Προς το περιεχόμενο

με ποιό πρόγραμμα θα κάνω το φλασάκι μου μνήμη?

stefos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά, θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνω το φλασάκι που έχω μνήμη..έτσι ώστε να της αυξήσω στο pc μου για να μην τρώει κολλήματα...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ απλά, δεν γίνεται. Ή θα αγοράσεις επιπλέον μνήμες ή μπορείς να αυξήσεις το page file μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση (σχετικό είναι αυτό).

Δημοσ.
γεια σας παιδιά, θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνω το φλασάκι που έχω μνήμη..έτσι ώστε να της αυξήσω στο pc μου για να μην τρώει κολλήματα...

μαλλον μιλας για τη λειτουργια ready boost που εχουν τα vista.

Δημοσ.

δεν ξέρω παιδία αλλά ένας φίλος μου έκανε το φλασάκι μνήμη γιατί είχε μκρή μνήμη ...με κάποιο πρόγραμμα μου είπε πως το έκανε και έχει Xp...εγώ έχω Χp και όχι vista

φορματ το έκανα το pc προχθες οπότε δεν νομίζω να χω κολλήματα από αυτό το πράγμα..υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα όπως το readyboost για Χp?

Δημοσ.
δεν ξέρω παιδία αλλά ένας φίλος μου έκανε το φλασάκι μνήμη γιατί είχε μκρή μνήμη ...με κάποιο πρόγραμμα μου είπε πως το έκανε και έχει Xp...εγώ έχω Χp και όχι vista

φορματ το έκανα το pc προχθες οπότε δεν νομίζω να χω κολλήματα από αυτό το πράγμα..υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα όπως το readyboost για Χp?

δε νομιζω οτι θα λυθει το προβλημα σου αν κανεις κατι τετοιο. Θα μας πεις τι pc εχεις?

Δημοσ.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω.

Μήπως ο φίλος σου δεν σου εξήγησε καλά ή δεν κατάλαβες καλά τι έκανε; Ρώτα τον ξανά και πες μας.

Η μόνη περίπτωση που σκέφτομαι είναι να το όρισε για virual memory. Δεν αξίζει όμως, γιατί ένας sata δίσκος είναι κατά πολύ πιο γρήγορος από ένα usb 2.0 φλασάκι.

Δημοσ.

Intel® Rentium® D CPU 2.80GHz 3.00GHz 2,00 RAM

παρόλο που έχω 2 Giga μνήμη όταν κάνω αντιγραφή και συνχρόνως extracκ ένα αρχείο τότε κολλάει το pc και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρα μόνο να περιμένω να τελειώσουν τα προγράμματα την δουλέια τους...μήπως πρέπει να πειράξω την CPU μνήμη?

Δημοσ.

κατι αλλο συμβαινει στο pc σου και αυτο δεν ειναι ελλεψη μνημης, μπορεις να δεις τι φταιει παρακολουθοντας ταυτοχρονα θερμοκρασιες cpu, ποση cpu χρησιμοποιειται και ποση ram εχεις ελευθερη εκεινη τη στιγμη.

Ισως το προβλημα να προερχεται και απο τον σκληρο σου. Οταν λες αντιγραφη εννοεις αντιγραφη dvd ή αντιγραφη αρχειων στους δισκους

Δημοσ.

Αυτο συμβαίνει σε ολα τα pc. ΔΕΝ θα κανεις αντιγραφη και extract συγχρονως. Είναι κυριως θεμα σκληρου δισκου και επεξεργαστη. Δεν ξερω ποσο εντονο ειναι στο δικο σου pc αλλα σε ολα τα μηχανακια οταν γινονται συγχρονως αντιγραφη και extract ή αντιγραφη και εγκατασταση καποιοιυ προγραμματος κλπ. (οταν δηλαδη χρησιμοποιειται ο σκληρος δισκος συγχρονως για μεγαλα reading/writing απο διαφορετικες εφαρμογες) υπαρχει 'αργη ανταποκριση' του συστηματος.

Ενας γρηγοροτερος σκληρος ή ενα raid θα βοηθουσε σε καποιο βαθμο.

• Moderators
Δημοσ.
Μήπως,λέω μήπως τρώει κολλήματα ο καημένος ο υπολογιστής επειδή χρειάζεται κανένα φορμάτ.........;:-)

Οποτε εχει κολλημα το pc,format?:rolleyes:

Intel® Rentium® D CPU 2.80GHz 3.00GHz 2,00 RAM

παρόλο που έχω 2 Giga μνήμη όταν κάνω αντιγραφή και συνχρόνως extracκ ένα αρχείο τότε κολλάει το pc και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρα μόνο να περιμένω να τελειώσουν τα προγράμματα την δουλέια τους...μήπως πρέπει να πειράξω την CPU μνήμη?

Ε δεν του ζητας και το ευκολοτερο πραγμα του κοσμου.Extract μεγαλων αρχειων(iso παιχνιδια ας πουμε)?Αντιγραφη μεγαλων αρχειων σε sata/pata δισκους?Τι windows εχεις?Τι αλλο τρεχει εκεινη την ωρα στο backround?(antivirus κλπ)

Δημοσ.

το προβλημα σου δημιουργειται μαλλον απο την εντονη χρησιμοποιηση του δισκου, τωρα αν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει δε μπορω να ξερω αν δε δω ο ιδιος το προβλημα με τα ματια μου. Παντως ειναι διαδικασιες που καταπονουν το δισκο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...