Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το μονο που θυμαμαι ηταν οτι ο αρραβωνιαστικος μιας κοπελλας σκοτωνεται σε τροχαιο αλλα μετα την προστατευει σαν φυλακας αγγελος πολλες φορες στην ζωη της...Καπως ετσι... Ευχαριστω.
Lighter122 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως λες αυτό? Αλλά δεν σκοτώνεται σε τροχαίο οπότε δεν είμαι σίγουρος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως λες αυτό? Αλλά δεν σκοτώνεται σε τροχαίο οπότε δεν είμαι σίγουρος. Ευχαριστω.Απο οτι λεει η γυναικα μου αυτη ειναι.Δικο μου λαθος το τροχαιο ...Κατι για μαχαιρωμα μετα απο κινηματογραφο ή καπως ετσι ... Την βρηκα και την κατεβαζω...Ελληνιστι "Αορατος εραστης" . Περίληψη: Μετά τον σκοτωμό του κατά τη διάρκεια μιας αδέξιας και κακότεχνης ληστείας, η αγάπη του άνδρα για τη γυναίκα του τον εμψυχώνει να παραμείνει στη γη με την ιδιότητα του φαντάσματος......... Είδος: Comedy, Drama, Fantasy, Mystery, Romance, Thriller Σκηνοθεσία: Jerry Zucker Ηθοποιοί: Patrick Swayze, Demi Moore Και παλι ευχαριστω.
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Θες να στη βρούμε;Να postάρουμε και live links;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Θες να στη βρούμε;Να postάρουμε και live links; Ευχαριστω αλλα την βρηκα !!!!!! Τωρα βλεπω το meet joe black και μετα η σειρα της !!!!!
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω αλλα την βρηκα !!!!!! Τωρα βλεπω το meet joe black και μετα η σειρα της !!!!! Hθικόν δίδαγμα:"Google is our best fried":lol:
gherudos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 The Ghost την λένε την ταινία,είναι φοβερή.εγώ την "αγόρασα" σε bluray.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.