλή επιλογή για κάποιον που δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Μια χαρά ποιότητα είχε σε σχέση με την asus και τα υποσυστήματά της.Μην λέμε κι ότι θέλουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...