Ozone Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας μολις αγορασα τον seagate freeagent 500gb και εκανα το εξης 1)φορματ σε 2 παρτιτιον α) 464 γκιγκα guid + mac os extended journaled β) 1γιγκα ntfs 2) εχω τα 464γιγκα για μπακαπ στα λεοπαρτ και εγκατεστημενο το paragon ntfs ωστε να μπορω να διαβασω το 1 γιγκα. 3) στα sVista εχω το macdrive 7 ωστε να μπορω να διαβαζζω τα 464 του μακ οπου θα ειναι και σταν δισκος για αρχεια εκτος απο το time machine. στο 1 γιγκα εβαλα μεσα το αρχειο εγκαταστασης του macdrive ωστε μολις συνδεσω τον δισκο σε καποιο αλλο pc με windows να γινει mount to 1gb και να εγκαταστησω το macdrive και να εχω προσβαση στα αρχεια μου. επισης το 1γιγκα μπορει να χρησημοποιεθει και για οτιδιποτε αλλο. το ερωτημα ειναι 1) το macdrive μπορει να δημηουριγσει τεχνικα προβληματα στον σκηλο εσωτερικο(macbook)/εξωτερικο(seagate) ? 2)μπορει να εμφανισω προβληματα με τα file system των 2 λειτουργικων?? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Θα προτεινα παντως να το μοιρασεις λιγο καλυτερα.. Δωσε πχ 10-15gb στο ntfs. Δεν θα σου λειψουν απο το mac os journaled, ενω θα μπορεις πχ να περνας καμμια ταινια ή αλλα μεγαλα αρχεια απο αλλους υπολογιστες χωρις να εγκαθιστας το macdrive. Oσο αναφορα το macdrive, η προσωπικη μου εμπειρια ειναι κακη. Μου ειχε δημιουργησει σοβαρα προβληματα. Απο τοτε δεν το ξαναχρησιμοποιησα,οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Θα προτεινα παντως να το μοιρασεις λιγο καλυτερα..Δωσε πχ 10-15gb στο ntfs. θα δω στη ποροια αν θα χρειαστω περισσοτερα. Oσο αναφορα το macdrive, η προσωπικη μου εμπειρια ειναι κακη. Μου ειχε δημιουργησει σοβαρα προβληματα.Απο τοτε δεν το ξαναχρησιμοποιησα,οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. σαν τη προβληματα? corrupted files? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Αν θυμαμαι καλα μου ειχε καταστρεψει-σβησει το partition.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.