washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ποτέ, μα ποτέ δε προτιμάμε "έτοιμο" μηχάνημα από κάτι που φτιάχνουμε εμείς κομμάτι-κομμάτι. Έστω κι αν η συναρμολόγηση δε γίνεται από εμάς, ΠΟΤΈ (το ξαναλέω!) δε παίρνουμε έτοιμο σύστημα. ...θα τον κάνεις όταν έρθει ο κούριερ να του βροντήξει την πόρτα στα μούτρα και να φωνάξει από μέσα "φύγε θα φωνάξω αστυνομία!" .... ...βεβαίως και παίρνουμε έτοιμο σύστημα, όταν δεν ξέρουμε από κομμάτια, όταν δε μας πολυενδιαφέρει, όταν δεν είναι το α και το ω το pc στη ζωή μας, όταν αυτά είναι σε "συμφέρουσα προσφορά", όταν,όταν... Τί τον νοιάζει τώρα τον άλλον άμα η gtfgxgfjjjhhhwufh vga είναι λίγο καλύτερη από την gtfgxgfjjjhhhwufhb, κι ας πλήρωσε τα ίδια... Σε "γενικές" γραμμές, ΚΑΛΟ είναι να αποφεύγει κανείς Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ "ετοιματζίδικο", γιατί όντως πιθανώς δεν θα πάρει το καλύτερο κτλ κτλ,,,αλλά όχι κι έτσι που τα είπες... "Σα να σε είδα" να...ΠΗΔΑΣ πάνω στο γραφείο του, και να ουρλιάζεις "ΠΟΤΕ!ΠΟΤΕ!ΠΟΤΕΕΕ!!!" Χαλάρωσε λίγο (χαλάρωσες για την ακρίβεια παρακάτω...λέγοντας του ε οκ δε θα σου 'ρθουν και καμμένα κτλ) Αλλά ήταν ανάγκη να τον τρομάξεις giorgos147, και προβληματικό να είναι το pc όταν έρθει, εγγύηση θα έχει φαντάζομαι. Οπότε μη πολυσκάς. Όπως δε θα σκάσει το τροφοδοτικό του.
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ένα δύο-Ένα δύο.Σας μιλάω απο το καινούργιο pc. Απο θόρυβο καθόλου.Μια χαρούλα.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τη κάρτα ΄δικτύου...Πως να το συνδέσω ασύρματα; Τώρα είμαι με ethernet. Κατά τα άλλα μια χαρούλα. Μόνο ποντίκι θέλω άλλο...Επειδή αυτό μου κάνει κάτι παιχνιδάκια................ Ξέρετε...Στρίβω να πάει αριστερά και πηγαίνει πολύ γρήυγορα στα δεξιά
antonl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 [...] Πως να το συνδέσω ασύρματα;[...] Πρέπει να πάρεις κάποιον wifi adapter. Είτε usb είτε pci. Με γειες
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δε πειράζει...Θα τον έχω με ethernet Όσο αναφορά το να δω τι έχει μέσα..Πως να δω;Κανένα πρόγραμμα;Δοκίμασα με everest,αλλά δε τα έδειχνε όλα επειδή είναι trial.............
