KE1832 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ναι.ειναι πλεον γνωστό οτι αφου installαρεις ενα παιχνιδι στο σκληρό, απολαμβάνεις την πιπα της Beyonce ενω το ιδιο το παιχνιδι υλοποιείται με ολογράμματα. fan boy ALERT Εγώ φίλε μου έγραψα για το τι διαπίστωσα ο ΙΔΙΟΣ με βάση τα καμιά δεκαριά παινίδια που έχω και δοκίμασα. Είδα τεράστια διαφορά στην "gaming εμπειρία" όπως έγραψα. Γιατί δεν είχα ένα drive να γυρίζει συνέχεια κάνοντας αρκετή φασαρία όση ώρα παίζω και επιπλέον οι χρόνοι φορτώματος έπεσαν ακόμη και στο μισό σε πολλές περιπτώσεις. Τα μειωμένα επίπεδα θρύβου, και οι μειωμένοι χρόνοι αναμονής ώσπου να φορτώσουν τα επίπεδα και η μη καταπόνηση του drive και της κονσόλας μακροπρόθεσμα δεν αποτελούν για σένα παράγοντες υπέρ της αγοράς σκληρού δίσκου; Γιατί αν ψάχνεις για sex με την Beyonce λάθος thread διαβάζεις... Εκτός και αν η λέξη "εμπειρία" σου προκάλεσε αρνητικούς συνειρμούς λόγω προσωπικών βιωμάτων "απειρίας" σε συγκεκριμένα θέματα οπότε πάω πάσο. Εκτονώσου ελεύθερα...
vk13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ φίλε σου προτείνω xbox 360 (κυρίως από τα τελευταία με motherboard jasper που δεν χαλάνε που να χτυπιούνται κάτω όλα τα φαν boys της SONY). Το ps3 είναι δυνατό μηχάνημα αλλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ή ακριβώς ίδιο. To ps3 βέβαια έχει και bluray. Από κει και πέρα αν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια κοιτάς τις αποκλειστικοτητες κάθε κονσόλας. EDIT Αφού σε ενδιαφέρουν αυτά τα παιχνίδια πάρε χβοχ 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.