Προς το περιεχόμενο

Pirelli router - Aλλαγη password

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια θέλω..Μολις μου εκαναν συνδεση με την on telecoms και πουθενα μεσα στα φυλλαδια που μου εστειλαν δεν δειχνουν με ποιο τροπο να αλλαξω το username kai password στο router της pirelli...δηλαδη τι πρεπει να πληκρολογησω στον explorer για να βγω στην σελιδα του router ....oποιος μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος...

Δημοσ.

192.168.1.1 νομίζω είναι για το pirelli. Δες στο status της τοπικής σύνδεσης τι πύλη έχεις (gateway) κάτι τέτοιο πρέπει να σου γράφει.

Δημοσ.

φιλε μου αυτο ειναι αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα..βαζω user kai pass τη λεξη οn και αυτο δεν μου το αναγνωριζει λεει invalid password και σε ολα αυτα τα αλανια της on δεν μπορουν να δωσουν λυση.Η απαντηση ηταν να κλεισω το router και να το ξανανοιξω λες και ετσι θα αλλαξει κατι.τι να πω..υπαρχει περιπτωση να εχει μπει καποιος και να μου τα εχει κανει ολα ανω κατω??δεν ξερω...οποιος εχει τετοια αναλογη εμπειρια και εχει καποια λυση ας μου πει τι μπορω να κανω.

Δημοσ.

Ναι υπαρχει περιπτωση αν δεν ειχες βαλει κρυπτογραφηση στο ασυρματο δικτυο που πιθανως ειχες. Κανε ενα reset στο pirelli ( δεν ξερω αν υπαρχει τετοια επιλογη αλλα λογικα θα εχει ) και βαλε κρυπτογραφηση Wpa2 με disabled το ssid. Οσο αναφορα την αλλαγη κωδικου ας σου απαντησει καποιος που εχει το ιδιο modem router.

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου ,επειδη και εγω περιμενω να συνδεθω με ΟΝ θα σου πω τι γραφει το χαρτι που ειχε μεσα η κουτα:

Οτι το αρχικο εξ'ορισμου user ειναι : on και το pass: on

Για βαλε αυτα αρχικα στο ρουτερ και μετα αλλαζεις και βαζεις τους δικους σου κωδικους.

Δημοσ.

φιλε μου το βαζω το on σαν pass kai id δεν το δεχεται ..το θεμα ειναι πως δεν χρησιμοποιησα καθολου το wifi μιας και το συνεδεσα κατευθειαν στο desktopo μεσω port.Tι να πω παντως χθες στις 12 το βραδυ το συνεδεσα και προλαβαν να με χακαρουν???θα δειξει...

Δημοσ.

δυσκολο καποιος να στο αλλαξε.για να το ξανασεταρεις πρεπει να εχεις το username και pass thw syndesis.β.σε ενα που ειχα δει το ειχαν κλειδωσει με wep key το wi fi.και δοκιμασα να μπω με on και On και δεν μπηκε πηρα τηλ κατι εκαναν μου ειπαν να το κλεισω και να το ξανανοιξω και μπηκα.αρα κατι αλλο ειχαν μαλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, είναι γνωστό της πάσης, οτι τα pirelli της ON έρχονται στον πελάτη με χύμα στο κύμα την ασφάλεια της ασύρματης σύνδεσης. Οπότε οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά, σερφάρει με την δικιά σας σύνδεση και όποτε επιθυμεί μπαίνει στο web interface menu και αλλάζει ότι γουστάρει. Σε ολα τα pirelli είναι on και on αντίστοιχα τα user και pass. Επομένως μάλλον κάποιος μπήκε και το "μαστόρεψε". Το μοντεμάκι απο την πίσω πλευρά έχει μια τρυπούλα. Βάζεις μια οδογλυφίδα για λιγα δευτερόλεπτα και κάνει reset το μοντεμ. Μετά απο λίγο λογικά θα ξανασυνδεθεί με το δίκτυο της ON και αρκεί να μπείς στο menu με on και on, και να βρείς το μενουδάκι που αλλάζεις το username και password του router (καμία σχέση με τα αντίστοιχα της σύνδεσης). Τελειώνοντας, μην παραλείψεις να βάλεις και καποιον κωδικό (WPA2 κατά προτίμηση) στην μετάδοση του ασύρματου σήματος, γιατί αν μείνει έτσι, πάλι θα σερφάρουνε ελεύθερα. Αν δεν το χρειάζεσαι, λογικά έχει και απενεργοποίηση, οπότε ακόμα καλύτερα. Αυτά εν ολίγοις, ελπίζω να διαφώτισα λίγο την κατάσταση.

-----Προστέθηκε 24/12/2008 στις 11 : 49 : 33-----

δυσκολο καποιος να στο αλλαξε.για να το ξανασεταρεις πρεπει να εχεις το username και pass thw syndesis.