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο... Ενώ με media player τα δύο ηχεία λειτουργούν κανονικότατα,στο youtube με firefox δεν ακούω τίποτα....Τι φταίει; Νάτα μας τα προβλήματα.... Μπαίνω στο gears of war(1) και εκεί που αλλάζω ανάλυση κ.λπ. με πετάει έξω και μου βγάζει μήνυμα οτι υπήρξε πρόβλημα(windows vista) Καμία ιδέα; Δοκίμασα να το αφήσω στο μενού χωρίς να πειράζω αναλύσεις και τέτοια,και πάλι με πέταξε.......... Έχω κάτι windows xp απο τον παλιό μου φορητό.Γίνετε να τα βάλω ή όχι; Η μνήμες είναι kingston(kvr667d2n5/26) Η σκληροί είναι western digital Το τροφοδοτικό...δεν είναι.Μόνο ένα χαρτί έχει που λέει multirama και έχει πάνω διάφορες τάσεις. Μητρική φοράει αυτή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348942&catid=020200 Το άνοιξα για να τα δω..... Edit: Μια χαρά με το πρόβλημα με το παιχνίδι.Βρήκα εδώ τη λύση Και η κάρτα γραφικών πάρα πολύ καλή.Ούτε μία φορά δε κόλλησε! Edit:Εντάξει και με τον ήχο στο youtube. Κατακλείδα; Αν και έτοιμος υπολογιστής,πολύ καλός.Δεν αντιμετώπισα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.Όλα είναι επώνυμα(kingston,intel,wd,gigabyte)εκτός του τροφοδοτικού που δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Είναι αθόρυβος.Όποιος θέλει λοιπόν έναν έτοιμο και καλό υπολογιστή θα του πρότεινα αυτόν που πήρα. Το μόνο μειωνέκτημα που του βρίσκω είναι οτι θα ήθελα κάπως καλύτερη μητρική και μεγαλύτερους χρονισμούς στις μνήμες....Αυτά Κατά τα άλλα τέλεια
xania4ever Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ΝΑι η μαλακία είναι ότι αυτά τα έτοιμα των multirama δεν έχουν πολλούς ανεμιστήρες και καλό airflow.Από ότι υποψιάζομαι τώρα έχει μόνο της cpu και της κάρτας γραφικών.Το κουτί είναι τελείως μα τελείως μάπα δεν μπορείς να βάλεις αλλά ανεμιστηράκια για καλό airflow οπότε άλλαξε κουτί.Αυτά στα λέω γιατί ο αδερφός μου έχει ένα τέτοιο pc.Και τα τρφοδοτικά είναι τελείως μάπα.Πόσα watt σου βάλανε συνήθως βάζουνε κάτι τροφοδιτικά τελείως μάπα ποου δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν σωστά μια τέτοιας ισχύως pc.
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το τροφοδοτικό είναι 500 watt.Και όταν το πιάνω δεν είναι ζεστό.Και ναι...Ανεμιστηράκια έχει μόνο σε κάρτα γραφικών και cpu
SwAToNeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Απλά το pc που αγόρασε αν το έπαιρνες κομμάτι κομμάτι θα γλύτωνες κάπου στα 200+ ευρώ. Ενώ με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνες πιο καλά και πιο ποιοτικά parts. Δηλαδή P31 chipset ενώ έχει βγεί p45 δεν αξίζει. Χάνει σε επιδόσεις. Κουτί όχι καλή ποιότητας με λίγο airflow σίγουρα και πλαστικούρα. Προσωπικά δε πήρα ποτέ έτοιμο μηχάνημα. Έτυχε και ο 1ος υπολογιστής μου ήταν σύνθεση του ξαδέρφου μου που ξέρει απο αυτά λίγο.
xania4ever Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να το γυρίσεις αν θές πάντως.Και 500 watt δεν είναι αρκετά είναι η γνώμη μου.
torrentleech Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 τι εγγύηση σου δίνουν για τον υπολογιστή , αν είναι 3ετής για όλα τα εξαρτήματα είναι ένα +
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξέρω ρε παίδες.Δοκίμασα τρία παιχνίδια και τα παίζει όλα full (και το gears of war) Δεν έχω κάποιο πρόβλημα...Ότι θέλω το κάνει. Δηλαδή αν πάρω το φτιαχτό πακέτο που λέγαμε,θα δω μεγάλες διαφορές; Και torrentleech ναι,έχω 3τη εγγύηση Είναι 1χρόνος εργασία και ανταλλακτικά και τα υπόλοιπα δύο χρόνια ανταλλακτικά
tYrAnOs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά που πουλάνε "πιτογυρα" με 1.5 έουρο????
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας και πάλι παιδιά Να σας ρωτήσω κάτι;Ενάξει!Ρωτάω Αν πάω και τους πω να μου αλλάξουν κουτί+μητρική και να πληρώσω τη διαφορά...Θα το κάνουν; Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός Το τροφοδοτικό μέχρι να έρθει καλοκαιράκι δε με πειράζει Με τη κάρτα γραφικών δεν έχω κάποιο πρόβλημα(nvidia 9800gtx) Με τα μόνα που έχω πρόβλημα είναι μια καλύτερη μητρική και ένα άλλο κουτί.......... Θα μου το αλλάξουν λέτε;
kalwdios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον θα το κανουν,αλλα δεν ξερω τι θα σου ζητησουν για αυτο..........:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.