stefos4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδία έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με ένα Pc που έχω στο σπίτι....Κάθως το άνοιξα χθες είδα όταν έκανα δεξί κλικ σε ένα σκληρό δίσκο, στις επιλογές επιλογές άνοιγμα και εξερεύνηση έβγαζε κάτι ακαταλαβίστικα.... Πήγα να τον ανόιξω αλλά δεν άνοιγε ο σκληρός.. Υπόθεσα πως είναι ιός και έκανα Format ..τα ίδια πάλι.. έκανα και δεύτερο format και πάλι τα ίδια... αποφάσισα να κάνω και τρίτο και τώρα ξανακάνω format... μπορέι κάποιος να μου πει τι είναι αυτό?Αν δεν ανοίξει ο σκληρός για τρίτη φορά που επιχειρώ format τι να κάνω?:shock:
firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κατά τα άλλα ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά; Αν πας Έναρξη > Εκτέλεση και γράψεις %systemdrive% και μετά Ok ανοίγει ο δίσκος;
stefos4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξέρω φίλε θα το δοκιμάσω αυτό που λες και θα σου πω -----Προστέθηκε 24/12/2008 στις 02 : 50 : 01----- τελικα φίλε αγόρασα άλλο σκληρό...ευτύχως είναι μικρός και μου βγήκε κανένα 20ευρώ.... σε ευχαριστώ για την συμβούλη..αν μου συμβεί σε κανένα μεγάλο σκληρό θα κάνω αυτό που λες πιο πάνω και αν δεν γίνεται θα σε ξανα συβουλευτώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.