Aragorn Elessar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Οτι λεει και ο τιτλος. Ξερω οτι εχω τροφοδοτικο Seasonic 650W και η μητρικη μου υποστηριζει SLI (ειναι η ASUS Crosshair η απλη ). Εχω ηδη μια Sparkle 8800 GT. Πώς ξερω υποστηριζει η καρτα SLI ; Μηπως υποστηριζουν ολες ; Θα πρεπει να βρω μια ακομα 8800 GT της Sparkle ή μπορει να ειναι και απο αλλη εταιρια πχ ASUS, Xfi κλπ ; Το τροφοδοτικο μου πως το βλεπετε ; Σηκώνει ή μπα ;
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Kαι η κάρτα και η μητρική σου και το τροφοδοτικό είναι Ok. Πάρε την ποιο φθηνή υλοποίηση 8800Gt που θα βρεις. Το bridge που συνδέει τις δύο κάρτες το έχεις έτσι?
sndev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Kαι η κάρτα και η μητρική σου και το τροφοδοτικό είναι Ok.Πάρε την ποιο φθηνή υλοποίηση 8800Gt που θα βρεις. Το bridge που συνδέει τις δύο κάρτες το έχεις έτσι? και εγω εχω μια asus 8800gt αλλα αυτο το bridge δεν το χω. το αγοραζω extra? συγνωμη ειμαι άσχετος με αυτά. αξιζει το κοπο να αγοράσω μια ακομα 8800 gt για sli?
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 και εγω εχω μια asus 8800gt αλλα αυτο το bridge δεν το χω. το αγοραζω extra? συγνωμη ειμαι άσχετος με αυτά. αξιζει το κοπο να αγοράσω μια ακομα 8800 gt για sli? Kανονικά θα έπρεπε να συνοδευόταν από την μητρική σου, αφού αυτή υποστηρίζει SLi. Αν δεν το έχεις εννοείται πρέπει να το αγοράσεις extra, δεν είναι ακριβό (<10€), αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα το βρεις. Από εκεί και πέρα, το αν αξίζει να πάρεις δεύτερη 8800Gt σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Δεν σου είναι αρκετή η μία? Τι αναλύσεις παίζεις? Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου (κυρίως το τροφοδοτικό σου). Έχεις όρεξη να μπλέξεις με bugs & fixes λόγω του κακού SLi support από τα περισσότερα παιχνίδια? Είσαι ψείρας με τον θόρυβο και την κατανάλωση? Σε τι τιμή βρίσκεις τώρα μία 8800Gt? (αυτά για αρχή, και να ξέρεις πως το σημαντικότερο υποθετικό scale που μπορεί να δεις σε παιχνίδια είναι ~+50% σε επιδόσεις, ενώ ο Μ.Ο είναι ~+20-30%)
Aragorn Elessar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 bridge ? Δεν εχω τετοιο πράγμα. Χρειαζεται για την στήριξη αυτο ;
sndev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Kανονικά θα έπρεπε να συνοδευόταν από την μητρική σου, αφού αυτή υποστηρίζει SLi.Αν δεν το έχεις εννοείται πρέπει να το αγοράσεις extra, δεν είναι ακριβό (<10€), αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα το βρεις. Από εκεί και πέρα, το αν αξίζει να πάρεις δεύτερη 8800Gt σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Δεν σου είναι αρκετή η μία? Τι αναλύσεις παίζεις? Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου (κυρίως το τροφοδοτικό σου). Έχεις όρεξη να μπλέξεις με bugs & fixes λόγω του κακού SLi support από τα περισσότερα παιχνίδια? Είσαι ψείρας με τον θόρυβο και την κατανάλωση? Σε τι τιμή βρίσκεις τώρα μία 8800Gt? (αυτά για αρχή, και να ξέρεις πως το σημαντικότερο υποθετικό scale που μπορεί να δεις σε παιχνίδια είναι ~+50% σε επιδόσεις, ενώ ο Μ.Ο είναι ~+20-30%) σε ευχαριστώ με τα ερωτήματα σου συνηδητοποιησα ότι η οθόνη μου δεν πάει πάνω απο 1280χ 1024 και είδη παίζω σε αυτήν την ανάλυση. οπότε άκυρο λόγω οθόνης φαντάζομαι.. ε τροφοδοτικό μια χαρά έχω 700αρι αλλά έχω πρόβλημα με το θόρυβο και τη κατανάλωση είναι η αλήθεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 bridge ? Δεν εχω τετοιο πράγμα. Χρειαζεται για την στήριξη αυτο ; όχι είναι εσωτερική (εντός tower δλδ) σύνδεση μεταξύ των 2 καρτών... χρειάζεται για το SLI...
Aragorn Elessar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μαλιστα, οποτε σιγουρα μου χρειαζεται. Εχει ενα bridge το e-shop αλλα λεει οτι ειναι για 3way SLI. Εγω ομως θα εχω 2 καρτες. Υπάρχει περίπτωση να κάνει την δουλειά ή οχι ;
SpyrosR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Οι SLI-compatible κάρτες συνήθως περιλαμβάνουν το bridge στη συσκευασία. Ψάξε τα κουτιά σου και θα το βρεις, αν δε το 'χεις πετάξει. Αν όχι, πάρε μια λίγο ακριβότερη υλοποίηση της 8800GT (π.χ. ASUS) γιατί οι εταιρείες πολλές φορές δικαιολογούν το παραπάνω κόστος με περισσότερα περιφερειακά και extras.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 οι κάρτες γραφικών της ΑΤΙ έχουν το bridge για Crossfire και οι μητρικές της Nvidia το bridge για SLI... όχι το αντίστροφο άρα δεν πρόκειται να βρει SLI bridge ακόμα και αν πάρει GTX 280
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Moνο που Crossfire bridges βρισκεις με 5€, ενω SLi Πουθενα... Μονο 3-way sli με 15+ ευρω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 για αυτό υπάρχουν στις μητρικές... όποιος τα χάνει πληρώνει
1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 οι κάρτες γραφικών της ΑΤΙ έχουν το bridge για Crossfire και οι μητρικές της Nvidia το bridge για SLI... όχι το αντίστροφο άρα δεν πρόκειται να βρει SLI bridge ακόμα και αν πάρει GTX 280 Εμένα είχε τέτοια πράγματα μέσα στο κουτί της η κάρτα πάντως.Άλλο τώρα γιατί δε βγάζω άκρη.. Η mobo μου: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1874&modelmenu=1 μιλά για "AMD CrossFire Technology". Εγώ αν βάλω άλλη μια 280 μπορώ να δουλέψω SLI σύνδεση ή να το ξεχάσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.