Προς το περιεχόμενο

Τσιπάρισμα wii αθήνα

andreas30486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα. Αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα συγνώμη. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου πει που να τσιπάρω το wii μου στην Αθήνα;

Περιμενω pm.

Ευχαριστώ.

ΥΓ Please μην αρχίσει πάλι συζήτηση περι πειρατείας.

Δημοσ.

δεν το λέω ειρωνικά μην με παρεξηγήσεις ..: έχεις 2 χέρια, έχεις μυαλό, έχεις internet .... κάντο μόνος σου, δεν είναι δυσκολο ;)

Δημοσ.

Όντως Αντρέα έχει δίκιο ο vOrtex!

Ρίξε λίγο διάβασμα και είναι έυκολο!Δεν χρειάζεται καν chip πλέον απλά μια sd και το zelda γνήσιο.

Δεν το έχω κάνει ακόμη γιατι μου λείπει η κονσόλα!!!!Αλλά λίγο που διάβασα δεν είναι δύσκολο!

Τώρα το είδα δλδ θέλεις να δώσεις 50-60 ευρω δεν ξέρω ποσο θα σου πάρουν παρά να κάτσεις να ασχοληθείς

κάποιες ώρες να το κάνεις και να έχεις και την ικανοποίηση οτι το έκανες μόνος σου?

Δημοσ.

θα το πρασπαθησω και εγω!μια SD και το αλλο ειναι που χρειαζεται ειναι το game?

τα dvd που γραφω τα iso πρεπει να ειναι -R ή +R?εχει σημασια?

με την εγγυηση........... την ξεχναω???????

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 08 : 47 : 47-----

κανενα νεο σε αυτο?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε συ πραγματικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι 10 λεπτά από τον χρόνο σου και μια sd κάρτα, ούτε καν το zelda πια. Κρίμα είναι να δώσεις λεφτά. Και την εγγύηση αν δεν κάνεις κανά χοντρό λάθος που και να θες δεν γίνεται, δεν την χάνεις. Και αυτά περί hardmod είναι καλύτερα ξέχασε τα. Τα ίδια παιχνίδια θα παίζεις και με τα δύο και δεν θα έχεις κάποια άχρηστο να σου βάζει χέρι στην κονσόλα.

Δημοσ.
Ρε συ πραγματικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι 10 λεπτά από τον χρόνο σου και μια sd κάρτα, ούτε καν το zelda πια. Κρίμα είναι να δώσεις λεφτά. Και την εγγύηση αν δεν κάνεις κανά χοντρό λάθος που και να θες δεν γίνεται, δεν την χάνεις. Και αυτά περί hardmod είναι καλύτερα ξέχασε τα. Τα ίδια παιχνίδια θα παίζεις και με τα δύο και δεν θα έχεις κάποια άχρηστο να σου βάζει χέρι στην κονσόλα.

Για κοίταξε την ημερομηνία του τελευταίου post: 29-12-2008, 23:22

Δημοσ.
Και πως μπηκε στα ψιλά το θέμα; Εντυπωσιακό.

Δεν ειναι bug.

Ειχε γραψει κατι απο τα γνωστα ο scorpio13 και το διεγραψαν(μαζι με την δικια μου απαντηση προς το scorpio13)

• 8 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...