Σε ότι αφορά την ON, ποτέ δεν δίνει στον τελικό πελάτη username και password για σύνδεση στο Internet. Γίνοντε όλα αυτόματα. Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε. Φιλικά πάντα.

Επεξ/σία από tasmak
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

δεν παραπληροφορω .απλα προειδοποιω οτι αμα το κανει reset χανει τα ΠΑΝΤΑ απο μεσα Including ονομα χρηστη και κωδικο.τωρα αν θα τα περασει αυτος η θα παρει τηλερωνο αυτο ειναι αλη ιστορια .το βασικο ειναι οτι θα χασει τα παντα αμα κανει reset.

Δημοσ.
δεν παραπληροφορω .απλα προειδοποιω οτι αμα το κανει reset χανει τα ΠΑΝΤΑ απο μεσα Including ονομα χρηστη και κωδικο.τωρα αν θα τα περασει αυτος η θα παρει τηλερωνο αυτο ειναι αλη ιστορια .το βασικο ειναι οτι θα χασει τα παντα αμα κανει reset.

Δεν το εννοούσα με προσβλητικό τρόπο...απλά η ΟΝ τα ρουτερακια της τα ρυθμίζει και απο μακρια. Δεν χρειάζεται να το πάει κάποιος στο τεχνικό τμήμα. Απο την στιγμή του reset, και αν δεν ξανασυνδεθεί, τους παίρνει τηλ και σε λίγη ώρα του το έχουν ρυθμίσει. Αφου γίνει αυτό, τότε ο χρήστης αλλάζει τα username και password για την είσοδο στο ρουτερ, μετά password στο ασύρματο για να μην μπαίνει ο οποιοσδήποτε, και λογικά μετά όλα καλά.

Δημοσ.

παντως μεγαλη βλακεια να μην σου δινουν τα στοιχεια σου.δηλαδη αμα εγω βαλω αλλο ρουτερ πανω πχ Linksys η cisco επειδη ετσι γουσταρω ποιος θα το σεταρει?

Δημοσ.
παντως μεγαλη βλακεια να μην σου δινουν τα στοιχεια σου.δηλαδη αμα εγω βαλω αλλο ρουτερ πανω πχ Linksys η cisco επειδη ετσι γουσταρω ποιος θα το σεταρει?

Πρέπει να κάνεις μεγάλο σαματά για να σου δώσουν τα στοιχεία αυτά, και αν τελικά το κάνουν. Είναι προφανές το γεγονός οτι θέλουν για συγκεκριμένους λόγους να δουλεύουν μόνο με το Pirelli, και κυρίως λόγω της IP Τηλεόρασης. By the way, εγώ έχω ενα ολοκαίνουργιο Pirelli (μαζί και δέκτη για IP TV), αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το ξεκλειδώσω για να το χρησιμοποιήσω με Forthnet. Ακόμαι και mail στην κατασκευαστρια εταιρεία έστειλα για να μου δώσουν κάποιο firmware update που να το ξεκλειδώνει, αλλά μάταια. Δεν πήρα καμία απάντηση. Προσωπικά και μόνο για αυτόν τον λόγο δεν θα γινόμουν ποτέ συνδρομητής στην ON. Τέλως πάντων, γιατί συγχίζομαι και μόνο που το σκέφτομαι να έχω αυτό το ωραιότατο wireless ρουτεράκι και να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Και για να λέμε και κάτι θετικό, εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2009!

Δημοσ.

απορω πως εχει παει τοσος κοσμος στην On.τι θα πει δεν τα δινουν?εγω δεν θελω να εχω iptv θελω πχ να παιξω με κατι δικο μου.για αλλη μια φορα ελεος.πρωτα h hol με το traffig shaping και μετα ρουτερ που στα δανειζαν μετα η on με το remotely ανοιχτο και On οn και τωρα και αυτο.τι να πω.στην αρχη πουθ δεν σε αφηναν να κανεις και port forward.pirelli μαρκα και αυτο.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μπούμε σαν admin στο router τί βάζουμε;

Έχει ένας φίλος προβλήματα με το ασύρματο και με την σύνδεση,όλο χάνει σήμα και αργεί να φορτώσει τις σελίδες.

Δημοσ.

Για να μπούμε σαν admin στο router τί βάζουμε;

Έχει ένας φίλος προβλήματα με το ασύρματο και με την σύνδεση,όλο χάνει σήμα και αργεί να φορτώσει τις σελίδες.

και σαν admin να μπει δεν θα κερδισει κατι.εκτος αν βρει αλλο firmware η δοκιμασει να αλλαξει καναλι η κλειδωμα η πιο νεους drivers στην ασυρματη καρτα η το ρουτερ πιο κοντα στο pc κτλ.

απο εκει και περα αναλογα το pirelli υπαρχουν και διαφορετικα User name pass και με ενα googlarisma θα βρεις πολλα

πχ

http://www.adslgr.com/forum/threads/555901-Admin-password-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Pirelli!

για το μαυρο το Pirelli της cyta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...