Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η δοκιμαστική έκδοση του sp 2 των vista;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να δοκιμάσω το sp2 των βίστα...Είναι σε δοκιμαστική έκδοση για αυτό ρωτάω.

Και πως μπορώ να το κατεβάσω; :rolleyes:

Δημοσ.

τα βιστα ειναι καλα αλλα μονο τα ultimate sp2....κατεβασε τα και βαλε τα...αλλα οχι τα δικομαστικα...φτιακσε τν δισκο σ κ να εχεισ στον μισο βιστα και στον μισο εκσ πι

Δημοσ.

κοιτα εγω δεν ειδα καμια τρελη διαφορα...εχει λιγο καλυτερη αποδοση το μηχανακι παντως.Τωρα αυτα περι μονο ultimate δεν ισχυουν.Home premium εδω.επισης και ΧΩΡΙΣ xp μια χαρα θα εισαι.

Δημοσ.

Βάλε Vista, Xp, Ubuntu, Debian, MacOS, δε ξέρω αν κυκλοφορεί και Beos πια. Χααααχαχαχα.

Sorry για offtopic

Και εγώ πάντως σκέφτομαι να το βάλω. Δοκίμασε και πες μου γιατί βαριέμαι να κάνω εγώ το test :D

Δημοσ.

Τα εχω εδω και 2 βδομαδες σχεδον και ομολογω οτι απο τοτε που το εβαλα δεν εχει κολλησει ουτε για πλακα το pc ειναι σταθεροτατο και ο δισκος πλεον δεν δουλευει συνεχως. Εγω ψηφιζω sp2 ανετα.

Δημοσ.

Εγω τα δοκιμασα. Δεν ειδα απολυτως καμια διαφορα!

Ισως για καποιους που ειχαν καποιο θεμα πριν να βοηθουσε αλλα σε μενα δεν εκανε τιποτα....

Ξηγηθηκα φορματ κι εβαλα μια καθαρη κοπια για ωρα αναγκης (χωρις αυτο , διοτι τι παει να πει Beta τελικα?) και Ubuntu.

Δεν ξερω τι προσθετει αυτο το πραγμα αλλα γι να το δινουν σε Beta καταλαβαινει κανεις τι μπορει ισως να προκαλεσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...