Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην δημιουργία δικτύου

papaphilips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 2 pc,1 switch,1 router.Θέλω με αυτά να φτιάξω ένα δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών οι οποιοι υπολογιστές να βλέπουν κανονικά internet και file sharing και γιατί όχι μελλοντικά και κάνα εκτυπωτή.Το πρόβλημα μα μου είναι πως δεν ξέρω πως να το κάνω και κάποιοι οδηγοί δεν με βοήθησαν καθόλου.Μπορεί κάποιος να μου πεις πως μπορώ να το κάνω η τουλάχιστον να μου δώσει έναν οδηγό που να λέει πως να το κάνω?

Δημοσ.
Καλησπέρα, έχω 2 pc,1 switch,1 router.Θέλω με αυτά να φτιάξω ένα δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών οι οποιοι υπολογιστές να βλέπουν κανονικά internet και file sharing και γιατί όχι μελλοντικά και κάνα εκτυπωτή.Το πρόβλημα μα μου είναι πως δεν ξέρω πως να το κάνω και κάποιοι οδηγοί δεν με βοήθησαν καθόλου.Μπορεί κάποιος να μου πεις πως μπορώ να το κάνω η τουλάχιστον να μου δώσει έναν οδηγό που να λέει πως να το κάνω?

Το ρουτερ σου έχει 2 υποδοχές ethernet?

αν ναι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το swich.. σύνδεσε και τα 2 πισι πάνω στο ρουτερ με ενα καλώδιο ethernet, και ακολούθησε το οδηγό για Δημιουργία δικτύου.

>http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/homenet.mspx

Δημοσ.

Και πάλι δεν νομίζω πως με βοηθησε πάντως σε ευχαριστώ.

Ακούστε πάνω κάτω τι κάνω και διορθώστε με ...

1on Πάνω στον "server" υπολογιστή στον network connections,properties sto local area kai properties sto tcp/ip opou vazw

a) ip addr: 192.168.1.2

B) mask subnet : 255.255.255.0

B) default gateway 192.168.1.1

στο δεν άλλο pc βάζω

a) ip addr: 192.168.1.3

B) mask subnet : 255.255.255.0

B) default gateway 192.168.1.1

Αφού το κάνω αυτό κάνω δεξί click στο my computer,καρτέλα computer name και πατάω το button change και γράφω στο name Server και στο workgroup πχ HOMEWORK.

Μέχρι εδώ είμαι σωστός?? Τι πρέπει να κάνω ώστε να κάνω sharing κάποιον φάκελο..καμια βοήθεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...