Cernic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον κανω μια ερευνα για την ανακυκλωση και σκευτηκα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε!!! απλα γραφετε της απαντησεις με τον αριθμο απο διπλα.... απαντηστε με ενα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- αγορι? κοριτσι? ηλικια? 1)Πιστευεις οτι η ανακυκλωση ειναι σημαντικη? 2)Κανεις ανακυκλωση? 3)Γνωριζεις τους τροπους ανακυκλωσης? 4)Πιστευεις οτι η Ελλαδα διευκολινει τους τροπους ανακυκλωσης? 5)Ενδιαφερεσε να γινεις μελος σε ομαδες που στηριζουν το περιβαλλον και προωθουν την ανακυκλωση?
markelos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρι, 24. 1,2,3,5 Ναι 4 Όχι, χωρίς να είναι απόλυτο, αλλά προς τα 'κει κλίνει.
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρι, 29 1)Πιστευεις οτι η ανακυκλωση ειναι συμαντικη? Ναι. 2)Κανεις ανακυκλωση? Όχι. 3)Γνωριζεις τους τροπους ανακυκλωσεις? Μάλλον ναι. 4)Πιστευεις οτι η Ελλαδα διευκολινη τους τροπους ανακυκλωσης? Μάλλον όχι. 5)Ενδιαφερεσε να γινεις μελος σε ομαδες που στηριζουν το περιβαλλον και προωθουν την ανακυκλωση? Όχι.
eirini119 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 κοριτσι ηλικια 14 1)Πιστευεις οτι η ανακυκλωση ειναι συμαντικη? Ναι 2)Κανεις ανακυκλωση? Ναι 3)Γνωριζεις τους τροπους ανακυκλωσεις? Ναι 4)Πιστευεις οτι η Ελλαδα διευκολινη τους τροπους ανακυκλωσης? Δεν θα το ελεγα.(Οταν κανανε ανακυκλωση στην Ελβετια εμεις δεν ξεραμε καν τι σημαινε!) 5)Ενδιαφερεσε να γινεις μελος σε ομαδες που στηριζουν το περιβαλλον και προωθουν την ανακυκλωση? Ναι
little loulou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 κοριτσι,20 1)Πιστευεις οτι η ανακυκλωση ειναι συμαντικη? ναι.. 2)Κανεις ανακυκλωση? οχι...(και δεν ειμαι υπερηφανη για αυτο) 3)Γνωριζεις τους τροπους ανακυκλωσεις? ναι... 4)Πιστευεις οτι η Ελλαδα διευκολινη τους τροπους ανακυκλωσης? οχι 5)Ενδιαφερεσε να γινεις μελος σε ομαδες που στηριζουν το περιβαλλον και προωθουν την ανακυκλωση? οχι..(αν και δεν θα ηταν κακη ιδεα να το επιχειρησω)
kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 δεν κανεις κ μια ερευνα για να μας πεις αν η ανακυκλωση που κανουμε εμεις πηγαινει οντως για ανακυκλωση κ οχι στην χωματερη?
markelos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 δεν κανεις κ μια ερευνα για να μας πεις αν η ανακυκλωση που κανουμε εμεις πηγαινει οντως για ανακυκλωση κ οχι στην χωματερη? :lol: Το έχω απορία και εγώ αυτό.
dimitrisgIK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πιστευεις οτι η Ελλαδα διευκολινη ... Πριν κάνεις έρευνα (φαντάζομαι με επιστημονικά κίνητρα) καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς μία στοιχειώδη, βασική ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. Κι επειδή θεωρώ την ανακύκλωση σΥμαντικη, να σου πω ότι στα 1-3 λέω ναι, και στα υπόλοιπα όχι.
Cernic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε δεν ειναι για μενα η ερευνα αλλα για την κοπελα μου οπου δεν ξερει και πολλα απο υπολογιστες...Βασικα τιποτα...οχι οτι εγω ξερω αλλα ειπα μηπως μπορεσω και μαζεψω απαντησεις και απο εδω...Θα σας παρακαλουσα να συνεχισει το θεμα για να μαζεψω οσες περισοτερες γινετε...ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.