ferongr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Προσωπικα, το λεγομενο πολυτουμπανιασμενο καταπληκτικο [gold shiny letters]USER EXPERIENCE[/gold shiny letters] που εχει ο Opera δεν το συναντησα πουθενα. Χιλιαδες toolbars, χωρις συγκεκριμενη δομη οργανωσης τους, ενας δαιδαλος επιλογων και μενου και ενα user interface που πιανει το μισο της οθονης. Συγκρινομενο με την απλοτητα και το ξεκουραστο interface του Firefox...
teo64x Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Προσωπικα, το λεγομενο πολυτουμπανιασμενο καταπληκτικο [gold shiny letters]USER EXPERIENCE[/gold shiny letters] που εχει ο Opera δεν το συναντησα πουθενα. Χιλιαδες toolbars, χωρις συγκεκριμενη δομη οργανωσης τους, ενας δαιδαλος επιλογων και μενου και ενα user interface που πιανει το μισο της οθονης. Συγκρινομενο με την απλοτητα και το ξεκουραστο interface του Firefox... Προφανώς αστειεύεσαι... Χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το 95% του user interface της opera και μου φαίνεται αδιανόητο να έχω κάτι λιγότερο μπροστά μου (άσε που είναι απολύτως customizable, άρα το επιχείρημα ότι το interface είναι "πολύ" δεν έχει καν βάση). Το περί μισής οθόνης, το αφήνω ασφαλώς ασχολίαστο.
PCharon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 noscript έχει? flashblock, adblock, ναι ξέρω μπορείς σε μια σελίδα να μπλοκάρεις όλο το content αλλά μετά δε θα βλέπεις τπτ. Και ναι πάλι ο ρατσισμός των ψαγμένων, όποιος έχει i7, opera, gnu/linux είναι ψαγμένος, οι υπόλοιποι αδαείς. Ξυπνάτε ρε με τα e-penis σας Ώπα, ώπα... afentiko7 ήρεμα. Λάθος με κατάλαβες συμφορουμίτη. Δεν είναι ανάγκη σε κάθε θέμα να θυμόμαστε ποιος έχει e-penis. Δεν το αντιμετωπίζω έτσι το θέμα. Άσε που δεν έχω ούτε i7, ούτε Linux. Ανέκαθεν στο PC μου (και αυτή τη στιγμή) βρίσκονταν εγκατεστημένοι κάθε τύπου φυλλομετρητές και κατά καιρούς τους χρησιμοποιώ όλους για διάφορους λόγους (κυρίως για tests σε web authoring). Ο Opera για πολλούς λόγους τα τελευταία 5 χρόνια είναι ο βασικός φυλλομετρητής μου, διότι πολύ απλά αποδείχθηκε κατάλληλος γι αυτό. Καλά λόγια περί features και user experience έχω να πω και για τον Maxthon, που επίσης θα διεκδικούσε τα πρωτεία σε αυτόν τον τομέα αν δεν έκανε χρήση της μηχανής του ΙΕ (με καλύτερο τρόπο πάντως). Καλά λόγια είχα να πω (δεν υφίσταται πια) και για τον NetCaptor που είναι ο πρώτος φυλλομετρητής που χρησιμοποίησε multitab interface (ο δεύτερος ήταν ο opera απ'όσο θυμάμαι). Καλά λόγια έχω να πω και για τον Chrome κι εύχομαι είτε να τον εξελίξουν αρκετά για να γίνει ο επόμενος φυλλομετρητής μου, είτε να αντιγράψουν τα καλά οι άλλοι φυλλομετρητές. Υ.Γ. "adblock" έχει μια χαρά, αν έχεις καταλάβει πως να το χρησιμοποιείς. Επίσης, αν σου αποδείξω πως έχει και άριστο "flashblock" για πες μου, τί κερδίζω.
pak40 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλά τα λες pcharon, κάθε browser έχει τα καλά του, αρκεί να μην είναι Internet Explorer.
