cyber_katsarida Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 θέλω να βάλω επιπλέον μνήμη στο φορητό μου(1->4). Ο φορητός βρίσκεται μέσα στην εγγύηση.τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.υπάρχει πιθανότητα να μου ακυρώσουν την εγγύηση αν προσθέσω τη μνήμη μόνος μου;
TGIAKOUMIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 θέλω να βάλω επιπλέον μνήμη στο φορητό μου(1->4).Ο φορητός βρίσκεται μέσα στην εγγύηση.τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.υπάρχει πιθανότητα να μου ακυρώσουν την εγγύηση αν προσθέσω τη μνήμη μόνος μου; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟ LAPTOP
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 εκτος κι αν εχει κανενα αυτοκολλητο πανω στο καπακι της μνημης οποτε παρε ενα τηλ πρωτα στην αντιπροσωπεια να το επιβεβαιωσεις οτι δεν την χανεις
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 μάλλον το τηλ είναι η καλύτερη λύση.να είμαστε και σίγουροι. ελπίζω μη μου πούνε τίποτα του στυλ: -πρέπει να το κάνουμε εμείς για να μη χαθεί η εγγύηση.
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 και να στο πουνε δεν υπαρχει τροπος να το καταλαβουν εκτος κι αν υπαρχει καποιο αυτοκολλητο (99% δεν υπαρχει) το οποιο και σκιστει κατα το ανοιγμα. εγω οσα λαπτοπ και να εχω ανοιξει για μνημη κανενα δεν ειχε τετοιο αυτοκολλητο,αλλα στο εξωτερικο υπαρχουν. και να βγαλεις την μνημη ,αν σου παθει κατι μπορεις να βαλεις τις μνημες που ειχε το λαπτοπ απο την μαμα του και να το πας για σερβις,δεν μπορουν να το καταλαβουν. τελος, εγω οταν ειχα παρει τηλ στην σονυ για το ιδιο ερωτημα μου ειπαν πως δεν παραβιαζεται η εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.