Προς το περιεχόμενο

8800gtx => ?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κανω την αναβαθμιση? σε 1920χ1200 παιζω, δεν εχω κανενα τρομερο προβλημα αυτη την στιγμη αλλα κατι drops τα εχω.

σκεφτομαι για gtx260 maxcore που την βρισκω 216 λιρες. (206 εχει η 4870)

Δημοσ.
να κανω την αναβαθμιση? σε 1920χ1200 παιζω, δεν εχω κανενα τρομερο προβλημα αυτη την στιγμη αλλα κατι drops τα εχω.

γιατί δε περιμένεις λίγο να βγουν οι nvidia@55nm να δούμε τι ψάρια πιάνουν?αν και στη θέση σου εγώ θα περίμενα την κυκλοφορία εντελώς νέας γενιάς gpu

• Moderators
Δημοσ.

Η 8800GTX με ισως καποιες μικρες παραχωρησεις σε βγαζει και το 2009.

W8 ρε! Μη γινεστε προβατα ρεεε! :-)

Ασε να προχωρησει πραγματικα η τεχνολογια στο επομενο βημα της και τοτε παιρνεις.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να αξίζει toufas. Και εγώ την ίδια ακριβώς κάρτα έχω και παραμένω ευχαριστημένος παρόλο που η ηλικία της έχει ξεπεράσει τα δυο χρονάκια. Μια χαρά στέκεται ακόμα, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα πουθενά και ευελπιστώ να μας βγάλει αξιοπρεπώς και το 2009 όπως λέει ο GeorgeMan μέχρι να έρθουν οι πραγματικά καινούργιες κάρτες (dx11,40nm)

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θες σώνει και καλά σύντομα περίμενε τον Γενάρη τις Nvidia@55nm ώστε να πάρεις μια GTX285 :-)

αλλιώς περιμένεις επόμενες γενιές

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H καινούργια γενιά είναι για Q4 2009. Aν μπορείς να περιμένεις ένα μήνα περίπου θα εμφανιστούν οι RV790 και λογικά θα πέσουν κι άλλο οι τιμές των GTX285 και επιλέγεις ανάλογα.

Δημοσ.

κατεβα σε 1600*1200 και θα εισαι οκ.

βγαλε και κανα φιλτρο......πιστευω η καρτα σου θα ειναι οκ μεχρι το καλοκαιρι που ερχετε. τοτε βλεπουμε παντα νεες καρτες και επεξεργαστες, γιατι τι ειναι αυτο που δεν τρεχει καλα?

Δημοσ.
κατεβα σε 1600*1200 και θα εισαι οκ.

βγαλε και κανα φιλτρο......πιστευω η καρτα σου θα ειναι οκ μεχρι το καλοκαιρι που ερχετε. τοτε βλεπουμε παντα νεες καρτες και επεξεργαστες, γιατι τι ειναι αυτο που δεν τρεχει καλα?

΄Οταν κατεβάζεις ανάλυση σε μια τυπική LCD είναι λογικό να περιττεύουν οποιαδήποτε φίλτρα, αφού η θολούρα (looklikeass είναι feature και όχι bug πφφφφφφ.......

• Super Moderators
Δημοσ.
παρε την 285 διπλασιες επιδοσεις στα 1920 1200

κοίτα λίγο και τις ημερομηνίες man, 24/12/08

σχεδόν 4 μήνες πάνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...