jimarass Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μόλις έβαλα τον opera σε laptop με επεξεργαστή Pentium 3 850mhz. ΠΑιδιά πετάειιιιιιιιιιιιι Ο mozila σέρνεται μπροστά του!! Μιλάμε για τρελή διαφορά και έχω κάνει και εκκαθάριση στο firefox. Μιλάμε για 4 φορές πιο γρήγορο browsing τουλάχιστον. Ωστόσο μνήμη ο opera με τρία tabs έχει 100mb, ενώ ο firefox 56mb, αλλά στον opera τρέχει και ένας ορθογράφος. Κλείνοντας ένα tab πέφτει σε 32mb ο opera!! Μήπως ξέρει κανείς πως να ανοίγω κάποιο link σε νέο tab αλλά να παραμένω στο υπάρχον ενεργό tab? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2008 από jimarass
pappous_soulis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το πρώτο πράμα που έκανα μετά το φορμάτ ήταν να στείλω τον IE απο κει που ήρθε. Μήπως ξέρει κανείς πως να ανοίγω κάποιο link σε νέο tab αλλά να παραμένω στο υπάρχον ενεργό tab? Δεξί κλικ και "open in new background tab"
black_widow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Περί χρήσης opera πολύ χρήσιμο το link: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262670 Π.χ. "Μπλοκαρισμα διαφημισεων σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα κανουμε δεξι κλικ σε κενο χωρο και διαλεγουμε block content,ο opera ανοιγει την ιστοσελιδα με τετοιο τροπο ωστε να μπορουμε να διαλεξουμε τι περιεχομενο δεν θελουμε να εμφανιζεται, κλικαρουμε ενα διαφημιστικο banner πχ το οποιο γινεται blocked οπως και αλλα παρομοια, αν ειμαστε ευχαριστημενοι παταμε done πανω αριστερα και βουαλα no more ads αλλιως ξανακλικαροντας το περιεχομενο που εχουμε κανει blocked το αποεπιλεγουμε ωστε να εμφανιζεται κανονικα."
jimarass Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως με την ταχύτητα έμεινα λαλάκας......
jimarass Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά πως γίνεται στον opera όταν κάνω διπλό κλικ να επιλέγει την πρόταση και να μην κάνει δεξί κλικ?? Επίσης, από ότι παρατήρησα δεν ενεργοποείται ο free download manager που έχω. Καμιά λύση σε αυτό??
agouraki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 +1 απο μένα για τον opera δοκίμασα το chrome για μια μέρα και γύρισα σε opera πάλι απλά πολύ καλύτερος αμα δεν εχεις προβλήματα μνήμης γιατι μου <<τρώει>> αρκετή. opera δεν έχω αλαξει απο τοτε που έγινε δωρεάν.
bidil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Όπως και να έχει το θέμα, προσωπικά χαίρομαι για την σταθερά αυξανόμενη μείωση άλλου ενός μονοπωλίου της Microsoft, αυτό του browser.
gdp77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ χαίρομαι επειδή ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών, αρχίζουν και λένε "όχι" στη σαβούρα, έστω και αν δεν καταλαβαίνουν όλοι τι ακριβώς κάνουν. Ας βοηθήσουμε όλοι! Εγώ προσωπικά σε όποιο pc φίλου/φίλης βρεθώ, βάζω firefox και τους εξηγώ τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με τον IE.
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εχθες εγκατεστησα τον chrome στο laptop της γυναικας μου,πολυ καλος και γρηγορος αν και ακομα στις αρχες του,τον βλεπω σε λιγο καιρο να τους τρωει ολους.για εμενα προς το παρον ο καλυτερος παραμενει ο safari.
AndroGhost Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς πως να ανοίγω κάποιο link σε νέο tab αλλά να παραμένω στο υπάρχον ενεργό tab? με το μεσαιο πληκτρο του ποντικιου σου (στο δικο μ ειναι αυτο π κανω scroll) Επίσης, από ότι παρατήρησα δεν ενεργοποείται ο free download manager που έχω. Καμιά λύση σε αυτό?? προσπαθησε να το κανεις manually. δηλαδη να αντιγραφεις το link π ειναι για download και να το κανεις paste κατευθειαν στο manager. αν και ειλικρινα δε βρισκω λογο. κ ο manager του opera μια χαρα ειναι εμενα απο τα αγαπημενα μ στον opera που δε τα εχουν οι αλλοι browsers ειναι το ευχρηστοτατο paste and go στη γραμμη με τις διευθυνσεις, τα 9 κουτακια με αγαπημενες ιστοσελιδες π ανοιγουν στην αρχη και το quick search που εχει στο οποιο μπορεις να βαλεις και δικες σου ιστοσελιδες.
dr.nickqb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορώ να γράψω ολόκληρα κείμενα κιόλας με το γιατί τον θεωρώ καλύτερο (αναφέρομαι σε features και σε user experience)... Και εγώ να σας πω την αλήθεια τον δοκίμασα και μου φάνηκε πολύ καλύτερος ακόμα κι από τον Firefox... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:19 ---------- Εγώ χαίρομαι επειδή ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών, αρχίζουν και λένε "όχι" στη σαβούρα, έστω και αν δεν καταλαβαίνουν όλοι τι ακριβώς κάνουν. Ας βοηθήσουμε όλοι! Εγώ προσωπικά σε όποιο pc φίλου/φίλης βρεθώ, βάζω firefox και τους εξηγώ τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με τον IE. και καλά κάνεις... σε σχέση με τον ΙΕ ο Firefox σκίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα