Προς το περιεχόμενο

site δημοπρασιων

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά ειμαι κανουργιος στον χωρο του ιντερνετ

λοιπον εχω ενα site eshop

και εδω και λιγες ημέρες έχω φαγωθεί <πορωθεί> να φτιάξω ένα δυνατο site δημοπρασιών στην ελλάδα...

γνωρίζετε κάποιο δυνατο προγραμμα free η με κάποια λιγα λεφτά...

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι με μια α[πλη εφαρμογη μπορεις να συναγωνιστεις αλλες σελιδες δημοπρασιων.

επισης θες πολυ δυνατο marketing διαφημιση αλλα και ενα συμπαγες νομικο υποβαθρο που νασε κατοχυρωνει. θελει πολυ ψαξιμο και εβρεση καταλληλων συνεργατων και τελος απαιτει μια τεραστια και συλλογικη προσπαθεια για να στησεις κατι καλο..

πρεπει να προσφερεις καποιες εγγυησεις για νασε εμπιστευτει ο αλλος,οπως πχ κανει το ebay με το paypal

Δημοσ.

Παιδια σημερα μελετουσα το ricardo και το emarket...το ricardo με τη προγραμμα είναι φτιαγμένο...αν ξέρει κανεις σας...

και με ποιους τροπους βγαζεις λεφτα από ένα site δημοπρασιών...τα βασικα εσοδα τα γνωριζω ...το αναφέρω για καποιες ιδεες που εχει ο καθενας σας

Δημοσ.

είναι φτιαγμένο σε asp.net πλατφορμα της microsoft

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 06 : 52 : 59-----

Και να σου πω και κάτι αλλο δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλα η ανάπτυξη ενος τέτιου site είναι το ευκολότερο κομμάτι. το να το προοθήσεις και να βγάλεις λεφτά ειναι το δυσκολότερο.

Δημοσ.
είναι φτιαγμένο σε asp.net πλατφορμα της microsoft

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 06 : 52 : 59-----

Και να σου πω και κάτι αλλο δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλα η ανάπτυξη ενος τέτιου site είναι το ευκολότερο κομμάτι. το να το προοθήσεις και να βγάλεις λεφτά ειναι το δυσκολότερο.

georgeuk δικιο εχεις....και το γνωρίζω αλλάεπειδη ασχολουμε με το εμπόριο βλεπω το εξής ότι πολυκαταστηματα υπάρχουν πολλά όπως το the mall και αλλα<οχι στο ιντερνετ,στο εμπόριο έξω> όλα δουλεύουν...στην ελλάδα οι δημοπρασίες είναι λιγο πισω αν όχι πολυ....αυτό είναι το σκεφτικό μου

Δημοσ.

Το ricardo.gr έχει επενδύσει χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση και έχει επιτυχημένη παρουσία σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό. Καταλαβαίνεις ότι κουβαλά μαζί του μια τεράστια εμπειρία και από πίσω του μια ομάδα που το τρέχει.

Το emarket.gr είναι από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο Ελληνικό e-bid website ( fleamarket.gr ) και έχει ρίξει και αυτό αρκετή προσπάθεια στην ανάπτυξη της πλατφόρμας του.

Αυτά τα 2 παίζουν δυνατά στην Ελληνική αγορά.

Για να τα χτυπήσεις χρειάζεσαι

α) Ένα δυνατό website και μια ομάδα προγραμματιστών που θα στο ανανεώνει φτηνά με βάση τις ανάγκες σου και τις ανάγκες που βλέπεις ότι δημιουργούνται από τους χρήστες σου ( πχ καλύτερες αναζητήσεις με βάση διαφορετικά πράγματα, καινούργιοι τρόποι έναρξης δημοπρασίας κλπ ).

β) 20.000-30.000 euro για διαφήμιση στα πιο γνωστά ελληνικά portals.

γ) Συνεργασία με τα πιο γνωστά Forums ( εκεί να υπολογίζεις κάποια χρηματάκια )

δ) Συνεργασία με 2-3 γνωστά και δυνατά e-shops για να ξεκινήσεις γεμάτος και όχι άδειος. Εδώ θα πρέπει να σου πώ ότι για να έχεις επιτυχία, θα πρέπει να πείσεις τα eshops να πουλήσουν λίγο φτηνότερα από όσο πουλάνε, αλλιώς δεν έχει νόημα. Οπότε θα πρέπει να βρείς ένα κίνητρο να τους δώσεις για να στο κάνουν...

Καλή υπομονή και επιτυχία σε ότι αποφασίσεις.

Δημοσ.

ξαναεπανερχομαι στο θέμα που με καιει...γιατι ibind,και το emarket εχουνε διαφημισεις τις google,τα λεφτα τους τοσα χρόνια δεν τα βγάζουνε, άντε να βγάζουνε 1000 ευρώ....

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...