Προς το περιεχόμενο

8800GT και Black Screens

TrackM@steR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχω μια 8800GT Gigabyte στα 700/1900 factory overclocked.Απο τοτε που την πηρα σε μερικα παιχνιδια μου παρουσιαζει το εξης προβλημα:κατα την διαρκεια του παιχνιδιου η οθονη του υπολογιστη σβηνει,γινεται μαυρη και το μηχανημα κολαει.Με reset απλα πεταει εναν συρτο ηχο και μενει κολλημενο.Πρεπει να κανω επανεκκινηση για να λειτουργησει ξανα.Αν ξαναμπω παλι στο παιχνιδι υπαρχει περιπτωση να κωλησει απευθειας παλι,λιγο αργοτερα ειτε και ποτε μεχρι το τελος.

Ειχα στην αρχη τους 169 μετα εβαλα τους 174.70 και εμεινα εκει αλλα τα ιδια.Οι θερμοκρασια ειναι απο 36 μεχρι 43 οποτε δεν πιστευω να ειναι εκει το προβλημα με το fun να τρεχει στο 30%.

Επισης εκτος απο black screen καμια φορα μου freezarei λιγο το παιχνιδι και μετα απο κανενα λεπτο επανερχεται παλι.

GPU-Z

GPU Clock - 700Mhz // Memory - 950MHz

Default Clock 700Mhz // Memory - 950Mhz // Shaders - 1700Mhz

Στην καρτελα Sensors εχει τα εξης:

GPU Core Clock 450Mhz

GPU Memory Clock 700MHz

GPU Temperatute 35.8

PCB temperature 28.3

Fan Speed 30%

Μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να φταει?Το εχω πολυ καιρο και δεν εχω καταλαβει ακομη το προβλημα.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για ποιο παιχνίδι μιλάς;

Μήπως στο WoW;

Έχω και εγώ παρόμοια προβλήματα με την 8800 GT και GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1) και δεν έχω βρει λύση αν και έχω δοκιμάσει πολλά;

Δημοσ.
Για ποιο παιχνίδι μιλάς;

Μήπως στο WoW;

Έχω και εγώ παρόμοια προβλήματα με την 8800 GT και GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1) και δεν έχω βρει λύση αν και έχω δοκιμάσει πολλά;

Ναι μεσα επεσες φιλε.Στο Wow,στο warhammer οπως και στο Command and Conquer tiberium Wars οταν ειχα δοκιμασει να παιξω.Στα αλλα τα παιχνιδια ποτε δεν ειχα προβλημα και τα επαιζα φυσικα full ολα(bioshock,CoD4,CoD5 κτλ).Αν βαλω αλλη καρτα γραφικων(παιζει μια αγορα 4850) να συνεχιστει το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

GPU-Z

GPU Clock - 700Mhz // Memory - 950MHz

Default Clock 700Mhz // Memory - 950Mhz // Shaders - 1700Mhz

Στην καρτελα Sensors εχει τα εξης:

GPU Core Clock 450Mhz

GPU Memory Clock 700MHz

GPU Temperatute 35.8

PCB temperature 28.3

Fan Speed 30%

Μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να φταει?Το εχω πολυ καιρο και δεν εχω καταλαβει ακομη το προβλημα.

Ευχαριστω πολυ!

Παντως στην καρτελα sensors σου δειχνει χαμηλοτερα clocks απο τα κανονικα.. Περιεργο αυτο..

Τελος οι 8800gt εχουν καμμια φορα προβλημα με θερμοκρασιες στα voltage regulators(ειναι κατι τσιπακια δεξια απο τις μνημες της καρτας γραφικων).

Ετσι αν και μπορει να μην βλεπεις υψηλες θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων, να ζεσταινονται αυτα..

Κ οταν ζεσταινονται κανει αυτο ακριβως το προβλημα: μαυριζει/δεν παιρνει σημα η οθονη χωρις να κανει restart.

Μαλιστα δεν συμβαινει εξισου με ολα τα παιχνιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...