dark elf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Προσπαθώ να βρω αν έχουν βγει καινούργιοι audio drivers (soundmax) για το ενσωματωμένο σύστημα ήχου που υπάρχει στην Asus P5Q3 αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Πείτε μου σας παρακαλώ απο που μπορώ να τους κατεβάσω συγκεκριμένα. Ευχαριστώ.
talos_2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος έχει το ADI AD2000BX τσιπ, που είναι όπως και το realtek 1200 ειδική παραγγελεία από την Asus. Δυστυχώς τα κάνει κάτι τέτοια η Asus τελευταία, γι' αυτό και αυτά τα τσιπ δεν τα βρήσκουμε στην σελίδα του κατασκευαστή τους. Βρες κάποιο νεότερο ίσως μοντέλο της Asus που έχει ADI τσιπ ήχουν και πιο καινούριους οδηγούς από αυτούς που υπάρχουν στην σελίδα του δικού σου μοντέλου. Αλλιώς μόνο αν μου πεις τί VEN_ DEV_ ID υπάρχει στην καρτέλα Λεπτομέρειες της κάρτς ήχου στην Διαχείριση Συσκευών, ίσως μπορέσω να βοηθήσω.
dark elf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για το πώς μπορώ να βρω την κάρτα ήχου στη Διαχείριση συσκευών;
talos_2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Χρησιμοποίησε το yahoo.com ή google.com για να μάθεις πού είναι η Διαχείριση συσκευών. Εκεί μετά θα την βρεις εύκολα.
notios7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.