coreygaylas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 οσο για το καλωδιο, εγω εχω το d-link DSL-G624T με 30 μετρα καλωδιο και πιανω τη ταχυτητα της υπογραφης μου (αλλα εχω τον παροχο forthnet στα 500 μετρα )
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το sn margin είναι καλύτερο να είναι πάνω από το 9 ή κάτω από 9 για να πιάσω ταχύτητες καλύτερες? αναλογως την γραμμη.σε μια τελεια γραμμη παιζεις πολυ ωραιο και πιο γρηγορα με snr margin sta 6.kapoioi αλλοι providerς για να περιορισουν τις αποσυνδεσεις μια που οι γραμμες του οτε ειναι μαυρα χαλια κλειδωνουν τον πελατη λιγο πιο αργα ωστε το margin να ειναι κοντα στο 8 οποτε να εχει μεγαλυτερο ευρος μεχρι το margin να φτασει χαμηλα 2-3 και κανει disconect.πχ η forthnet σε κλειδωνει απο default me 6 για να κλειδωσεις οσο πιο γρηγορα γινεται και αν εχεις προβλημα και το πεις τοτε σε βαζουν σε 8 κτλ.πχ η on νομιζω δινει απο default 8 margin για να παιξουν εκ τους ασφαλους να το πω ετσι απλα οσο για το καλωδιο, εγω εχω το d-link DSL-G624T με 30 μετρα καλωδιο και πιανω τη ταχυτητα της υπογραφης μου(αλλα εχω τον παροχο forthnet στα 500 μετρα ) δεν εχιε να κανει παντα το μηκος του καλωδιου.καταρχην για μενα αμα ειναι να παιξεις παραπανω απο 5 μετρα η βαζεις wireless η ριχνεις καλωδιο δικτυου που ειναι twisted.απο εκει και περα εχω δει και 20 μετρα καλωδιο να παιζει χωρις να χανει και εχω δει και 3 μετρα καλωδιο που εξωτερικα φαινοταν τελειο αλλα εσωτερικα ειχε προβλημα.πολλες φορες μπορει να κλειδωνει πιο χαμηλα αλλες φορες να κανει αποσυνδεσεις αλλες φορες να πεφτει το margin.επισης το τηλεφωνικο ειναι ακομα πιο ευαλωτο στα ρευματα αμα περνανε κοντα απο εκει.γενικως δεν προτεινεται.δεν σημανει οτι θα εχεις παντα προβλημα αλλα το ιδανικο λεμε τι ειναι.εχω δει τηλεφωνικο καλωδιο 2 μετρων και εκανε θεμα και φαινοταν μια χαρα.εβαλα αλλο και ολα οκ.πολλες φορες δεν φενεται εξωτερικα η ζημια.για αυτο ειναι καλο να δοκιμαζουμε διπλα στιν πριζα και μετα να βαζουμε το μεγαλο καλωδιο να δουμε αν εχουμε τα ιδια αμα δεν ειναι δικτυου.και οταν λεω δικτυου η βαζεις κοντα το ρουτερ στην πριζα τηλεφωνου και βαζεις μεγαλο δικτυου η φερνεις το ρουτερ διπκα στο pc και αντι να ριξεις τηλεφωνικο ριχνεις δικτυου.χρησιμοποεις μονο το ενα ζευγαρι κατα προτιμηση το μπλε και απλα πρεπει να βρεις πρεσσα να βαλεις τα klips rj11
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου αν θες να δεις - κομπογιαννίτικα - ότι δεν φταίει (ή φταίει) η καλωδίωση του σπιτιού σου μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: θα βρεις την κεντρική πρίζα του σπιτιού σου, θα την ανοίξεις και θα αποσυνδέσεις από επάνω όλα τα καλώδια. Λογικά τα καλώδια θα είναι "πιασμένα" μεταξύ τους για να γίνει γεφύρωση με τις υπόλοιπες πρίζες. Εντόπισε ποιο ζεύγος είναι το κεντρικό (αν τα πιάσεις με γυμνά χέρια θα καταλάβεις πιο είναι γιατί θα νιώσεις το ρεύμα) και ένωσε μόνο αυτό το ζεύγος στη πρίζα (καλό είναι να πάρεις και μια legrand να συνδέσεις αντί της παλιάς). Μόλις το κάνεις αυτό σύνδεσε το modem επάνω και δες αν υπάρχει διαφορά.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου αν θες να δεις - κομπογιαννίτικα - ότι δεν φταίει (ή φταίει) η καλωδίωση του σπιτιού σου μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: θα βρεις την κεντρική πρίζα του σπιτιού σου, θα την ανοίξεις και θα αποσυνδέσεις από επάνω όλα τα καλώδια. Λογικά τα καλώδια θα είναι "πιασμένα" μεταξύ τους για να γίνει γεφύρωση με τις υπόλοιπες πρίζες. Εντόπισε ποιο ζεύγος είναι το κεντρικό (αν τα πιάσεις με γυμνά χέρια θα καταλάβεις πιο είναι γιατί θα νιώσεις το ρεύμα) και ένωσε μόνο αυτό το ζεύγος στη πρίζα (καλό είναι να πάρεις και μια legrand να συνδέσεις αντί της παλιάς). Μόλις το κάνεις αυτό σύνδεσε το modem επάνω και δες αν υπάρχει διαφορά. με το χερι δεν θα νιωσει το ρευμα.εχω πιασει απειρες φορες καλωδια τηλεφωνου μεχρι και isdn που ειναι 100 volt και δεν το νιωθεις.εκτος αν βρεξεις κανα χερι κτλ κτλ.ειναι μικρη η ενταση πως το λενε για να το καταλαβεις.
pagratios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως να φωνάξω κάποιον ηλεκτρολόγο τελικά??? φερνεις το ρουτερ διπκα στο pc και αντι να ριξεις τηλεφωνικο ριχνεις δικτυου.χρησιμοποεις μονο το ενα ζευγαρι κατα προτιμηση το μπλε και απλα πρεπει να βρεις πρεσσα να βαλεις τα klips rj11 Και με αυτόν τον τρόπο, δλδ μόνο το μπλε, θα δουλεύει και το τηλ?
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 διο καλωδια.μπλε και το μπλε ασπρο.τα αλλα 6 δεν θα χριαστουν.και στην πραξη θα εχεις ενα πενταμετρο δικτυου που αντεχει πιο πολυ καταπονεση αν ειπα σωστα την λεξη
pagratios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά μετά από πολλα τηλέφωνα την προηγούμενη εβδομάδα μου την κάνανε 16αρα!!!
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 λογικα θα εγινε αλλαγη απερχομενου απο τον οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.