papaphilips Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, έχω 2 pc,1 switch,1 router.Θέλω με αυτά να φτιάξω ένα δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών οι οποιοι υπολογιστές να βλέπουν κανονικά internet και file sharing και γιατί όχι μελλοντικά και κάνα εκτυπωτή.Το πρόβλημα μα μου είναι πως δεν ξέρω πως να το κάνω και κάποιοι οδηγοί δεν με βοήθησαν καθόλου.Μπορεί κάποιος να μου πεις πως μπορώ να το κάνω η τουλάχιστον να μου δώσει έναν οδηγό που να λέει πως να το κάνω?
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, έχω 2 pc,1 switch,1 router.Θέλω με αυτά να φτιάξω ένα δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών οι οποιοι υπολογιστές να βλέπουν κανονικά internet και file sharing και γιατί όχι μελλοντικά και κάνα εκτυπωτή.Το πρόβλημα μα μου είναι πως δεν ξέρω πως να το κάνω και κάποιοι οδηγοί δεν με βοήθησαν καθόλου.Μπορεί κάποιος να μου πεις πως μπορώ να το κάνω η τουλάχιστον να μου δώσει έναν οδηγό που να λέει πως να το κάνω? Το ρουτερ σου έχει 2 υποδοχές ethernet? αν ναι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το swich.. σύνδεσε και τα 2 πισι πάνω στο ρουτερ με ενα καλώδιο ethernet, και ακολούθησε το οδηγό για Δημιουργία δικτύου. >http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/homenet.mspx
papaphilips Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Και πάλι δεν νομίζω πως με βοηθησε πάντως σε ευχαριστώ. Ακούστε πάνω κάτω τι κάνω και διορθώστε με ... 1on Πάνω στον "server" υπολογιστή στον network connections,properties sto local area kai properties sto tcp/ip opou vazw a) ip addr: 192.168.1.2 mask subnet : 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 στο δεν άλλο pc βάζω a) ip addr: 192.168.1.3 mask subnet : 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 Αφού το κάνω αυτό κάνω δεξί click στο my computer,καρτέλα computer name και πατάω το button change και γράφω στο name Server και στο workgroup πχ HOMEWORK. Μέχρι εδώ είμαι σωστός?? Τι πρέπει να κάνω ώστε να κάνω sharing κάποιον φάκελο..καμια βοήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.