Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά χαμένων αρχείων μετά από format

stefos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έκανα φορματ τον υπολογίστή αλλά καταλάθος έκανα φορματ και τους δύο σκληρόυς που έχω..

Δυστυχώς στον ένα σκληρό είχα την πτυχιακή μου και άλλες εργασίες του αδερφού μου...

Όταν του είπα πως έκανα format το σκληρό με τις εργασίες του μόνο μαχαίρι δεν τράβηξε! να μου το μπίξει στο λαιμό :eek:

έχω κατεβάσει προγράμματα επαναφοράς αρχείων αλλά δεν ξέρω πως λειτουργούν και δεν θέλω να κάνω αλχειμίες...

παρακαλώ όποιος ξέρει κανένας πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων και πως δουλεύει ας μου πει

Γρήγορα!!!...:eek:.ευχαριστώ..

Δημοσ.
Παιδία έκανα φορματ τον υπολογίστή αλλά καταλάθος έκανα φορματ και τους δύο σκληρόυς που έχω..

Δυστυχώς στον ένα σκληρό είχα την πτυχιακή μου και άλλες εργασίες του αδερφού μου...

Όταν του είπα πως έκανα format το σκληρό με τις εργασίες του μόνο μαχαίρι δεν τράβηξε! να μου το μπίξει στο λαιμό :eek:

έχω κατεβάσει προγράμματα επαναφοράς αρχείων αλλά δεν ξέρω πως λειτουργούν και δεν θέλω να κάνω αλχειμίες...

παρακαλώ όποιος ξέρει κανένας πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων και πως δουλεύει ας μου πει

Γρήγορα!!!...:eek:.ευχαριστώ..

Το File Scavenger έχω χρησιμοποιήσει και είναι πολύ καλό!!

Επιλέγεις το δίσκο από όπου θα κάνει τα αρχεία recovery και αφού τα βρεί επιλέγεις

κάποιο άλλο δίσκο που θα τα επαναφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...