evagelos_21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά γεια σας. Δεν ξέρω αν εδώ είναι οτ σωστό μέρος. Εχω ΧΡ και προσπαθώ να παίξω το ΜΑΜΕ32. Ενώ ανοίγει το παιχνίδι πατάω το 5 και βάζει coins μέσα μετά δεν δέχεται καμία άλλη εντολή του πληκτρολογίου μου. Ξέρει κανείς αν κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ
varemarious Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω μετά πρέπει να πατήσεις το 1 ή το 3 για να δεχτεί το player 1 και παίζεις με τα βελάκια ,ctrl ,shift.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Για player 1 πατας το 1 ή το 3 οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, και μετα παιζεις με το Ctrl, Alt και ενιοτε Shift και Spacebar. Με το TAB μπαινεις στο μενου και μπορεις να αλλαξεις τα κουμπια βεβαια.
oneofthem Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 γενικότερα πατάς το πλήκτρο tab και ρυθμίζεις τα control όπως τα θες αλλά όπως είπε ο φίλος πατάς το πρέπει να βάλεις κέρμα με το πλήκτρο 5 αλλά μετά πρέπει να πατήσεις player 1 start δλδ με το πλήκτρο 1 - μας πρόλαβε ο georgeman και γω τώρα έφτιαξα το mame σωστά με τη βοήθεια του mame.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.