Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση σε ραμ και καρτα γραφικων.(low budget)

noe30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το παρακατω μηχανημα και θελω να βαλω μια απλη καρτα +- 60€ για να χρησιμοποιησω το dvi της. επισης σκεφτομαι να παρω και 1 ram επιπλεον(δε θελω να κανω φορματ για 64 bit συστημα) με το xp sp3 ειμαι μια χαρα τωρα. δεν προκυται να παιξω παιχνιδια με τρελες απαιτησεις παρακαλω ακουω προτασεις!!

ΟΘΟΝΗ : DELL S2309W 23'' ( FULL HD)

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (PER.700771) ENERMAX EPR425AWT PRO82+ 425W

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.559944) AMD PHENOM 9650 2.3GHZ QUAD-CORE BOX

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.528443) MSI K9A2GM-FIH

ΜΝΗΜΗ RAM (PER.553001) GEIL GX22GB6400UDC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL4 2GB (2X1GB) ULTRA DUAL CHANNEL KIT

Δημοσ.

σε ευχαριστω αλλα εχω μια απορια. εαν βαλω ακομη 2 g ram και φτασω στα 4 τα xp δεν θα τα διαβαζουν. τοτε γιατι να μην παρω 1 g ram? αν μπορεις προτηνε μου κατι απο e-shop

-----Προστέθηκε 24/12/2008 στις 09 : 11 : 54-----

τι λετε για μια μεση λυση. δηλαδη

4 g ram αλλα σε xp 32bit?

και μια 4670 και θα ειμαι οκ?

Δημοσ.

προτείνω να πάρεις μία 4670 και όχι ραμ.

στα 60 σκέψου και την ASUS EAH3850/HTDI

για ραμ πάρε οποιαδήποτε με 1γιγα και 800mhz σαν την KINGSTON KVR800D2N5

να ξέρεις ότι οι επιδόσεις της ραμ θα πέσουν ελάχιστα στα games αμα βάλεις ένα στικ του ενός επειδή δεν θα λειτουργούν σαν dual.

'ομως προτείνω να πάρεις την 4670 και μετά βλέπεις αν θες κάτι άλλο,

Δημοσ.

"να ξέρεις ότι οι επιδόσεις της ραμ θα πέσουν ελάχιστα στα games αμα βάλεις ένα στικ του ενός επειδή δεν θα λειτουργούν σαν dual."

το ιδιο θα συμβει αν παρω επιπλεον και 2χ1 g ram? (παρολου που θα χασω περιπου μισο g ram)

Δημοσ.
προτείνω να πάρεις μία 4670 και όχι ραμ.

στα 60 σκέψου και την ASUS EAH3850/HTDI

για ραμ πάρε οποιαδήποτε με 1γιγα και 800mhz σαν την KINGSTON KVR800D2N5

να ξέρεις ότι οι επιδόσεις της ραμ θα πέσουν ελάχιστα στα games αμα βάλεις ένα στικ του ενός επειδή δεν θα λειτουργούν σαν dual.

'ομως προτείνω να πάρεις την 4670 και μετά βλέπεις αν θες κάτι άλλο,

+1,και εγω το ιδιο προτεινω!!!:mrgreen:

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι για την 3850 που προτεινε ο φιλος...

Εχω ενα συστημα με 2gb ram,dual core 8400 και ενα 450αρι τροφοδοτικο.Την καρτα την θελω κυριως για πιο παλια παιχνιδια γιατι τωρα εχω μια onboard καρτα και κανω την δουλεια μου. Αλλα εχω αποθημενο να παιξω το crysis εστω και στα medium,μεγαλες αναλυσεις δεν προκειτε να χρησιμοποιησω μονο σε 1280χ1024 προκειται να παιξω...θα το παιξει χωρις κολληματα η να το ξεχασω τελειως;

Δημοσ.

παιδια κατα ποσο αυτες οι 4670 θα "καληψουν " την full hd 23" που εχω? οχι πως μπορω δυστηχως να παρω και κατι καλυτερο

• Moderators
Δημοσ.

Σε full hd θα ζοριστουν ασχημα.

Θα χρειαστει να ριξεις την αναλυση για να παιξεις full details.

Σε 2d/επιταχυνση βιντεο HD θα ειναι φινα :-)

Δημοσ.

εχω το παρακατω τροφοδοτικο . μεχρι τι καρτα γραφικων μπορω να παρω? βλεπω μερικες

που ζητανε πανω απο 450 w

ENERMAX EPR425AWT PRO82+ 425W

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...