aircop Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, βάζω εδώ το θέμα διότι δεν ξέρω αν τελικά το πρόβλημα είναι στο ανεμιστηράκι της ψύκτρας ή στην μητρική. Έχω την Gigabyte GA-K8nF-9 939 socket και τον 3000+ πάνω της με την μαμά ψύκτρα. Ένα enermax 525watt τροφοδοτικό, έναν wd 320sata δίσκο,ένα ΝΕC dvd recorder,μία sapphire x800 και 1gb ram ddr1. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι και χθες το απόγευμα που τον άναψα και ενώ εκκίνησε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε το ανεμιστηράκι της ψύκτρας. Το όλο σύστημα συνέχισε να λειτουργεί παρόλο που σταμάτησε το ανεμιστηράκι. Φυσικά τον έκλεισα αμέσως, το άφησα λίγο και τον ξαναξεκίνησα και συνέβη ακριβώς το ίδιο. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί;
SwAToNeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ώχ δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μου μυρίζεται μητρική. το σύστημα απλά πέρνει ρεύμα. Ο υπολογιστής δε bootarei και δεν ακούς κανένα θόρυβο όπως το κλασικό beep όταν bootarei σωστά; Βέβαια μπορεί να είναι και άλλα πράγματα. Επίσης δεν σου δίνει σήμα στην οθόνη.
kalwdios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 +1000 για προβλημα μητρικης......ειχα παθει κατι αναλογο παλαιοτερα............
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 checkαρε και την μνήμη για σιγουριά αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μητρική...
Tenshi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, Λειτουργούσε κανονικά μέχρι και χθες το απόγευμα που τον άναψα και ενώ εκκίνησε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε το ανεμιστηράκι της ψύκτρας. Το όλο σύστημα συνέχισε να λειτουργεί παρόλο που σταμάτησε το ανεμιστηράκι. Βασικά εκεί κολλάω,ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά απο την άποψη οτι κάνει boot και μπαίνει στα windows; Αν ναί μήπως έχει πρόβλημα το 3pinο βύσμα της μητρικής;Δοκίμασε να βάλεις έναν απλό ανεμιστήρα για να δείς αν παίρνει κανονικά ρεύμα.
parkos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 να προσθεσω κι εγω μια απορια οταν με το σταρτ δουλευει μονο το τροφοδοτικο και η μονη αντιδραση απο το υπολοιπο Tower ειναι ζεσταινεται το northbridge, γυριζει ο σκληρος και και τα cd/dvd ενω το cpu παραμενει "ψυχραιμο" χωρις καμια ενδειξη λειτουργιας εκτος απο το ανεμιστηρακι του πως μπορω να σιγουρευτω οτι η μητρικη μπορει να παει βολτα στον μπλε καδο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.